Προς το περιεχόμενο

Διαχειριστές Ρίξτε Μια Ματιά!

Sleepless_007

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν στα γρήγορα έχω 2 ιδέες για υλοποίηση στην ιστοσελίδα:

1)Ελπίζοντας ότι Paredwse δεν έχει προσλάβει εκτελεστή για να με "κανονίσει" :lol: ένα νέο θέμα στο οποίο θα βάζει ο καθένας την αγορά για την οποία ενδιαφέρεται και το χρηματικό ποσό που είναι διατεθειμένος να διαθέσει και θα συγκεντρώνονται οι προτασείς από τα μέλη, ας μην ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε στα πρόθυρα μιας παγκόσμιας οικονομικής κρίσης. B)

2)Υπάρχουν θέματα που περιμένουν άμεση απάντηση και μετά δεν είναι χρήσιμα,άλλα που μόλις πάρουν απάντηση αυτοί που τα έβαλαν δεν τα χρειάζονται κ.τ.λ Προτείνω λοιπόν την δημιουργία ενός θέματος όπου κάθε μέλος θα βάζει τα θέματα τα οποία έχει ξεκινήσει ο ίδιος και θέλει να διαγραφούν ή/και ένα πρόσθετο κουμπί στην πάνω μπάρα από αυτόν ο οποίος ξεκινάει ένα θέμα και γράφει "Διαγραφή". B)

Δημοσ.

...μόνο κατάθεση μιας εντύπωσης : Ο paredwse πιο πολύ για DIY τύπος μου κάνει, παρά για να δίνει τέτοιου είδους εργολαβίες αλλού...

(Για τις υπόλοιπες προτάσεις, μπορεί να είμαι βλήμα και να μην κατάλαβα τί ακριβώς προτείνεις, αλλά σκέψου την περίπτωση να μην είμαι το μόνο εδώ μέσα, κι αν θέλεις...διευκρίνησε :-) )

• Super Moderators
Δημοσ.

το 2ο δεν παίζει με τπτ διότι το topic δεν "ανήκει" σε αυτόν που το ανοίγει

το πρώτο δεν το πολυκατάλαβα

• Moderators
Δημοσ.

Το 2 δεν παιζει γιατι εκτος του λογου που αναφερει ο Thresh, αν καποιος αλλον κανει αναζητηση στο μελλον θα βρει την απαντηση κι ετσι θα μας απαλλαξει (εμας που ασχολουμαστε πολυ με το φορουμ) απο το να απανταμε συνεχεια στα ιδια και στα ιδια.

Το 1 γινεται ηδη (αν εννοεις ο καθενας το θεμα του) στη κατηγορια 'Αναβαθμισεις', ανοιγοντας ο καθενας το θεμα του. (και για οθονες και λαπτοπ στις αντιστοιχες κατηγοριες).

Αν γινοταν κατι τετοιο (αν εννοεις να ανοιγε ενα και μοναδικο θεμα) θα επικρατουσε ο χαμος που επικρατει στο thread των 'Προσφορων καταστηματων', ή και χειροτερος γιατι θα προσπαθουσαμε να απαντησουμε την ιδια στιγμη στα θεματα των παιδιων...

Δημοσ.

Σχετικά με το 2 όπως το προτείνει δεν παίζει, αλλά υπάρχει ένα ζήτημα με τα topic (σε σχεδόν όλες της κατηγορίες και περισσότερο στο μπλα-μπλα) που δεν χρειάζονται πια και όταν κάποιος ποστάρει μετά από χρόνια τότε κλειδώνεται. θα πρότεινα να υπάρχει μία μέριμνα για τα topic όπου η τελευταία απάντηση έχει δωθεί εδώ και πάνω από ένα μήνα και αφορά άμεσα χρονικά ζητήματα του στυλ "τι να κάνω με τον γείτονα". Φυσικά μιλάω για κλείδωμα όχι διαγραφή.

Δημοσ.
υπάρχει ένα ζήτημα με τα topic (σε σχεδόν όλες της κατηγορίες και περισσότερο στο μπλα-μπλα) που δεν χρειάζονται πια και όταν κάποιος ποστάρει μετά από χρόνια τότε κλειδώνεται. θα πρότεινα να υπάρχει μία μέριμνα για τα topic όπου η τελευταία απάντηση έχει δωθεί εδώ και πάνω από ένα μήνα και αφορά άμεσα χρονικά ζητήματα του στυλ "τι να κάνω με τον γείτονα". Φυσικά μιλάω για κλείδωμα όχι διαγραφή.

Χμμμμ. Θα έλεγα ότι δεν παίζει ούτε αυτό, καθώς ο χρόνος ενασχόλησης που απαιτείται για να εφαρμοστεί είναι απείρως μεγαλύτερος σε σχέση με το να κλειδώνονται αραιά και που μερικά θέματα.

Επίσης, προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με το topic resurrection, υπό μερικές προϋποθέσεις:

• Όχι greeklish subject στο topic
  • Να μην είναι το ίδιο το topic πήχτρα σε greeklish posts
  • Να υπάρχει στοιχειώδης συνάφεια του νέου post με το αρχικό θέμα

Δυστυχώς, μερικά μέλη ποστάρουν σε resurrected topics τα γνωστά χαιρέκακα μηνύματα του στυλ «Μπράβο, κέρδισες το Χρυσό Φτυάρι» κλπ, άσχετα από το αν πληρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις.

Δημοσ.
η πλειοψηφία πάντως το αξίζει το χρυσό φτυάρι :P

Ασκηση 1

Να αποδειχθεί το:

"η πλειοψηφία πάντως το αξίζει το χρυσό φτυάρι" => "Το χρυσό φτυάρι απονέμεται σε όποιονδηποτε αναστήσει παλαιότερο thread"

Δημοσ.

Θα μπορούσε πάντως, όταν υπάρχει ένα thread που αναφέρει κάποιο πρόβλημα, όταν λυθεί να μπαίνει στον τίτλο ένα tag [sOLVED]. Ποοοολύ χρήσιμο μερικές φορές.

Δημοσ.

Επιστροφή από τους νεκρούς, ανάσταση. Ενός θέματος (topic, thread).

Προκαλείται εύκολα, όταν δημοσιεύεις μήνυμα σε ένα πολύ παλιό θέμα, κάνοντάς το να έρθει στην κορυφή του forum index.

Δημοσ.

Πάντως από ότι είδα πολλοί από εσάς μοιράζεστε λίγο ή πολύ την ίδια σκέψη με αυτήν που έκανα για την διαγραφή θεμάτων.

Πριν λίγες μέρες είδα τα άτομα που υλοποίησαν την ιδέα αυτής της ιστοσελίδας:http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=249312&highlight=privateer

και τους είδα να αναφέρουν ότι κάθε μέρα ασχολούνται με αυτή την δουλειά για να μπορούμε όλοι εμείς να θέτουμε τα ερωτήματα και τους προβληματισμούς μας και να πέρνουμε γενικότερα απαντήσεις σε οποιοδήποτε θέμα μας απασχολεί,εμείς..Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι πρέπει να κάνουμε και εμείς κάτι! από την μεριά μας για να διευκολύνουμε αυτά τα παιδιά.B) Πιστεύω,λοιπόν,πως η διαγραφή με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα βοηθήσει.

Υ.Γ:Και είμαι σίγουρος ότι έχετε παρατηρήσει πόσα άτομα ανοίγουν παρόμοια (αν όχι πανομοιότυπα) θέματα επειδή δεν κάνουν χρήση της αναζήτησης.

Για την Διαγραφή:Ας πούμε ένα παράδειγμα ενός θέματος που άνοιξα και είναι πλέον τελείως άχρηστο.

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=281246

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...