Προς το περιεχόμενο

Make-up και πούδρες

Praetorianos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
:devil: εισαι πολυ αθωος τελικα.... στα καλυντικα ειδικα στις αντιρυτιδικες κρεμες βαζουν κομματια απο πλακουντα απο ανθρωπινα εκτρωμενα εμβρυα

ΤΟP!!!! Moυ θυμίζει το εξώφυλλο του butchered at birth!

Δημοσ.
Και οι ντομάτες με την κοπριά μεγαλώνουν, αλλά μια χαρά τις βάζω στο στόμα μου...

Μονο αυτο?Αν αναλογιζοτανε κανεις οτι τα φρουτα και τα λαχανικα εχουν πόρους όπως το ανθρωπινο δέρμα και συνεπώς όλα τα φυτοφαρμακα περνάνε μεσα στα φρουτολαχανικα τοτε δεν θα ξανατρωγε φρουτολαχανικα ποτε.

Επομένως να μας κλ@σουν τα επεξεργασμενα κρεατα στη μαπα μας ;)

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

αν ειναι παντως μελανια παγο πολυ ωρα και θα φυγει.

κονσιλερ ειναι αυτο που θες στο χρωμα το δερματος σου

Δημοσ.

πωπω ρε φιλε τα μπουνιδια στο ματι (αν ειναι εκει η μελανια) ειναι τα χειροτερα εισαι σαν καραγκιοζης μετα για 2 βδομαδες ασε που θολωνεις και την ωρα του ξιλικιου αμα σου φουσκωσει ...γενικα στη μουρη ειναι απαισιο να εχεις μελανιες και να τον εχεις σαπισει 2-3 καλες να σε εχουν βρει περπατας και νιωθεις δαρμενος ...!!ελπιζω αν δεν ειναι πιπιλια (παιζει και αυτο) να τον εσπασες και να ειναι επαθλο η μελανια ...

Δημοσ.
Γνωρίζει κάποιος, κανένα ποιοτικό make-up, πούδρα ή ό,τι άλλο προϊόν τέλος πάντων μπορεί να καλύψει μικρά σημάδια στο δέρμα (κοκκινίλες, μικρές μελανιές κτλ?) να μου προτείνει? Να είναι και λίγο διακριτικό, εννοώντας να μην φαίνεται πολύ ακόμα και στο πρόσωπο.

Αν κάποιος έχει χρησιμοποιήσει κάτι ακόμα καλύτερα, και αν ντρέπεται να κάνει quote ας μου στείλει πμ plz. :-)

φιλε ασχετο αλλα εχω να σου συστησω ενα μαματο ρολοι και ενα web site :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...