Praetorianos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Γνωρίζει κάποιος, κανένα ποιοτικό make-up, πούδρα ή ό,τι άλλο προϊόν τέλος πάντων μπορεί να καλύψει μικρά σημάδια στο δέρμα (κοκκινίλες, μικρές μελανιές κτλ?) να μου προτείνει? Να είναι και λίγο διακριτικό, εννοώντας να μην φαίνεται πολύ ακόμα και στο πρόσωπο. Αν κάποιος έχει χρησιμοποιήσει κάτι ακόμα καλύτερα, και αν ντρέπεται να κάνει quote ας μου στείλει πμ plz.
imr Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Λογικα με μια βολτα απο hondos center θα βρεις τα παντα
tomasss Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Tinted Cream της Frezyderm http://www.frezyderm.eu/Templates/ProductInside.asp?C=ACNorm&S=27&A=88 Πολύ καλό!
evabb Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 εισαι και αντρας..... τι να σου πω....... αμα πας στα χοντος ολο και κατι θα εχουν και για αντρες αλλιως τραβα σε φαρμακειο:-(:-(:-( προσοχη πως θα το βαζεις ομως, θελει πολυ μαεστρια για να το βαλεις σε μερικα μονο σημεια και να μην φαινεται στα μπαλωμα.... αλλιως σε ολο το προσωπο.... μπορεις να ζητησεις ως εναλακτικη λυση καποιο κονσιλερ που ειναι ειδικο μεικ απ για να καλυπτει τους μαυρους κυκλους αλλα μπορεις να το βαζεις και πανω στα σπυρακια. ειναι πιο ευκολο απο το μεικ απ.....
gf030 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 εισαι και αντρας..... τι να σου πω....... . off topic Καλοπροαιρετα ρωταω, μπορεις να αναλυσεις το παραπανω?
Lucifer Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Προφανώς η εύαββ δεν έχει παίξει ποτέ μπουνιές και δεν σκέφτεται πως και ο ανδρικός λαιμός μπορεί να φέρει ΠΙΠΙΛΙΕΣ.
evabb Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 off topicΚαλοπροαιρετα ρωταω, μπορεις να αναλυσεις το παραπανω? ενοουσα απλως οτι γενικως, τα μεικ απ που κυκλοφορουν ειναι φτιαγμενα να για γυναικειο δερμα κι οχι για αντρικο, γι αυτο ειπα κιολας να παει σε φαρμακειο αμα δεν βρει κατι στα χοντος. για δερματολογικα προβληματα λογικα θα υπαρχουν και αντρικα μεικ απ, ως καλυντικα ομως δεν ξερω κατα ποσο υπαρχουν ουτε αν θα εχουν καλο αποτελεσμα τα γυναικεια μεικ απ πανω σε αντρικο δερμα -----Προστέθηκε 28/10/2008 στις 03 : 39 : 59----- Προφανώς η εύαββ δεν έχει παίξει ποτέ μπουνιές και δεν σκέφτεται πως και ο ανδρικός λαιμός μπορεί να φέρει ΠΙΠΙΛΙΕΣ. λολ καμια σχεση δεν το ειπα γιατι τον θεωρω αδερφη.
MsquitoPrincess Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Κι εκεί που νομίζεις χειρότερα δε γίνεται..
KWSN_Men Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Προφανώς η εύαββ δεν έχει παίξει ποτέ μπουνιές και δεν σκέφτεται πως και ο ανδρικός λαιμός μπορεί να φέρει ΠΙΠΙΛΙΕΣ. Επιβεβαιώνω για τις πιπιλιές. Είχα διαβατήριο για 10 χρόνια με φωτογραφία με πιπιλιά.
gf030 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 ενοουσα απλως οτι γενικως, τα μεικ απ που κυκλοφορουν ειναι φτιαγμενα να για γυναικειο δερμα κι οχι για αντρικο, γι αυτο ειπα κιολας να παει σε φαρμακειο αμα δεν βρει κατι στα χοντος. για δερματολογικα προβληματα λογικα θα υπαρχουν και αντρικα μεικ απ, ως καλυντικα ομως δεν ξερω κατα ποσο υπαρχουν ουτε αν θα εχουν καλο αποτελεσμα τα γυναικεια μεικ απ πανω σε αντρικο δερμα -----Προστέθηκε 28/10/2008 στις 03 : 39 : 59----- λολ καμια σχεση δεν το ειπα γιατι τον θεωρω αδερφη. Ευχαριστω για την απαντηση
Praetorianos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Tinted Cream της Frezydermhttp://www.frezyderm.eu/Templates/ProductInside.asp?C=ACNorm&S=27&A=88 Είσαι σίγουρος ότι κάνει γι αυτό που το θέλω? Εγώ κατάλαβα ότι είναι για περιποίηση και σπυράκια και πέρα απο αυτό κάνει και επικάλυψη. Κι εκεί που νομίζεις χειρότερα δε γίνεται.. Δηλαδή miss Mosquito?
MsquitoPrincess Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δηλαδή miss Mosquito? Στην evabb πήγαινε για τις διαδοχικές ατάκες.
tomasss Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Είσαι σίγουρος ότι κάνει γι αυτό που το θέλω? Εγώ κατάλαβα ότι είναι για περιποίηση και σπυράκια και πέρα απο αυτό κάνει και επικάλυψη. Eίναι τριπλής δράσης: καλύπτει σαν κονσίλερ καίει/ μαραίνει τυχόν σπυράκια παρέχει αντιηλιακή προστασία Μπορείς να το ζητήσεις σε οποιοδήποτε φαρμακείο. ή να ρωτήσεις κάποιον δερματολόγο. Εμένα δερματολόγος μου το προτεινε, όταν ήθελα να πάω σε γάμο γνωστού και πέταξα κατακόκκινο σπυράκι την τελευταία στιγμή. Μακριά από Hondos-συμβουλές. Δεν ξέρουν τί τους γίνεται. Όσο για αυτό που είπε η Ευα, ότι τα καλλυντικά δεν εφαρμόζουν σε ανδρικό δέρμα, είναι μπούρδα. Το πολύ, πολύ να χρειαστείς λίγη ενυδατική σαν βάση, μόνο αν έχεις ξηροδερμία.
peravrexei Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Γνωρίζει κάποιος, κανένα ποιοτικό make-up, πούδρα ή ό,τι άλλο προϊόν τέλος πάντων μπορεί να καλύψει μικρά σημάδια στο δέρμα (κοκκινίλες, μικρές μελανιές κτλ?) να μου προτείνει? Να είναι και λίγο διακριτικό, εννοώντας να μην φαίνεται πολύ ακόμα και στο πρόσωπο. Αν κάποιος έχει χρησιμοποιήσει κάτι ακόμα καλύτερα, και αν ντρέπεται να κάνει quote ας μου στείλει πμ plz. off topic αν ήξερες από τι φτιάχνονται αυτά τα μεικάπια δεν θα τα ξαναέβαζε κανείς-καμιά στα μούτρα του. Η βάση για την κατασκευή τους είναι το κρέας ή για να το πούμε καλύτερα ότι μένει από την επεξεργασία του από αλαντοβιομηχανίες και σφαγεία.
evabb Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 off topic αν ήξερες από τι φτιάχνονται αυτά τα μεικάπια δεν θα τα ξαναέβαζε κανείς-καμιά στα μούτρα του. Η βάση για την κατασκευή τους είναι το κρέας ή για να το πούμε καλύτερα ότι μένει από την επεξεργασία του από αλαντοβιομηχανίες και σφαγεία. εισαι πολυ αθωος τελικα.... στα καλυντικα ειδικα στις αντιρυτιδικες κρεμες βαζουν κομματια απο πλακουντα απο ανθρωπινα εκτρωμενα εμβρυα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.