Προς το περιεχόμενο

Προβλημα συνδεσης wireless

teomar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σε ολους.Πριν απο λιγεσ μερες εγινα κατοχος ενος imac 24.Ειμαι ενθουσιασμενος με την αλλαγη και δεν το μετανοιωσα λεπτο.Ολα καλα μεχρι σημερα το πρωι που ανοιξα τον mac και δεν μπορουσε να συνδεθει με τιποτα στο internet wireless ενω με ethernet κανονικα.Απο συνδεση εχω on.Καθε φορα που προσπαθω να συνδεθω με airport μου λεει connection time out.Παρακαλω πολυ για οποιαδηποτε βοηθεια γιατι οπως σας ειπα ειμαι καινουριος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 1 χρόνο αργότερα...

Επαναφέρω αυτό το θέμα μετά από καιρό γιατί αντιμετώπιζα το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με το connection timeout και τη λύση μου την έδωσε η πρόταση του charoui. Οπότε, καταρχήν να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Κατά δεύτερον, θέλω να ρωτήσω εάν αυτό το πρόβλημα θα συνεχίζει να μου το κάνει συνέχεια στο μέλλον οπότε θα πρέπει κάθε φορά να κάνω "renew dhcp lease". Το πρόβλημα λύθηκε οριστικά τώρα ή υπάρχει κάποια άλλη μόνιμη λύση; Τον τελευταίο iMac έχω, αμαρτία είναι να παιδεύομαι σαν να είναι μηχάνημα από άλλο αιώνα...

Το ρούτερ είναι δύο εβδομάδων, αυτό που δίνει το conn-x δώρο.

Δεν είναι και κανένα της προκοπής (baudtec), αλλά οι άλλοι υπολογιστές στο σπίτι με windows συνδέονται κανονικά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...