dlar2 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Έχω μια απορία αν το παραγγείλω από Αμερική εδώ θα μπορεί να λειτουργήσει κανονικά η συσκευή? Ας διορθώσει κάποιος και το θέμα γιατί το σκότωσα το «αγορά»
gtroza Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 μπορείς να το διορθώσεις ο ίδιος κάνε edit απο τον επεξεργαστή κειμένου .
Ventrix Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Επίσημα δεν ξέρω να σου πώ, πάντως με Wind λογικά ναι. (Μιας και είναι εξαγορασμένη απο την T-Mobile)
GR1337 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Επίσημα δεν ξέρω να σου πώ, πάντως με Wind λογικά ναι. (Μιας και είναι εξαγορασμένη απο την T-Mobile) Φαντάζομαι εννοείς την cosmote, αλλά και πάλι δεν παίζει ρόλο αυτό στα κλειδώματα (αν υπάρχουν).
Vasilisxd Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 :ο τι σχεση εχει η Cosmote με την T-mobile ; Λογο Deutsche telekoms ; αποσο ξερω η συσκευη πωλειτε κλειδωμενη, οπως το iPhone οποτε δεν θα παιζει εκτος t-mobile δικτυου. Εκτος και εαν βγει καποιο συστημα που το ξεκλειδωνει αλλα εκει πας σε αλλες ιστοριες. Παντως πρωτο βγηκε το iPhone κλειδωμενο σε συγκεκριμενα δικτυα. Μα καλα και αυτο αντιγραψανε. Α ρε iPhone , θετεις στανταρτ χαχαχαχαχαχαχα
ApSiMan Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Το G1 έσπασε Καλά αυτό δεν υποτίθεται θα ήταν open source κλπ κλπ???? Βάλαν κλειδώματα σε ανοιχτή πλατφόρμα???? Τι άλλο θα ακούσουμε.....
dlar2 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 και εγώ εκεί ποντάρισα ότι αφού είναι ανοιχτή πλατφόρμα δεν θα ήταν κλειδωμ
Vasilisxd Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 το κλειδωμα της συσκευης htc g1 δεν εχει να κανει με το λειτουργικο android το οποιο ειναι οντως ανοιχτο. εγω αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι καμια αλλη εταιρια δεν εχει βγαλει συσκευη με android, τι περιμενουν...
Bomber-21 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 :ο τι σχεση εχει η Cosmote με την T-mobile ; Λογο Deutsche telekoms ; αποσο ξερω η συσκευη πωλειτε κλειδωμενη, οπως το iPhone οποτε δεν θα παιζει εκτος t-mobile δικτυου. Εκτος και εαν βγει καποιο συστημα που το ξεκλειδωνει αλλα εκει πας σε αλλες ιστοριες. Παντως πρωτο βγηκε το iPhone κλειδωμενο σε συγκεκριμενα δικτυα. Μα καλα και αυτο αντιγραψανε. Α ρε iPhone , θετεις στανταρτ χαχαχαχαχαχαχα Πριν το iPhone,έχουν πωληθεί κάτι εκατομμύρια τηλέφωνα κλειδωμένα σε δίκτυο...
dlar2 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Είδα στο ebay να πωλούνται unlock codes γνωρίζει κανείς τίποτα αν μπορέσω να το ξεκλειδώσω, γιατί δεν έχω ιδέα και δεν θέλω να πάνε και τα λεφτά μου τζάμπα
yiah Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 στη θεση σου θα περιμενα λιγες μερες μηπως σκασει καμμια χριστουγενιατικη προσφορα σε ελλαδα
camij Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 συγνωμη για την αργη ανταποκριση απλα θα ηθελα να επιβεβαιωσω οτι το κινητο δουλευει μια χαρα στην ελλαδα....το εχω κατι παραπανω απο 3 εβδομαδες και δουλευει μια χαρα με δυκτιο cosmote (αν και ειμαι σχεδον σιγουρος οτι δεν θα υπαρχει προβλημα με τα αλλα ελληνικα δυκτια). απλα χρειαζεται το unlock code και καποιες ΑΡΝ ρυθμισεις.
Rubin074 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Όπως είπαν και οι προλαλήσαντες, υπάρχει και το ξεκλείδωμα. Απλά να τονίσω ότι είναι Android και όχι Abroid
elteo Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 μην λέτε ότι να ναι... Google starts selling unlocked G1 http://www.theregister.co.uk/2008/12/08/android_dev_edition/ κοιτάξτε κουτοπονηριά με το καπέλο των μεταφορικών......και μετά λέμε για πρακτικές Apple.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.