Προς το περιεχόμενο

αγορα t-mobile adroid google

dlar2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μια απορία αν το παραγγείλω από Αμερική εδώ θα μπορεί να

λειτουργήσει κανονικά η συσκευή?

Ας διορθώσει κάποιος και το θέμα γιατί το σκότωσα το «αγορά»

Δημοσ.
Επίσημα δεν ξέρω να σου πώ, πάντως με Wind λογικά ναι.

(Μιας και είναι εξαγορασμένη απο την T-Mobile)

Φαντάζομαι εννοείς την cosmote, αλλά και πάλι δεν παίζει ρόλο αυτό στα κλειδώματα (αν υπάρχουν).

Δημοσ.

:ο τι σχεση εχει η Cosmote με την T-mobile ; Λογο Deutsche telekoms ;

αποσο ξερω η συσκευη πωλειτε κλειδωμενη, οπως το iPhone οποτε δεν θα παιζει εκτος t-mobile δικτυου. Εκτος και εαν βγει καποιο συστημα που το ξεκλειδωνει αλλα εκει πας σε αλλες ιστοριες.

Παντως πρωτο βγηκε το iPhone κλειδωμενο σε συγκεκριμενα δικτυα. Μα καλα και αυτο αντιγραψανε. Α ρε iPhone , θετεις στανταρτ

χαχαχαχαχαχαχα

Δημοσ.
Το G1 έσπασε :)

Καλά αυτό δεν υποτίθεται θα ήταν open source κλπ κλπ????

Βάλαν κλειδώματα σε ανοιχτή πλατφόρμα????

Τι άλλο θα ακούσουμε.....

Δημοσ.

το κλειδωμα της συσκευης htc g1 δεν εχει να κανει με το λειτουργικο android το οποιο ειναι οντως ανοιχτο.

εγω αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι καμια αλλη εταιρια δεν εχει βγαλει συσκευη με android,

τι περιμενουν...

Δημοσ.
:ο τι σχεση εχει η Cosmote με την T-mobile ; Λογο Deutsche telekoms ;

αποσο ξερω η συσκευη πωλειτε κλειδωμενη, οπως το iPhone οποτε δεν θα παιζει εκτος t-mobile δικτυου. Εκτος και εαν βγει καποιο συστημα που το ξεκλειδωνει αλλα εκει πας σε αλλες ιστοριες.

Παντως πρωτο βγηκε το iPhone κλειδωμενο σε συγκεκριμενα δικτυα. Μα καλα και αυτο αντιγραψανε. Α ρε iPhone , θετεις στανταρτ

χαχαχαχαχαχαχα

Πριν το iPhone,έχουν πωληθεί κάτι εκατομμύρια τηλέφωνα κλειδωμένα σε δίκτυο...

Δημοσ.

Είδα στο ebay να πωλούνται unlock codes γνωρίζει κανείς τίποτα αν μπορέσω να το ξεκλειδώσω, γιατί δεν έχω ιδέα και δεν θέλω να πάνε και τα λεφτά μου τζάμπα

Δημοσ.

στη θεση σου θα περιμενα λιγες μερες μηπως σκασει καμμια χριστουγενιατικη προσφορα σε ελλαδαB)

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

συγνωμη για την αργη ανταποκριση απλα θα ηθελα να επιβεβαιωσω οτι το κινητο δουλευει μια χαρα στην ελλαδα....το εχω κατι παραπανω απο 3 εβδομαδες και δουλευει μια χαρα με δυκτιο cosmote (αν και ειμαι σχεδον σιγουρος οτι δεν θα υπαρχει προβλημα με τα αλλα ελληνικα δυκτια). απλα χρειαζεται το unlock code και καποιες ΑΡΝ ρυθμισεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...