ebalasis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 εχω κατεβάσει από torrent το pro 09 κ εχω ένα φάκελο γεμάτο .rar αρχεία κ ένα ζιπαρισμένο.. τι πρέπει να κάνω για να τα γράψω σ ένα dvd κ να παίζει το παιχνίδι στο ps2??
dreambox8000 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 εχω κατεβάσει από torrent το pro 09 κ εχω ένα φάκελο γεμάτο .rar αρχεία κ ένα ζιπαρισμένο.. τι πρέπει να κάνω για να τα γράψω σ ένα dvd κ να παίζει το παιχνίδι στο ps2?? Να τα ξεζιπαρεις και με ενα προγραμμα για .iso αρχεια να το γραψεις σε δισκακι (μαλλον θα ειναι σε μορφη .iso)
ebalasis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 ένα αρχείο είναι ζιπαρισμένο τα υπόλοιπα κ είναι.. αρκετά είναι .rar αρχεία μ αυτά τι θα κάνω? Σ ευχαριστώ για την βοήθεια πάντως
flik Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Λογικά όλα θα είναι .rar αρχεία. Και απλά είναι ένα αρχείο χωρισμένο σε πολλά .rar. Τα βάζεις σε ένα φάκελο, και κάνεις αποσυμπίεση το πρώτο αρχείο (rar.part1 πχ ή .r01 ή .rar σκέτο). Η αποσυμπίεση θα σου δώσει το αρχείο που χωρίστηκε σε πολλά rar.
ebalasis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 με το ζιπαρισμένο ξεχωριστά αρχείο που τυγχάνει να έχει κ αυτό το όνομα του παιχνιδιού τι κάνω τι βάζω μαζί με τ άλλα στο νέο φάκελο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.