LIONOR Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Λοιπον παιδια εχω μεγαλο διλλημα τι τηλεοραση να παρω. Θελω μια για το δωματιο, η αποσταση ειναι περιπου στα 2-2,5 μετρα. Θελω ομως κατι πολυ οικονομικο γιατι βλεπω εκει πολυ λιγο τηλεοραση και σκεφτομαι το πολυ πολυ να βλεπω στα γρηγορα και κανενα dvd. Στην αρχη σκεφτηκα να παρω μια 22'' με ενσωματωμενο tuner κατι σαν αυτο ας πουμε:LG M2294D-PZ LCD-TV 22''. Μετα ομως ειδα οτι με λιγα ευρω παραπανω παω στις 32'', ασε που η 22'' μαλλον λιγες ειναι. Εχετε να μου προτεινετε καμια φτηνη και σχετικα καλη 32αρα;
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Η πιο φηνη που βλεπω ειναι αυτη http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1166948&OTHONILCDTVDIAGONIOS=32+inches&category=69980053&catalog=19 αλλα δεν ξερω πολλα για ποιοτητα AOC. Αλοιως θα πας σε 500+ ευρω για αλλες μαρκες πιο γνωστες.
afentiko7 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Μήπως να μην πάρεις καθόλου τηλεόραση αφού ούτε hd υλικό βλέπεις ούτε κονσόλες παίζεις? dvd βλέπεις και στην οθόνη του υπολογιστή σου με χρήση του ffdshow καλύτερα από ότι θα βλεπες σε μια 32"
Hamurabi Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 αν σε ενδιαφερει πουλαω την 32'' Sony kdl-32s2530 500 eyros μονο. ΕΙναι σαν καινουργια. Στειλε μου ΡΜ αν θες. # Τηλεόραση LCD 32" BRAVIA S-series # HD Ready # Ενσωματωμένος ψηφιακός επίγειος τηλεοπτικός δέκτης (λαμβάνει και αναλογικό σήμα) # Οθόνη LCD υψηλής απόδοσης # Ευρεία γωνία θέασης 178 μοιρών # BRAVIA ENGINE # Ταχεία απόκριση οθόνης: 8 ms # Δυναμική αντίθεση 5000:1 # SRS® TruSurround XT™ για βελτιωμένο εφέ περιβάλλοντος ήχου # Τεχνολογία BBE® για καθαρό και ευκρινή ήχο # Κάλυμμα ηχείου με μεγάλο λόγο ανοίγματος # Αθόρυβη εκκίνηση και ενεργοποίηση # Αισθητήρας φωτός για τον έλεγχο του οπίσθιου φωτισμού, για τέλεια ποιότητα εικόνας # PIP Freeze για πάγωμα των σημαντικών σκηνών # Περιστρέψτε την οθόνη για να την προσαρμόσετε στην καλύτερη θέση θέασης # High Definition Multimedia Interface (HDMI™) x 2 # Είσοδος σύνδεσης σε υπολογιστή για χρήση ως οθόνη υπολογιστή # Μη αντανακλαστική επικάλυψη για οθόνες τηλεόρασης
bandit4 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169331 νομιζω οτι ειναι οτι πιο value for money και την εχω προτεινει και σε ενα φιλο...
kfyros Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Πάντως την LG που γράφεις την έχω κι εγώ στο δωμάτιο (λίγο παλιότερο μοντέλο), και είναι μια χαρά. Μάλιστα την έχω με βάση στον τοίχο (βάση για TFT από το IKEA σε ξεφτίλα τιμή, νομίζω 15 ευρώ), αφού αφαιρείται ολόκληρη η βάση της οθόνης (την ξεβιδώνεις), και βιδώνεται πάνω στην βάση του τοίχου. Πιάνει πολύ λιγότερο χώρο και είναι ότι πρέπει για 2,5 μέτρα. Θα σου έλεγα , αν θες κάτι μεγαλύτερο να πάρεις μέχρι 26'' ίντσες κι όχι παραπάνω. Τώρα για μάρκες, ότι πληρώνεις παίρνεις. Αν βρεις κάποια philips φτηνή πάρτην. Την έχω σε μεγαλύτερη υπόληψη από τις άλλες, εκτός βέβαια από τις Bang and Olufsen που είναι γιούχου τελείως !! (σου ΄ρχεται να βάλεις τα κλάμματα με αυτά που φτιάχνουν οι τύποι).
xsterg Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 αν σε ενδιαφερει πουλαω την 32'' Sony kdl-32s2530 500 eyros μονο. ΕΙναι σαν καινουργια. Στειλε μου ΡΜ αν θες. φίλε γεια χαρα. από ποιά πόλη είσαι? με ενδιαφέρει η τηλεόραση σου. παρακαλώ απάντησε μου στο [email protected] ευχαριστώ.
afentiko7 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 αν σε ενδιαφερει πουλαω την 32'' Sony kdl-32s2530 500 eyros μονο. ΕΙναι σαν καινουργια. Στειλε μου ΡΜ αν θες. φίλε γεια χαρα. από ποιά πόλη είσαι? με ενδιαφέρει η τηλεόραση σου. παρακαλώ απάντησε μου στο [email protected] ευχαριστώ. Κοίτα αν έχεις λεφτά για ξόδεμα (τπτ μαύρα και θες να φύγουν) πάρε ότι θες. Αλλά σου ξαναλέω dvd βλέπεις κάλλιστα και από μια αντίστοιχη crt που θα σου ρθει φθηνότερα. Και εννοείται δεν παίρνουμε μεταχειρισμένη τηλεόραση. Δεν ξέρεις τι έχει κάνει ο άλλος. Τώρα τα dvd που θα βλέπεις θα φαίνονται χάλια σε μια hd τηλεόραση (upscaling). Τώρα δικά σου τα φράγκα κάντα ότι θες, αλλά σου ξαναλέω τζάμπα θα πάνε. Α και αν τόσο πολύ θες μια bravia η expert έχει μια καινούργια στα 549
xsterg Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 δεν μπορω να καταλάβω το ύφος σου afentiko7. μαλλον εσυ εχεις τοσα πολλα χρηματα που δεν εχεις προβλημα. για ρωτα και τον απλο κοσμακη που μετα βιας τα βγαζει περα για το αν θα αγορασει απο μεταχειρισμενο μιξερ μεχρι και μεταχειρισμενο αυτοκινητο. οπως καθε μεταχειρισμενο πραγμα ετσι και εδω παιρνεις το ρισκο αφου δεν υπαρχει εγγυηση. αλλα και κανουργιο να ειναι κατι παλι πολλες φορες η εγγυηση ειναι τετοια η η αντιμετωπιση ειναι χαλια με αποτελεσμα να μην εχεις ουσιαστικα εγγυηση.
afentiko7 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 δεν μπορω να καταλάβω το ύφος σου afentiko7. μαλλον εσυ εχεις τοσα πολλα χρηματα που δεν εχεις προβλημα. για ρωτα και τον απλο κοσμακη που μετα βιας τα βγαζει περα για το αν θα αγορασει απο μεταχειρισμενο μιξερ μεχρι και μεταχειρισμενο αυτοκινητο. οπως καθε μεταχειρισμενο πραγμα ετσι και εδω παιρνεις το ρισκο αφου δεν υπαρχει εγγυηση. αλλα και κανουργιο να ειναι κατι παλι πολλες φορες η εγγυηση ειναι τετοια η η αντιμετωπιση ειναι χαλια με αποτελεσμα να μην εχεις ουσιαστικα εγγυηση. Καλά δν καταλαβαίνεις. Εγώ σου λέω να πάρεις μια crt που θα σου ρθει 300 ευρώ φθηνότερα και μετά μου λες για ξόδεμα. Και κοίτα άλλο η μεταχείρα το αμάξι (που στην τελική έχει μικρόβια) και άλλο το μεταχειρισμένο δισκάκι. Δεν ξέρεις που έβαλε ο άλλος το χέρι του πριν πιάσει το τηλεκοντρόλ. Τώρα σου ξαναλέω τσέκαρε για crt. Ο μόνος λόγος να αγοράσεις hdtv είναι τα παιχνίδια και το hd υλικό. Ειδικά για το τελευταίο θέλεις πανω από 42"@1080p για να κάνεις απόσβεση.
LIONOR Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 crt οσο κι αν εψαξα στο internet δεν βρηκα κατι αξιολογο...κλεινω προς την 32lg3000 η την 32lg2000
million_voices Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169331 νομιζω οτι ειναι οτι πιο value for money και την εχω προτεινει και σε ενα φιλο... + και απο εμενα μια χαρα budget τηλεοραση αρκει βεβαιως ο ενδιαφερομενος να την δει και live πριν αποφασισει και κυριως να ξεκαθαρισει οτι εχει εγγυηση Ελληνικης αντιπροσωπειας επισης πολυ καλο service οι LG γενικοτερα,ισως η καλυτερη αντιπροσωπεια στην Ελλαδα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.