Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με εξ. σκληρο δισκο

theokosfp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια..το προβλημα που αντιμετωπιζω με τον εξ. σκληρο μου δισκο(Lacie-160gb) ειναι το εξης: Μερικες φορες οταν παω να τον κανω eject μου λεει οτι χρησιμοποειται απο καποιο αλλο προγραμμα, παρ' ολο που δεν εχω κανενα ανοιχτο παραθυρο σχετικο μ αυτον..τι μπορει να φταει???

Δημοσ.

μπορεί να μην φαίνεται κάποιο ανοιχτό πρόγραμμα άλλα ψάξε λίγο καλύτερα στις διεργασίες (πατώντας Alt-Ctrl-Del) να δεις τι συμβαίνει.

Δημοσ.

πηγα στις διεργασιες αλλα δεν υπαρχει καμια σχετικη που να χρησιμοποιει τον σκληρο δισκο μου..τι μπορω να κανω??

Δημοσ.

να κλείσεις όλο τον υπολογιστή. Κ οι δικοί μου το κάνουν κ δεν μπορείς να κάνεις κάτι να το αποτρέψεις εκτός από το να κλείνεις ένα ένα τα προγράμματα από το task manager

Δημοσ.

To ιδιο προβλημα ειχα και εγω με τον seagate.Χρησιμοποιω πλεον το προγραμμα USB DISK EJECT και μου το αποσυνδεει παντα!

Δημοσ.

Δηλαδη πατας διπλο αριστερο κλικ στο πλαισιο διαλογου του προγραμματος και παλι σου βγαζει μηνυμα οτι απασχολειται ο δισκος?Εμενα μου τον αποσυνδεει αμεσα χωρις μηνυμα.Παντως πριν απο αυτο το προγραμμα οταν μου εβγαζε μηνυμα απασχολημενου το εβγαζα απο την usb χωρις καταργηση,χωρις να δημιουργηθει καποιο προβλημα ποτε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...