antonis__19 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Ρε παιδια κατεβασα εναν download manager που μου ειπανε οτι ειναι πολυ καλος, αν οχι ο κορυφαιος που υπαρχει και μου παρουσιαζει προβληματα.....π.χ για το rapidshare ξερω οτι βαλανε κοφτες και τα σχετικα και διαμαρτυρονται ολοι για τις εξαιρετικα χαμηλες ταχυτητες 30-40 kb/s στις ωρες αιχμης αλλα σε μενα ουτε καν αυτες πιανει!!! κλειδωνω στα 19200!!!!......και μου κατεβαζει με 5 kb/s:mad: ενω το πιο παραξενο απο ολα ειναι οτι αν το κανω με το απλο download του internet explorer μου πιανει 30-40 kb/s Εννοειται οτι εχω κανει επαναγκατασησεις και τα σχετικα και εχω βαλει και αλλους downloaders managers και δεν με βοηθησαν σ.σ εχω 24ara forthnet (αναθεμα την ωρα και την στιγμη)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 δοκίμασε να κατεβάσεις από το site της Nvidia ή της ATI αν συνεχιστεί αυτή η συμπεριφορά τότε κάτι παίζει με την γραμμή νομίζω... είσαι spyware/virus free έτσι?
antonis__19 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 ναι ειμαι spyware free(χρησιμοποιησα spyware doctor + spybot) ....κατεβασα και απο το site τις nvidia με 1700-1800 kb/s και απο ενα αλλο εντελως τυχαιο site με 600+ kb/s ..... αλλα το προβλημα θεωρω οτι εγκειται στο flash καθως συχνα οταν κατεβαζω απο rapid τα παιζει!!!! (π.χ πριν απο λιγο αν και 2 η ωρα που ξεμπουκονουν οι γραμμες ως free user αρχισε στα πρωτα 60mb με 220 kb/s για 6 λεπτα και μετα επεσε παλι στα 5kb/s)Βεβαια αλλες φορες συμβαινει αυτο και αλλες φορες οχι...... Επισης πιστευω οτι οσο και να προσπαθησει κανεις.... στα 5Kb/s δεν θα φτασει...το κατωτερο να εχει 20-30 ,οποτε κατι αλλο παιζει(το firewall και τα σχετικα τα εχω απενεργοποιησει) Σ.Σ παντως κατι που παρατηρησα ειναι οτι οταν φτασει σε ενα σημειο (οταν εχει π.χ κατεβασει καποια mb) θα σταματησει για κανα 10δευτερα θα γινει εξευτελιστικη η ταχυτητα και θα συνεχισει...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 η γραμμή σου και το flashget είναι οκ αφού κατεβάζεις τόσο από το site της Nvidia... τα υπόλοιπα sites απλά δεν μπορούν να στείλουν τόσο όσο αυτό της nvidia...δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό
antonis__19 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Φιλε thresh καταλαβαινω απολυτα αυτα που λες ....το ξερω οτι δεν εχει προβλημα η γραμμη(αν και η φορθνετ σερνεται τον τελευταιο καιρο) ΑΛΛΑ Κατεβαζα σημερα ωρα 4:00 το μεσημερι με το flashget απο rapidshare με 3 kb/s και 4:01 απο τον internet explorer παλι το ιδιο αρχειο με 110 kb/s Οποτε το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι οτι καποιο προβλημα εχει ο flashget γι αυτο και ο τιτλος στο θεμα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 λογικά όπως είπε πρόβλημα του flashget με το rapidshare... φαντάζομαι ότι δεν έχεις premium account έτσι?
antonis__19 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 αυτο σκεφτηκα και γω δηλαδη οτι πιθανον να εχει προβλημα μονο με rapidshare....δεν εχω premium αλλα σκεφτομαι να βαλω ενα τριμηνιαιο , με ολα αυτα που βλεπω ομως εχω μεγαλες αμφιβολιες (δεν με πειραζει το οριο που εχει θεσει η rapidshare την ημερα ..νομιζω 2.6 gb/μερα) αλλα οι ταχυτητες Παντως ειναι πολυ παραξενο ολο αυτο το προβλημα του rapidshare και με παραξενευει πολυ καθως οπως σου ειπα αλλες φορες το παθαινει και αλλες οχι... Μηπως ξερεις τι ταχυτητες πιανουν τα premium members????
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 θεωρητικά όσο πάει η γραμμή... πραγματικά no idea, παίζω με torrents
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.