Προς το περιεχόμενο

Restarts xωρις λογο

rallistas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αποψε εβαλα σ'ενα φιλο εναν C2D 8400 με Asus P5QC και 2GB Ram Trancend DDR3 στα 1333.Ολα καλα ως εδω.Ρυθμιζω τo boot απο cd και παμε για εγκατασταση XP.Φορμαρει,ολα οκ και μολις ξεκιναει το setup σβηνει το μηχανιμα εντελως και ξαναναβει.:confused: Παμε παλι.Ξανα τα ιδια.Παω να του βαλω Vista,παλι το ιδιο!:confused::confused:

Μπαινω Bios μηπως ανεβαζει θερμοκρασια αλλα ολα ειναι κανονικοτατα,πραγμα που σημαινει οτι η ψυκτρα παταει σωστα (Zalman 9300).Το αφηνω να κατσει λιγη ωρα στο Bios,και δουλευει κανονικα.

Τι μπορει να ειναι?

Δημοσ.

Δοκιμασα καποια στιγμη κι εβγαλα τη μια αλλα παλι τα ιδια εκανε.Δυστυχως το συστημα ηταν παλιο οποτε δεν ταιριαζαν οι αλλες μνημες για δοκιμη..

Δημοσ.
Δοκιμασα καποια στιγμη κι εβγαλα τη μια αλλα παλι τα ιδια εκανε.Δυστυχως το συστημα ηταν παλιο οποτε δεν ταιριαζαν οι αλλες μνημες για δοκιμη..

Μην κάνεις πολλά μαζί, κάνε τα βήματα υπομονετικά και από την αρχή. Βγάλε πρώτα τη μία και ύστερα την άλλη και αν δεν γίνει κάτι κοίτα το BIOS. Βάλτο σε Default κατάσταση.

Δημοσ.

Δοκιμασε σταδιακα τα παρακατω

αναβαθμισε το bios του mobo στην τελευταια εκδοση και reset to bios defaults

ψαξε στο google μηπως υπαρχει καποια ασυμβατοτητα μεταξυ του mobo σου και της ram

δες μηπως το τροφοδοτικο σου ειναι μικρο για το PC σου (δες το manual του mobo για τα minimum watt που χρειαζεται)

δοκιμασε στο bios μηπως πρεπει να αλλαξεις το sata mode του controller της mobo (μου εχει τυχει, googlαρε το mobo σου + Vista install)

το ποιο πιθανο ειναι ασυμβατοτητα με τις μνημες οπως ειπαν και τα παιδια παραπανω αλλα ποτε δεν ξερεις με αυτα τα μηχανηματα του διαβολου:-D

Δημοσ.

Και μενα για μνημες μου ακουγονται.Θα βγαλω ενα Dimm DDR2 που εχω να του το ριξω πανω να δω τι θα γινει.Το τροφοδοτικο ειναι HEC Cougar 650 οποτε ειμαστε ενταξει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...