pcfan Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Έχετε υπόψιν σας κανένα προγγραματάκι για να μπορώ να γράφω τα αρχαία κείμενα για το σχολείο στον υπολογιστή και να προσθέτω και τις ψιλές , δασείες και τις περισπωμένες. Αν γίνετε (λέω ΑΝ) να είναι και κάτι απλό δηλαδή να σου βγάζει ένα παρατηυρακι με τα πιο σημαντικά και απλώς εσύ να τα πατάς και να εμφανίζονται.
accipio Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Διάβασε εδώ: Βοήθεια για γραμματοσειρές σε Word Θα πρέπει να μάθεις να γράφεις με το πληκτρολόγιο (δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο, παρά μόνο στην αρχή). Μπορείς να βάζεις τους χαρακτήρες και από τον Πίνακα Χαρακτήρων των Windows, αλλά θα το κάνεις έναν έναν και θα αργείς πολύ.
androu Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Νομίζω με την Palatino linotype και αν έχεις ηδη προσθέσει απο το control panel απο τις γλώσσες Ελληνική πολυτονική κάνεις δουλειά (νομίζω) !
pcfan Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Σας ευχαριστώ παιδιά. Με την βοήθεια του Antioch μπόρεσα και έλυσα το πρόβλημά μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.