poulinos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 yes.αν και μπορεις να το βαλεις στο αυτοματο.μην σε μπερδεψει πουθενα το usr .ειναι σαν να μην υπαρχει.τα παντα τα κανεις στο speedtouch εκτος απο ττο wireless σαν να μην υπαρχει το usr.
androu Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Λοιπόν επικοινώνησα με Βλάβες ΟΤΕ και ο τεχνικός την ώρα που μου έβγαζε εμένα authentication failure αυτός έβλεπε πως παίρνω Ip. !! Το ίδιο του συνέβη σήμερα με έναν άλλο που μένει εδώ κοντά και έχει και αυτός us- robotics και η λύση είναι "πάρε άλλο router" με το speetouch δεν έχει τέτοιο πρόβλημα οπότε μάλλον θα τα συνδέσω μαζί. Επικοινώνησε μαζί μου η us robotics για το mail που της έστειλα και μου είπε τα εξής θεικά στο 1ο ρωτούσε αν μπορεί να συνδεθεί στο ίντερνετ, αν δουλεύει το web interface ...και πώς να μπω στο webinterface lol στο 2ο μου πρότεινε να κάνω firmware upgrade κάτι το οποίο όμως είχα κάνει και την παρέπεμψα στο adslgr στο post για τα 9108 + το συγκεκριμένο πρόβλημα και να βρούν κάποιο που να ξέρει Ελληνικά να τους πεί τι γράφει!
poulinos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 αυτο ειναι που σου ειχα πει.οταν εσενα σου πεταei αuthentication error εκεινος βλεπει οτι εισαι οnline>δεν ξερω αν το συστημα τους μπορει να βγαλει concurrent login.βαλε to speedtouch που μαμαει και κανε το usr access point απλα του κλεινεις τον dhcp.
androu Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 θα δώ. προσωρινά θα το κάνω έτσι και αργότερα θα πάρω ένα zyxel ή ένα d-link... έχουν παρατηρηθεί τέτοιου είδους προβλήματα σε κανένα απο αυτά? πάντως ο τεχνικός που τον ρώτησα για τα Linksys μου είπε πώς δεν έχουν τέτοια αλλά το Linksys που είχα μπούκωνε..
bab_is Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Να πω κι εγώ τον πόνο μου... Το USR9108A μου, αν κοπεί η σύνδεση, ποτέ δεν ξανασυγχρονίζει από μόνο του, κατά την επαναφορά της γραμμής. Θα πρέπει να του κάνω εγώ reboot manually... Υπάρχει τρόπος να γίνεται αυτόματα η διαδικασία αυτή; (είμαι σε Forthnet 2play)
androu Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 μήπως ξανασυνγχρονίζει αλλά δεν συνδέεται?
bab_is Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 μήπως ξανασυνγχρονίζει αλλά δεν συνδέεται? Αυτό ακριβώς. Ανάβει το λαμπάκι του DSL (δηλ. συγχρονίζει), αλλά για κάποιο λόγο, δε συνδέεται στον Provider.
androu Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 ναι είναι πρόβλημα του εν λόγω ρούτερ. Αν του βάλεις το custom firmware του pmark θα κάνει περισσότερες προσπάθειες να συνδεθεί και σε κάποια φάση συνδέεται. βρίσκεται εδώ διάβασε και τα πρίν και τα μετά για να δείς τι λένε ! Διαφορετικά αλλάζεις ρούτερ! Είναι γνωστό το πρόβλημα για την forthnet τώρα και καιρό αλλά τώρα εμφανίστηκε και στον ΟΤΕ!
poulinos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Να πω κι εγώ τον πόνο μου...Το USR9108A μου, αν κοπεί η σύνδεση, ποτέ δεν ξανασυγχρονίζει από μόνο του, κατά την επαναφορά της γραμμής. Θα πρέπει να του κάνω εγώ reboot manually... Υπάρχει τρόπος να γίνεται αυτόματα η διαδικασία αυτή; (είμαι σε Forthnet 2play) μονο το 9112 usr δεν το εχει αυτο το προβλημα σε δοκιμες που ειχα κανει.ολα τα αλλα το κανουν.usr sucks. θα δώ. προσωρινά θα το κάνω έτσι και αργότερα θα πάρω ένα zyxel ή ένα d-link... έχουν παρατηρηθεί τέτοιου είδους προβλήματα σε κανένα απο αυτά? πάντως ο τεχνικός που τον ρώτησα για τα Linksys μου είπε πώς δεν έχουν τέτοια αλλά το Linksys που είχα μπούκωνε.. to 200 το Linksys μια χαρα παιζει παντως.
poulinos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 εχει πολλες διαφορες το wag200 απο το 354 καλως η κακως.το 200 ειναι πολυ καλυτερο απο τον προκατοχο του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.