Προς το περιεχόμενο

usr9108

androu

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν διακοπεί η σύνδεση ή αν το κλείσω και το ανοίξω αργότερα ... εμφανίζει authentication failure. Δεν παίζει να είναι λάθος τα στοιχεία, γιατί κάποιες φορές συνδέεται!

Έβαλα ένα πειραματικό firmware το οποίο κάνει περισσότερες προσπάθειες για να συνδεθεί και κάποια στιγμή μετά απο 6-7-8 προσπάθειες συνδέεται!

Αυτό συμβαίνει απο την Πέμπτη ενώ πιο πρίν δούλευε κανονικά.

Ήταν γνωστό πως συνέβαινε στους συνδρομητές της forthnet αλλά εγώ έχω connex 4mb.

το έχει κανείς άλλος αυτό?

Δημοσ.

ειναι αναλογως πως θα διακοπει η συνδεση.αν πχ βγαλεις το ρευμα ο provider θελει 1 με 2 λεπτα για να καταλαβει οτι εχει χαθει η επικοινωνια οποτε για 1 με 2 λεπτα η συνδεση σου φαινεται ακομα Online και ας μην εισαι εσυ online οποτε ειναι σαν να προσπαθεις να μπεις δευτερη φορα οποτε τρως aythentication failed.και δεν ειναι μονο με forthnet αλλα ειναι και με οτενετ γιατι το εχω δει οταν εβγαλα ενα sagem απο το usb δεν μπορουσα να μπω απευθειας.εχει να κανει με το αν προκαλεις εσυ την αποσυνδεση η αν γινετε μονη της.ειναι πολλα αναλογως για αυτο ολα τα ρουτερ με λιγο εξαιρεση την μπουρδα usr οτι προσπαθουν καθε λιγα δεπτερολεπτα να ξαναστειλουν τα στοιχεια μεσα.πx to linksys ειναι στα 20 seconds me 30.το zyxel einai σε λιγοτερο απο 10 seconds.

Δημοσ.

ναι το usr στέλνει απο default 2-3 φορές και μετά τα παρατάει! Αν η αποσύνδεση γίνει απο τον provider ή κατα την αλλαγή της ip τότε ??

Δημοσ.

δεν ειναι ακριβως απο τον provider.ο provider δεν θα σε κοψει ετσι στα καλα καθουμενα.πρεπει ν απαθει κατι η επικοινωνια για να πεσει η συνδεση.αν πεσει επειδη ο provider δεν μπορει να παρει απαντηση απο την αλλη πλευρα τοτε το ppp σηκωνεται πολυ πιο γρηγορα χωρις authentication failure.αν πχ βγαλεις εσυ το καλωδιο του dsl εκει θα αργησει λιγακι.

Δημοσ.

αν χρησιμοποιήσω το ίντερνετ το πρωί ώς τις 12... μετά το κλείσω και το ανοίξω πάλι κατά τις 6 γιατί να πετάει Authentication failure ?

λές να μου έχουνε φάει τον κωδικό και μπαίνει κανείς άλλος με την σύνδεσή μου? (παίζει κάτι τέτοιο?)

Δημοσ.

οχι δεν στεκει να κανεις μετα απο τοσες ωρες αυτο.το μονο που παει το μυαλο μου ειναι μηπως δεν συνεργαζεται καλα με την γραμμη και απλα για κποιο λογο δεν μπορουν να φτασουν τα στοιχεια οποτε το usr το παιρνει σαν authentication failed

Δημοσ.

έβαλα το 1.7beta firmware της us robotics το τελευταίο Original που έχει βγεί και θα ενημερώσω. πάντως τώρα συγχρονίζει στα 4094 απο 4092 που ήταν πρίν...

Δημοσ.

αφου μπαινει μετα απο λιγο που το προβλημα?β.τα zyxel ειναι απο τ απολυ καλα απλα το μονο κακο σπανια βγενουν firmware Update κατα τα αλλα ειναι πολυ καλα.αν εβρισκες speedtouc οτι καλυτερο.

Δημοσ.

έχω ένα 536v6 αλλά επειδή παίζουν και άλλα Pc όχι μόνο ένα δεν με βολεύει ! εκτός αν συνδέσω πάνω στο speedtouch το usr ?

Δημοσ.

πολυ σωστο και αυτο.του κλεινεις τον dhcp το βαζεις πανω και ετοιμο.to speedtouch ip 192.168.1.254 το user 9108 εχει την 1.1 μια χαρα.

Δημοσ.

δεν γυρνας τιποτα σε bridge.οπως ειναι κανονικα και τα 2 απλα κλεινεις τον dhcp απο το usr 9108 kai to βαζεις πανω στο speedtouch .τα αφηνεις σεταρισμενα σαν να ηταν μονα τους.και αμα κανεις port forward κανεις port forward μονο στο speedtouch.το usr9108 θα ειναι σαν ενα αορατο ασυρματο switch που μονο εσυ θα ξερεις οτι υπαρχει και απλα θα πειραζεις οτι εχει να κανει με το wireless κοματι του απο την Ip 192.168.1.1.δεν πειραζεις τιποτε αλλο .ολα τα αλλα ειναι σαν να μην υπαρχουν.δεν κανεις bridge .αυτα θα τα κανες αν το usr 9108 δεν ηταν adsl router αλλα σκετο ρουτερ η hardware firewall κτλ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...