Προς το περιεχόμενο

Internet banking

giorkarapas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Σήμερα ξεκίνησα να διερευνώ το θέμα Internet banking και απευθύνθηκα στην τράπεζα Eurobank προκειμένου να μου εκδώσει μια χρεωστική κάρτα συνδεδεμένη με ένα νέο λογαριασμό για να την χρησιμοποιώ για τις συναλΛαγές μου στο internet έτσι ώστε να μην χρησιμοποιώ την πιστωτική.

Προς μεγάλη μου έκπληξη όμως η κοπέλα μου είπε ότι οι χρωστικές δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο intenet και αν θέλω μπορώ να χρησιμοποιήσω την πιστωτική μου η οποία έχει όριο 500 ευρώ ανά συναλλαγή(δηλαδή μέχρι να πληρώσω τα 500 δεν μπορεί να γίνει άλλη συναλλαγή και έτσι το πολύ να χάσω μέχρι αυτά τα λεφτά).

Εσείς τι πιστέυετε?

Καταρχάς οι χρεωστικές μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αγορές μέσω Internet?

Και κατά δεύτερον η πιστωτική χρησιμοποιούμενη με αυτό το όριο παρέχει ασφάλεια?

Δημοσ.

Η χρεωστική είναι μονόδρομος για αγορές στο internet, και καλύπτεται απο όλες τις εταιρίες που χρησιμοποιούν τις Internet συναλλαγές γιατί είναι στην ουσία VISA.

Είναι απόλυτα ασφαλής με την έννοια αν σου την κλέψουν μέσω Internet δεν μπορούν να σου χρεώσουν ή να κάνουν ανάλληψη τίποτα πέρα απο το ποσό που έχεις φορτώσει την κάρτα σου. Επίσης ένα άλλο καλό της χρεωστικής που περνάει στις λεπτομέρεις είναι ότι δεν έχει κάποια συνδρομή ποι συνήθως έχουν οι πιστωτικές.

Άποψή μου είναι να πάρεις.

Δημοσ.
Η χρεωστική είναι μονόδρομος για αγορές στο internet, και καλύπτεται απο όλες τις εταιρίες που χρησιμοποιούν τις Internet συναλλαγές γιατί είναι στην ουσία VISA.

Είναι απόλυτα ασφαλής με την έννοια αν σου την κλέψουν μέσω Internet δεν μπορούν να σου χρεώσουν ή να κάνουν ανάλληψη τίποτα πέρα απο το ποσό που έχεις φορτώσει την κάρτα σου. Επίσης ένα άλλο καλό της χρεωστικής που περνάει στις λεπτομέρεις είναι ότι δεν έχει κάποια συνδρομή ποι συνήθως έχουν οι πιστωτικές.

Άποψή μου είναι να πάρεις.

Συμφωνώ! καλύτερα να μην χρησιμοποιήσεις κανονική πιστωτική στο ίντερνετ.

Δημοσ.
Καλησπέρα.

Σήμερα ξεκίνησα να διερευνώ το θέμα Internet banking και απευθύνθηκα στην τράπεζα Eurobank προκειμένου να μου εκδώσει μια χρεωστική κάρτα συνδεδεμένη με ένα νέο λογαριασμό για να την χρησιμοποιώ για τις συναλΛαγές μου στο internet έτσι ώστε να μην χρησιμοποιώ την πιστωτική.

Προς μεγάλη μου έκπληξη όμως η κοπέλα μου είπε ότι οι χρωστικές δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο intenet και αν θέλω μπορώ να χρησιμοποιήσω την πιστωτική μου η οποία έχει όριο 500 ευρώ ανά συναλλαγή(δηλαδή μέχρι να πληρώσω τα 500 δεν μπορεί να γίνει άλλη συναλλαγή και έτσι το πολύ να χάσω μέχρι αυτά τα λεφτά).

Εσείς τι πιστέυετε?

Και κατά δεύτερον η πιστωτική χρησιμοποιούμενη με αυτό το όριο παρέχει ασφάλεια?

Δες την λύση του paypal

Είναι πολύ ασφαλές.

Δημοσ.
Καλησπέρα.

Εσείς τι πιστέυετε?

η κοπέλα ήταν της τράπεζας;;;;;

μου κάνει εντύπωση γιατί υποτίθεται ότι για τον λόγο αυτό τις προτείνουν αυτές τις κάρτες

Δημοσ.

Ναι φυσικά ήταν της τράπεζας.

Προφανώς ήταν άσχετη, παρόλο που έδειχνε πολύ σίγουρη για αυτό που έλεγε.

Το paypal που ανέφερε ο φίλος παραπάνω όμως δεν έχει το μειονέκτημα ότι δεν περνάει παντού??

Δημοσ.

μακρυά απο πιστωτικές γενικά,

και απο τη συγκεκριμένη τράπεζα.

εχουν κίνητρο να σου φορτώσουν πιστωτική, για τη συνδρομή, και για τα ψηλά επιτόκια (οταν θα τη χρησιμοποιήσεις για δανεισμό, εύκολα αφου θα την έχεις στα χέρια ).

δεν τα πιστεύω τα περι άγνοιας της κοπέλας.

Δημοσ.

Καταρχάς η κοπέλα κάνει τη δουλειά της (όποια κι αν είναι αυτή) κι εσύ θα πρέπει να κάνεις τη δική σου (ερευνώντας το θέμα).

Εγώ χρησιμοποιώ τη Eurobank αρκετά χρόνια τώρα με σκοπό τις ιντερνετικές μου συναλλαγές.

1. όπως είπαν και οι προηγούμενοι μη χρησιμοποιείς την πιστωτική σου για αυτό το σκοπό

2. με τις προπληρωμένες της Eurobank (και όλων των άλλων τραπεζών βέβαια) μπορείς να κάνεις άνετα τις αγορές σου μέσω internet χωρίς πρόβλημα.

3. μπορείς να τις συνδέσεις με το PayPal.

4. λειτουργούν όπως και οι πιστωτικές (τις βλέπεις και τις ελέγχεις και τις φορτίζεις από το λογαριασμό σου μέσω του e-banking).

5. μπορείς να ενημερωθείς για την κίνηση των συγκεκριμένων καρτών, αλλά να κάνεις και ανάληψη από αυτές, μέσω των ATMs της Eurobank.

Δημοσ.

Το paypal που ανέφερε ο φίλος παραπάνω όμως δεν έχει το μειονέκτημα ότι δεν περνάει παντού??

μιας κ εισαι αρχαριος κοιτα να ψωνιζεις μονο απο σιτε που δεχετε paypal.

ειναι η μοναδικη περιπτωση που θα παρεις λεφτα πισω αν γινει μλκ.

μερικες χρεωστικες δεν τις δεχετε το paypal παντως...

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=280317

παρε κυπρου τουλ.που ξερω οτι την δεχετε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...