Προς το περιεχόμενο

CCTV

JohnEngineer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά θέλω να εγκαταστήσω 1-2 κάμερες στην είσοδο του γκαράζ μου. Άν κάποιος έχει κάνει τέτοια διαδικασία θα με βοηθούσε πολύ να μου πεί

1) Τί λέει η νομοθεσία για προσωπικά δεδομένα, άν πρέπει να βγάλω άδεια απο ασφάλεια, άν είναι υποχρεωτική πινακίδα "ο χώρος παρακολουθείται" κτλ..

2)Στο τεχνικό μέρος τώρα.. Δέν θέλω να πληρώσω πολλά.. Μια καλή και σχετικά φτηνή λύση; Οι ασύρματες είναι αξιόπιστες; (Έχω ένα πολύ καλό Linksys gateway).. Γενικά τί παίζει στην αγορά για home κατάσταση;

Δημοσ.

Δεν πρέπει να βλέπει δημόσιο χώρο . Ούτε πεζοδρόμιο ούτε πουθενά πέρα από την ιδιοκτησία σου (μιλάμε για αποθήκευση video όχι για προβολή). Μόνο στις τράπεζες δίνουν τέτοια άδεια.

Οπωσδήποτε χρειάζεται άδεια της αρχής προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Γενικά θα απέφευγα το ασύρματο. Αλλά αν έχει τα μέσα κάποιος και το ενσύρματο μπορεί να το μπλοκάρει..

Δημοσ.

Άκυρο... Έχει στο σάιτ της η αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων όλες τις νομοθεσίες..Οκ αυτό.

Απο εξοπλισμό τί συμφέρει να βάλω; Βασικά κάτι αξιόπιστο, να "βλέπει" και νύχτα και να μπορεί να αποθηκεύσει..

Δημοσ.

φίλε βασικα απο οσα ξερω εγω γιατί εχω στο μαγαζι μου πρέπει να πας για dvr μονο που στην τιμή τσουζει λίγο.Για φθεινότερη λύση δεν ξερω αν και δεν νομίζω οτι υπαρχει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...