chrism4111 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Νομιζω φιλε μου πως η καλυτερη λυση για την περιπτωση σου ειναι αυτη: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.801714 και μαλιστα πριν λιγο καιρο το ειχε σε προσφορα στα 160e. Αν δεις και τις δυνατοτητες του στη σελιδα της εταιριας θα μεινεις αρκετα ικανοποιημενος. Μπορει να κοστιζει κατι παραπανω αλλα Λυνει τα χερια σου σχεδον σε ολα τα προβληματα Νομιζω φιλε μου οτι το E-shop τα απεσειρε (καπου κοντα στην προσφορα) και τα εριξε στην αγορα ξανα με 215 euro !!! Γιατι???? Και το PopCorn ειναι μακραν καλυτερο (υποστιριζει μεχρι και 1080p αναλυση σε αντιθεση με το egreat 1080i) δεν ξερω τι να κανω ακουσα οτι και ταδυο εχουν προβληματα με τις μεγαλες αναλυσεις και κανουν κοληματα. Ισχυει??? -----Προστέθηκε 29/10/2008 στις 10 : 50 : 29----- Νομιζω φιλε μου οτι το E-shop τα απεσειρε (καπου κοντα στην προσφορα) και τα εριξε στην αγορα ξανα με 215 euro !!! Γιατι???? Και το PopCorn ειναι μακραν καλυτερο (υποστιριζει μεχρι και 1080p αναλυση σε αντιθεση με το egreat 1080i) δεν ξερω τι να κανω ακουσα οτι και ταδυο εχουν προβληματα με τις μεγαλες αναλυσεις και κανουν κοληματα. Ισχυει??? Ααα και τι γνωμη εχετε για το Lacie Lacinema??? Εκτος του οτι δεν παιζει HD!!!
Lomar Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 γιατί δεν υποστηρίζει HD; μήπως εννοείς την έλλειψη progressive scan σε αναλύσεις 1080; μια χαρά HD υποστηρίζει, αλλά κατεμέ το popcorn παραμένει καλύτερη αγορά, για τον απλούστατο λόγο οτι μέχρι στιγμής έχω διαβάσει πολλές θετικές κριτικές για αυτό.
apomat1982 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Να σου πω την αληθεια δεν το εχω δουλεψει ποτε και το Popcorn δεν το ειδα ποτε. Το Egreat με εντυπωσιασε γιατι εχει πολλες ευκολιες. Μπορεις να βαλεις στικ για ασυρματο δικτυο και να κατεβαζεις απευθειας στο σκληρο του. Επισης για μενα ειναι συν το οτι εχει ψηφιακη εξοδο ηχου. Μπορεις να τα βαλεις διπλα διπλα και να δεις ποιο ειναι καλυτερο για σενα. Οσο για το 1080ρ δεν μπορεις να εχεις και πολλες απαιτησεις απο μια ηδη συμπιεσμενη ταινια, σωστα; Αλλιως θα αγοραζες ενα Bluray DVDPlayer!!!
chrism4111 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Τελικά κατέληξα και αγορασα το PopCorn Α-100 με 199euro Πολυ καλο μηχανημα παιζει τα παντα και ελληνικους υποτιτλους .. Ομως εβαλα να παιξουν κατι αρχεια τα οποια τα ειχα ριπαρει εγω με το Super και παρατηρησα οτι δεν τα επαιζε . Τα αρχεια ηταν σε καταληξη *.avi και και κωδικοποιηση video εγινε με to codec Mpeg-4... Εδειχνε μαυρη εικονα υποτιτλους οχι και ηχος κανονικα εφοσον ηταν Mp3.... Μονο αυτο. Tα κατεβασμενα HD και 1080p και 720p απο Vuze videακια παιζουν κανονικοτατα χωρις κοληματα.... Εαν υπαρχη προβλημα τωρα νομιζω οτι η ετερια αναναιωνει συχνα το Firmware του popcornHour Α-100. Περα απο τα video το popcorn μπορει να απεικονισει με ευκολια txt,Ηtm,Html και νομιζω και doc δεν ειμαι σιγουρος .... Μακαρι να ειχε και Pdf αλλα ισως με αλλαγη firmware στο μελλον ισως αναμενουμε και αυτο αν δεν εχει γινει ιδη .... Τωρα απο μουσικη παιζει καλα τα mp3 καθως δεν εχω ακομα χρησιμοποιησει αλλα format ηχου ... Το menou του Popcorn και χρηση του ειναι ευκολη αρκει να γινει η πρωτη ρυθμηση στην αρχη για την αναληση και το ρυθμο μεταδοσης ... Εχει μια Θηρα Ethernet αλλα ακομα δεν ξερω πως να την συνδεσω με το ασυρματο Router καθως αυτο ειναι στην αλλη ακρη του σπιτιου.Ισως υπαρχει καποιος τροπος ασυρματα για να γινει αυτο αλλα επειδη δεν εχω ασχοληθει τοσο πολυ δεν το γνωριζω !!!Μια βοηθεια εδω θα ηταν ανεκτιμιτη Στα γενικα τωρα ειναι οπως λεει και η διαφημιση 100 κατασκευαστες πληντηριων συνηστουν SKIP ετσι και εγω συνιστω PopcornHour A-100 και φυσικα το Α-110 δυνατοτερα για οποιον αντεχει τα 270euro.
Lomar Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 τελικά 199 ή 270 έκανε; επίσης το ethernet δεν έχει καμία σχέση με το wireless. η ethernet είναι για σύνδεση υπολογιστή, δικτύου, router, με ethernet καλώδιο φυσικά.
klainmaingr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 PopcornHour A-100 και φυσικα το Α-110 δυνατοτερα για οποιον αντεχει τα 270euro. Διαβάζουμε πρώτα ;p Κατα τα άλλα να σας ευχαριστήσω για το διαφωτιστικότατο νήμα μιας και έμαθα αρκετά πράγματα μέσα απο τις 2 αυτές σελίδες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.