doupiaki_ole Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Καλησπέρα σας Όπως γραφω και στον τίτλο θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα καθαρισμού της RAM. Ευχαριστώ πολύ.
antonl Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Εκτός του ότι δεν είδα να λέει κάπου για "καθαρισμό" μνήμης, γιατί να μην το κατεβάσει από εδώ που ναι δωρεάν (να πληρώσει για να κατεβάσει κάτι που ναι free; Συνήθως τ αντίθετο γίνεται); Αν δεν κάνω λάθος, χρησιμοποιούσα το TuneUp Utilities στο παρελθόν γι αυτό το λόγο. Έχει κάποιο προγραμματάκι που κάνει αυτό που λες. Γρήγορα διαπίστωσα πως δε γίνεται δουλειά μ αυτά τα προγράμματα και πήρα λίγη (φθηνή) μνήμη ακόμα. Αν γράψεις "free ram" στο google, θα βρεις άπειρα τέτοια προγράμματα, μικρότερα απ τη suite του TuneUp.
PCharon Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Παντελώς άχρηστα προγράμματα, τσάμπα να παιδεύεσαι. Το λειτουργικό σύστημα έχει δικούς του μηχανισμούς χειρισμού της μνήμης δε χρειάζεται να επεμβαίνεις. Ο δήθεν "καθαρισμός" που θα κάνεις θα κρατήσει λίγο κι έπειτα η μνήμη θα επανέρθει αυτόματα εκεί που πρέπει να βρίσκεται με βάση τις ανάγκες των προγραμμάτων που τρέχουν.
100 010 00 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Το clever cache ζητας φιλε μου....... για ολα τα αλλα συμφωνω με τους αποπανωθ και εγω
nasp Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Παντελώς άχρηστα προγράμματα, τσάμπα να παιδεύεσαι. Το λειτουργικό σύστημα έχει δικούς του μηχανισμούς χειρισμού της μνήμης δε χρειάζεται να επεμβαίνεις. Ο δήθεν "καθαρισμός" που θα κάνεις θα κρατήσει λίγο κι έπειτα η μνήμη θα επανέρθει αυτόματα εκεί που πρέπει να βρίσκεται με βάση τις ανάγκες των προγραμμάτων που τρέχουν. +1 <<παρακαλω αυξηστε το μηνυμα σας κατα 10 χαρακτιρες >>ελεος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.