Fink2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Γειά σας, πρίν 3 μέρες πήρα ένα Dell Inspiron 1525 και απο τότε έχω προβλήματα. Το πρώτο πρόβλημα το αντιμετώπισα κάποιες ώρες μετά την αγορά του υπολογιστή. Εμφανίστηκε η περίφημη μπλέ οθόνη όταν έκανα εξαγωγή το ipod mou,μετά απο αρκετές επανεκκινήσεις κατάφερα να το αντιμετωπίσω αυτό το πρόβλημα. Αλλά απο χθές όποτε ανοίγω τον υπολογιστή εμφανίζεται ένα μήνυμα που λέει: Η προετοιμασία της εφαρμογής απέτυχε 0χ800106bα και κάτι άλλα και μόλις το κλέινω το παράθυρο εμφανίζεται άλλο ένα μήνυμα που λέει: Your Wifi-Catcher band configuration is not compatible with your WLAN card band configuration. Και μου εμφανίζει ως επιλογή να κάνει μόνο του το configuration ή να το αφήσω έτσι όπως έιναι. Το πρόβλημα έιναι ότι απο τότε δεν μπορώ να μπώ στο Internet. Όποια επιλογή και να επίλεξα το πρόβλημα δεν λύθηκε. Ελπίζω να μπορέσει κάποιος να με βοηθήσει.
auber002b Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Γειά σας, πρίν 3 μέρες πήρα ένα Dell Inspiron 1525 και απο τότε έχω προβλήματα.Το πρώτο πρόβλημα το αντιμετώπισα κάποιες ώρες μετά την αγορά του υπολογιστή. Εμφανίστηκε η περίφημη μπλέ οθόνη όταν έκανα εξαγωγή το ipod mou,μετά απο αρκετές επανεκκινήσεις κατάφερα να το αντιμετωπίσω αυτό το πρόβλημα. Αλλά απο χθές όποτε ανοίγω τον υπολογιστή εμφανίζεται ένα μήνυμα που λέει: Η προετοιμασία της εφαρμογής απέτυχε 0χ800106bα και κάτι άλλα και μόλις το κλέινω το παράθυρο εμφανίζεται άλλο ένα μήνυμα που λέει: Your Wifi-Catcher band configuration is not compatible with your WLAN card band configuration. Και μου εμφανίζει ως επιλογή να κάνει μόνο του το configuration ή να το αφήσω έτσι όπως έιναι. Το πρόβλημα έιναι ότι απο τότε δεν μπορώ να μπώ στο Internet. Όποια επιλογή και να επίλεξα το πρόβλημα δεν λύθηκε. Ελπίζω να μπορέσει κάποιος να με βοηθήσει. εφόσον έχεις τους drivers είτε από το CD είτε από Internet , για δοκίμασε να κάνεις uninstall και από το control panel και από το device manager το wifi ή και όλους τους drivers (nic/wifi/audio κτλ.)και ξαναπέρνα τους.
@sterios Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Υπάρχει η προφανής λύση. Ως πρώην ευχαριστημένος κάτοχος σου προτείνω να πάρεις τηλ στο support της Dell και την επόμενη εργάσιμη θα είναι στο σπίτι σου για να αλλάξουν ότι χρειαστεί (Αναλόγως την εγγύηση). Άλλωστε αυτός είναι ο λόγος φίλε μου που αγόρασες Dell.
auber002b Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Υπάρχει η προφανής λύση. Ως πρώην ευχαριστημένος κάτοχος σου προτείνω να πάρεις τηλ στο support της Dell και την επόμενη εργάσιμη θα είναι στο σπίτι σου για να αλλάξουν ότι χρειαστεί (Αναλόγως την εγγύηση). Άλλωστε αυτός είναι ο λόγος φίλε μου που αγόρασες Dell. το οτι Dell = after sales service & εγγύηση είναι σωστό , αλλά προφανώς το πρόβλημα δεν φαίνεται να είναι hardware.
Fink2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Σας ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις. Σκέφτηκα να τους πάρω τηλέφωνω αλλά ήθελα πρώτα να δώ αν θα μπορέσω να το φτιάξω μόνος μου χωρίς να μπλέκω με τηλεγωνήματα και τέτοια. Μαζί με τον υπολογιστή είχε ένα CD με τα drivers, αλλά δεν ξέρω πώς να κάνω uninstall τα drivers και φοβάμαι μην τα κάνω χειρότερα.Μέχρι τώρα είχα μόνο imac και αυτή η διαδικασία μου φαίνεται κάπως ξένη.
auber002b Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Σας ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις.Σκέφτηκα να τους πάρω τηλέφωνω αλλά ήθελα πρώτα να δώ αν θα μπορέσω να το φτιάξω μόνος μου χωρίς να μπλέκω με τηλεγωνήματα και τέτοια. Μαζί με τον υπολογιστή είχε ένα CD με τα drivers, αλλά δεν ξέρω πώς να κάνω uninstall τα drivers και φοβάμαι μην τα κάνω χειρότερα.Μέχρι τώρα είχα μόνο imac και αυτή η διαδικασία μου φαίνεται κάπως ξένη. Welcome to MS-Windows ! πάρε τότε τηλ. και ανέφερε το πρόβλημα , θα σε καθοδηγίσουν εκείνοι αλλιώς θα κάνεις χρήση του on-site support
Fink2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Λοιπόν διέγραψα την κάρτα δικτύου και την έκανα και πάλι εγκατάσταση αλλά το πρόβλημα συνεχίζεται... Μπορείτε να μου προτείνετε κάτι άλλο? 'Η να μου περιγράψετε ακριβώς πως κάνουν εγκατάσταση τα drivers για να δω αν τα έκανα όλα σωστά.
afentiko7 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Λογικά θα σου δωσαν 2 cds. Ένα μπλε και ένα πράσινο. Αφού κάνεις format( για μένα μπλε οθόνες μόνο έτσι αντιμετωπίζονται) βάζεις το μπλε cd ακολουθείς τη διαδικασία και μετά αφού έχουν εγκατασταθεί τα windows βάζεις το πράσινο cd και κάνεις install τους drivers.
21century Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Κάνε την διάδισκαία καιεφόσν εμφανιστεί ξανά πρόβλημα εδώ είμαστε πάλι για απόψεις..
Fink2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Μα δέν θέλω να κάνω format.Το μόνο που θέλω να κάνω είναι να κάνω εγκατάσταση τα drivers για να μπορέσω να μπαίνω ξανά στο ιντερνετ. Επίσης δέν έχω πράσινα και μπλέ cd έχω ένα καφέ που λέει Operating system Windows Vista, λογικά είναι για το format και ένα γκρι το οποίο λέει drivers and utilities με το οποίο έκανα και εγκατάσταση την κάρτα δικτύου μου.
afentiko7 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Μα δέν θέλω να κάνω format.Το μόνο που θέλω να κάνω είναι να κάνω εγκατάσταση τα drivers για να μπορέσω να μπαίνω ξανά στο ιντερνετ.Επίσης δέν έχω πράσινα και μπλέ cd έχω ένα καφέ που λέει Operating system Windows Vista, λογικά είναι για το format και ένα γκρι το οποίο λέει drivers and utilities με το οποίο έκανα και εγκατάσταση την κάρτα δικτύου μου. Control Panel->System->καρτέλα hardware->device manager->network adapters (κλικάρεις το + που σε ενδιαφέρει->δεξί κλικ properties ->uninstall Πάντως καλού κακού κάνε format.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.