Mr V Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 παιδια εχω βρει ενα παιδι το οποιθο θελει να αγορασει κατι που εχω βαλει αγκελια αλλα μονο με courrier μπορει να το παρει.πως θα του το στειλω θα παω στην speedex px και θα τους πω να στειλουν αυτο το δεμα με αντικαταβολη εναντι χ ποσο χρηματων? εγω ποτε θα παρω τα χρηματα?υπαρχει περιπτωση καθηστερησης ή μολις παραλαβει ο αλλος το δεμα εγω παιρνω τα χρηματα μου? απαντηστε μου γηργορα παιδια γιατι δεν εχουμε πολυ χρονο Σας ευχαριστω προκαταβολικα!
antonl Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Σε περίπτωση που είναι επείγων όπως λες και δεν έχεις σύντομα κάποια απάντηση, δοκίμασε να τηλεφωνήσεις πχ στην Speedex.
Mr V Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 δεν ειναι καποιος που να ξερει μην κανω καμια πατατα τοσεσ αγκελιες μπαινουν εδω μεσα καθε μερα.... ας απαντησει καποιος!
vaso7 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Απο κουριερ τα χρήματα θα τα πάρεις 10-12 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ μερες μετά που θα παραλάβει το δέμα. Με ΕΛΤΑ σε 2-3 μέρες τα έχεις. Οσο για το πως γίνεται, καλά τα είπες απλά θα πρέπει να τονίσεις την ώρα που θα το στείλεις αν η χρέωση των μεταφορικών είναι του παραλήπτη ή δική σου.
Mr V Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 οκ σε ευχαριστω αρα μεσω ελτα το στελνω εεε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.