geo63 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Θα ηθελα να μου προτεινετε free καποιο προγραμμα που να κανει εξωφυλλα για cd-dvd εκτος του nero
micos000 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 GOOGLE (μα κανένας δεν το ξέρει; ) CoversXP UnderCoverXP UltraCover (Setup στα Γαλλικά, υποστηρίζει Αγγλικά). DVD Cover Printmaster Easy Media Cover
nikS Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Το ανακινώ μετά από πολυ καιρό αλλά δεν πειράζει πιστεύω. Υπάρχει κάποιο από αυτά τα προγράμματα που να μετατρέπει ένα τετράγωνο/παραλληλόγραμμο σχήμα (μια φωτό πχ) σε κύκλο παραμορφώνοντάς το; Ο λόγος που το θέλω είναι να το χρησιμοποιήσω για cd cover στο εσωτερικό του cd. ΠΡΟΣΟΧΗ! Δε θέλω να χάσω τίποτα από το αρχικό σχήμα. Θέλω δλδ μια παραμόρφωση από τετράγωνο σε κύκλο.
gf030 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Λιγακι δυσκολο αυτο που ζητας, δεν ξερω καποιο εστω και μη free που να το κανει. Δοκιμασε να το κανεις με photoshop (τα κανει ολα) και μετα να το ανεβασεις στο προγραμμα που χρησιμοποιεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.