antreaslam Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Είχαμε μαζέψει 3 άτομα, σε ενα κοινό λογ/σμο, περίπου 120.000 πόντους. Ξαφνικά, στις 24 του προηγούμενου μήνα , κάποιος με ΙΡ διαφορετική από τη δική μας (εχουμε 77χχχ, και 79χχχ, ενώ αυτός έχει 74χχχ), μας...ανανέωσε για ένα μήνα τη συνδρομή, και δημιούργησε και 12 νέους λογ/σμους... Το ερώτημα είναι, πως καταφερε και το εσπασε, και 2ον και κυριότερον, οι πόντοι θα έρθουν πίσω ? )Εννοείται οτι θα επικοινωνήσουμε με το ράπιντ)!!
MasterMj Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Είχαμε μαζέψει 3 άτομα, σε ενα κοινό λογ/σμο, περίπου 120.000 πόντους.Ξαφνικά, στις 24 του προηγούμενου μήνα , κάποιος με ΙΡ διαφορετική από τη δική μας (εχουμε 77χχχ, και 79χχχ, ενώ αυτός έχει 74χχχ), μας...ανανέωσε για ένα μήνα τη συνδρομή, και δημιούργησε και 12 νέους λογ/σμους... Το ερώτημα είναι, πως καταφερε και το εσπασε, και 2ον και κυριότερον, οι πόντοι θα έρθουν πίσω ? )Εννοείται οτι θα επικοινωνήσουμε με το ράπιντ)!! Να επικοινωνήσεις και καλά θα κάνεις. Και εγώ στην θέση σου αυτό θα έκανα. Πες μας το αποτέλεσμα, έτσι ώστε να γνωρίζουμε κι εμείς.
antreaslam Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 ξανακοιτώντας τα logs, οι 12 λογ/σμοι, έχουν δημιουργηθεί σε....απόσταση 4 λεπτών!!!! Το μεγάλο ζήτημα, είναι αν θα μας δώσουν τους πόντους πίσω!
MasterMj Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 ξανακοιτώντας τα logs, οι 12 λογ/σμοι, έχουν δημιουργηθεί σε....απόσταση 4 λεπτών!!!!Το μεγάλο ζήτημα, είναι αν θα μας δώσουν τους πόντους πίσω! Εσύ, θα τους εξηγήσεις πως έχουν τα πράματα [φυσικά όλα αυτά στα αγγλικά] και θα τους πεις, να πάρουν σοβαρά το θέμα γιατί, εγώ θα τους πεις, έχω χάσει ιδιαίτερα από αυτό που έπαθα και δεν πρέπει να μείνει έτσι, γιατί ξέρεις κάτι, πρέπει να τους πείσεις. Αυτοί, έχουν έρθει αντιμέτωποι και με άλλα γεγονότα ίσως σε άλλους δυσκολότερα και πρέπει να [πειστούν με λίγα λόγια]. Έχω λόγω που στο λέω γιατί, μου είχαν τύχει παλιά, κάποια προβλήματα με το account μου και τους εξηγούσα πολύ αναλυτικά για να μην έχω πρόβλημα μη εμπιστοσύνης. Θα μου πεις, καλά, δεν βλέπουν ότι έχεις λογαριασμό μέσα.. ναι, και βέβαια βλέπουν όμως, δεν ξέρουν κατά πόσο εσύ λες αλήθεια η όχι για κάτι, για κάποιο γεγονός. Αυτοί, μπορεί να νομίσουν ότι, εσύ, δημιουργείς ένα εικονικό στίγμα, μπας και αρπάξεις κάτι. Και επειδή αυτά τα sites είναι πολύ κοιλημένα με την ασφάλεια της δουλειάς τους, [για μένα από μία άποψη καλό είναι αυτό], έτσι σε υποχρεώνουν να κάνεις παραπάνω κινήσεις. Αυτά και πες τους το σωστά, πιστεύω, θα κατανοήσουν την κατάσταση και θα λήξει όμορφα και σωστά το θέμα. Σκέψου και πως έχουν να κάνουν με εκατομμύρια users η και άλλους με κόλπα κλπ και είναι λίγο συγκεκριμένη η θέση τους. Και πάλι λέω, δεν τους υποστηρίζω, αλλά, επειδή γνωρίζω πολύ καλά τις καταστάσεις του ίντερνετ και της ασφάλειας, για αυτό δικαιολογώ [εν μέρει] τον τρόπο που κινούνται.
Mpohalos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Μου έχει συμβεί και εμένα κάτι αντίστοιχο, και μετά από ένα απλό αλλά αναλυτικό mail(περιέγραψα τι έγινε , έστειλα τα log με την δημιουργία των λογαριασμών κτλ) και μου επέστρεψαν τους πόντους. Μάλιστα ήταν και άμεση η απάντηση(τηρουμένων των αναλογιών), μόλις μιάμιση μέρα. Εννοείται ότι πρέπει να αλλάξετε και το password του account σας.
antreaslam Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Mpohalos, να σαι καλά, thanks για την απάντηση!!
tectonator Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Είχαμε μαζέψει 3 άτομα, σε ενα κοινό λογ/σμο.. Μην κάνεις καμμία μαμακεία και το αναφέρεις αυτό στο email σου γιατί ξέχνα το μετά...
cm620et Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Μην κάνεις καμμία μαμακεία και το αναφέρεις αυτό στο email σου γιατί ξέχνα το μετά... Αυτό θα στο έλεγα και εγώ, μάλιστα αν σε ρωτήσουν για τις διαφορετικές ips μπορείς να πεις για σπίτι δουλειά κτλ. Αν θυμάμε καλά ο κάθε λογαριασμός πρέπει να είναι μοναδικός οπότε πρόσεχε αυτό το κομμάτι
tectonator Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Αυτό θα στο έλεγα και εγώ, μάλιστα αν σε ρωτήσουν για τις διαφορετικές ips μπορείς να πεις για σπίτι δουλειά κτλ.Αν θυμάμε καλά ο κάθε λογαριασμός πρέπει να είναι μοναδικός οπότε πρόσεχε αυτό το κομμάτι 'Αμα τσεκάρουν τα logs και δουν να έχεις κατεβάσει από δυο διαφορετικές ip με διαφορά λεπτών σε πήρανε πρέφα... Τότε χρησιμοποίησε μια από τις παρακάτω δικαιολογίες: 1) Με ανάγκασαν...Με απήγαγαν και με ανάγκασαν... 2) Έδωσα τα στοιχεία στην γκόμενα μπας και μου κάτσει... 3) Αλήθεια???Δεν επιτρέπεται???Πωπω!!!Δεν το ήξερα!!!!! 4) Το μοιράστηκα με τον αδελφό μου και δεν ήξερα ότι απαγορεύεται. Το 3 και το 4 ίσως δουλέψουν...Τα άλλα δύο λίγο χλωμό...:lol: Βέβαια δεν έχεις να χάσεις τίποτα.
MasterMj Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Μην κάνεις καμμία μαμακεία και το αναφέρεις αυτό στο email σου γιατί ξέχνα το μετά... Έχει δίκαιο ο φίλος tectonator και απορώ πως ξέχασα να σου το πω
cm620et Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 'Αμα τσεκάρουν τα logs και δουν να έχεις κατεβάσει από δυο διαφορετικές ip με διαφορά λεπτών σε πήρανε πρέφα...Τότε χρησιμοποίησε μια από τις παρακάτω δικαιολογίες: 1) Με ανάγκασαν...Με απήγαγαν και με ανάγκασαν... 2) Έδωσα τα στοιχεία στην γκόμενα μπας και μου κάτσει... 3) Αλήθεια???Δεν επιτρέπεται???Πωπω!!!Δεν το ήξερα!!!!! 4) Το μοιράστηκα με τον αδελφό μου και δεν ήξερα ότι απαγορεύεται. Το 3 και το 4 ίσως δουλέψουν...Τα άλλα δύο λίγο χλωμό...:lol: Βέβαια δεν έχεις να χάσεις τίποτα. :lol::lol:
talisman Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Μια απορια ρε παιδια η ip σας δεν αλλαζει ? μενει σταθερη.Γιατι εγω μπηκα στο log του rapid μου και ειδα διαφορετικες ip καθε φορα και χρησιμοποιω μονο το pc μου.Αυτα τα γραφω για αυτα που λετε για το τι θα πει rapid αν δει διαφορετικες ip
PCharon Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Μπορείς να ισχυριστείς πως είναι χάλια η σύνδεσή με τον ISP σου και το modem-router τρώει συνέχεια restart, οπότε αλλάζει η IP σου κάθε τρεις και λίγο, χα.
talisman Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Το rapid δεν το νοιαζει αν εχεις διαφορετικη ip.Απλως τοτε που ανεβασε το οριο απο 25 σε 50 GB δεν αφηνε να κατεβαζεις απο 2 ip ταυτοχρονα αλλα επρεπε να υπαρχει μια διαφορα μισης μιας ωρας.Και εγω τα εγραψα ολα αυτα στο προηγουμενο μηνυμα μου 1. για τους φιλους που ξεκινησαν το θεμα και ειπαν οτι ειχαν 3 ip και ειδαν ξαφνικα μια τεταρτη ip διαφορετικη.Ειχαν static ip και οι τρεις ? . 2.για τον φιλο cm620et που εγραψε, μάλιστα αν σε ρωτήσουν για τις διαφορετικές ips μπορείς να πεις για σπίτι δουλειά κτλ.
antreaslam Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 κοίτα, απλά οι δικές μας ΙΡ ξεκινούσαν από άλλα νούμερα από αυτές που ξαφνικά είδαμε! και δεύτερον, φυσικά και θα προσέξουμε να μην αναφέρουμε κάτι για τις πολλές ΙΡ !!! Η δικαιολογία του tectonator πάντως ότι εδινα τον λογ/σμο σε γκόμενες μπας και μου κάτσουν, με ψήνει!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.