nick#18 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 παιδια πρεπει να το εφτιαξαν γιατι επικοινονισα μαζι τους το ιδιο και μερικοι φιλοι μου και μας ειπαν πως ηταν ενταξι....εμενα με εβαλαν να κανω ping το site τους και μερικους server ακομα του εξωτερικου και τα test ηταν ολα οκ...καμια σχεση με πριν που ειχα δοκιμασει και μονος μου..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 το τεράστιο πρόβλημα είναι με sites του εσωτερικού nick#18...δεν γίνεται να έχουμε 400ms με Forthnet.AIX.gr ούτε καν 100ms δεν πρέπει να έχουμε...max 30-35ms πρέπει να είναι...
nick#18 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 στο forthnet.aix.gr μια φορα 46 μεσο ορο και την 2η 52.....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 εγώ τώρα έχω average 140ms...απάραδεκτο
giorgosa5 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 εγω προλαβα και την εστειλα μαζι με τα αλλα παιδια..τους εχω ηδη ενημερωσει παντως οτι περα απο εκεινη τη γενικη καταγγελια, θα καταγγειλω και τη συμβαση μου μαζι τους για αναξιοπιστια και οτι αν τολμησουν να μου ζητησουν τα 70 ευρω για τη διακοπη (ουσιαστικα ενεργοποιηθηκε απο το σαβατο) θα τους στειλω εξωδικο (το οποιο να ξερετε κοστιζει μονο 50 ευρω να το συνταξει δικηγορος..οποτε και απο τα 70 παλι φθηνοτερο ειναι) για διαφυγοντα κερδη (και θα ζηταω πολλα παραπανω απο 70 ευρω) εξαιτιας των συνεχων αποσυνδεσεων απο το internet και αρα και της δευτερης voip γραμμης που την εχω για να λειτουργει fax και γενικα καθαρα για επαγγελματικους σκοπους και πραγματι δε μπορει να επικοινωνησει κανεις μαζι μου μεσω αυτης. πισω στον πΟΤΕ λοιπον που με το isdn παντα κλειδωνα σε οτι ταχυτητα επρεπε..δεν ειχα αποσυνδεσεις..παντα ειχα τις 2 μου τηλεφωνικες γραμμες..δεν ειχα προβλημα με pings και download. ας τους πληρωνω λοιπον και κατι παραπανω..το αξιζουν στην τελικη αφου ειναι οι μονοι αξιοπιστοι θελουμε δε θελουμε! πηγαιναι και πεστα αλλου αυτα. εδω δεν θελουμε παπαγαλακια. στην forthnet πηγαν και πανε αυτοι που δεν θελανε η και που δεν μπορουσαν να πληρωνουν τον ote πανακριβα.
cger Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 στο forthnet.aix.gr μια φορα 46 μεσο ορο και την 2η 52..... Ping στο forthnet.aix.gr περίπου 400-420ms εκτός αν κάνς κάτι λάθος.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Ping στο forthnet.aix.gr περίπου 400-420ms εκτός αν κάνς κάτι λάθος. ανάλογα την ώρα όχι όλη μέρα
100 010 00 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Εχει γινει τιποτα με τη διαμαρτυρια................ εμαθε κανεις? εκτος απο την υποβολη εννοω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=245284
tomasss Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Tίποτε, δεν βελτιώνεται. Κάθε μέρα και χειρότερα με την Forthnet. Eπειδή θέλω να αλλάξω πάροχο, πείτε ποιόν να προτιμήσω( Θεσσαλονίκη).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.