lagman Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Ύστερα από πολλαπλές αναφορές και συζήτηση σύνταξης επιστολής, μία μερίδα συνδρομητών του παρόχου Forthnet προχωρούν σε μαζική διαμαρτυρία λόγω των ιδιαίτερα σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει το δίκτυο της εταιρείας τους τελευταίους 2 μήνες. Πιο συγκεκριμένα, η διαμαρτυρία αφορά προβλήματα με χαμηλές ταχύτητες & υψηλά pings κατά τις ώρες αιχμής που έχουν διαπιστωθεί ότι οφείλονται σε υπερφόρτωση των εθνικών & διεθνών κυκλωμάτων της εταιρείας. Όσοι είστε συνδρομητές και αντιμετωπίζετε επιβεβαιωμένα τέτοιου είδους προβλήματα (όχι άλλου είδους, όπως χαμηλό συγχρονισμό ή αποσυγχρονισμούς), είστε καλοδεχούμενοι να συμμετάσχετε μαζί μας στην διαμαρτυρία που θα σταλεί στην Forthnet και θα κοινοποιηθεί σε αρμόδιους φορείς (ΕΕΤΤ, ΚΕΠΚΑ, ΕΚΠΟΙΖΩ, ΙΝΚΑ, Υπ. Ανάπτυξης, Συνήγορο του Καταναλωτή, ADSLgr) καθώς και σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Παρακαλείστε όσοι συνδρομητές, επιθυμείτε να συμμετέχετε, παρακαλείστε να στείλετε το συντομότερο τα εξής στοιχεία στην nmavro73: * Ονοματεπώνυμο συνδρομητή (πχ Γιάννης Παπαδόπουλος) * Το Forthnet e-mail σας (πχ [email protected]) * Περιοχή-Πόλη (πχ Ψυχικό, Αθήνα) Σημείωση: τα προσωπικά στοιχεία των συνδρομητών θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την παρούσα επιστολή και θα σταλούν μόνο στην Forthnet & στην ΕΕΤΤ, σε κανέναν άλλο φορέα. Πιστεύω ότι σαν συνδρομητές FORTHnet μπορούμε και καλύτερα , αυτή την στιγμή οι συμμετοχές έχουν φτάσει τις 300. Η επιστολή θα σταλεί την παρασκευή περισσότερες πληροφορίες εδώ: http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=241998 Ευχαριστώ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=280524 υπάρχει ήδη topic για αυτό το θέμα (στο περίπου βέβαια) θα ήταν καλύτερο πιστεύω να έπεφτε ένα merge
lagman Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 αν είναι εύκολο κάποιος moderator να το κάνει sticky για το κάλο όλων μας .
nick#18 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 εγω ειχα προβληματα αλλ απο χτες μετααπο αρκετες αποσυνδεσεις στο νετ απ οτην forthnet (δεν ειχα dsl) ειμαι οκ...θα το σκεφτω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 διάβασε καλύτερα το 1o post ρε nick#18... η διαμαρτυρία είναι ΜΟΝΟ για χαμηλές ταχύτητες & υψηλά pings κατά τις ώρες αιχμής... για κανένα άλλο πρόβλημα...
nick#18 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 αυτα τα παθενα και εγω και χαμηλα κλειδονα και σερνοταν ολο αλλα μετα εφτιαξε...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 στην συγκεκριμένη διαμαρτυρία τα προβλήματα που αναφέρουν ΔΕΝ έχουν φτιαχτεί και τα τρώμε στην μάπα καθημερινά μόνο σε ώρες αιχμής τις υπόλοιπες ώρες είναι ok (υποτίθεται), άρα όπως καταλαβαίνεις το πρόβλημα που είχες δεν είναι ίδιο με αυτό της διαμαρτυρίας
lagman Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 οι συμμετοχές ξεπέρασαν τα 450 άτομα πάλι πιστεύω ότι μπορούμε πολύ καλύτερα . Δείτε πως έχει μπουκώσει η FORTHnet με Ελλάδα και όχι μόνο http://www.leecher.gr/cgi-bin/smokeping.cgi?target=GreekISP.Otenet
StrEaMLiNe Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Καλησπέρα,αντιμετωπίζω και εγώ προβλήματα με forthnet ειδικά στον firefox και στο downloading απο το μεσημέρι και μετά.Με συγχωρείτε για το χθεσινό άδειο μήνυμα αλλά είχα πρόβλημα με το encoding της σελίδας.
100 010 00 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Συμφωνω, ολοι οι πασχοντες πρεπει να συμμετεχουν
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Συμφωνω, ολοι οι πασχοντες πρεπει να συμμετεχουν πολύ αργά πλέον, σήμερα το πρωΐ στάλθηκε...
Alxnks Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 εγω προλαβα και την εστειλα μαζι με τα αλλα παιδια..τους εχω ηδη ενημερωσει παντως οτι περα απο εκεινη τη γενικη καταγγελια, θα καταγγειλω και τη συμβαση μου μαζι τους για αναξιοπιστια και οτι αν τολμησουν να μου ζητησουν τα 70 ευρω για τη διακοπη (ουσιαστικα ενεργοποιηθηκε απο το σαβατο) θα τους στειλω εξωδικο (το οποιο να ξερετε κοστιζει μονο 50 ευρω να το συνταξει δικηγορος..οποτε και απο τα 70 παλι φθηνοτερο ειναι) για διαφυγοντα κερδη (και θα ζηταω πολλα παραπανω απο 70 ευρω) εξαιτιας των συνεχων αποσυνδεσεων απο το internet και αρα και της δευτερης voip γραμμης που την εχω για να λειτουργει fax και γενικα καθαρα για επαγγελματικους σκοπους και πραγματι δε μπορει να επικοινωνησει κανεις μαζι μου μεσω αυτης. πισω στον πΟΤΕ λοιπον που με το isdn παντα κλειδωνα σε οτι ταχυτητα επρεπε..δεν ειχα αποσυνδεσεις..παντα ειχα τις 2 μου τηλεφωνικες γραμμες..δεν ειχα προβλημα με pings και download. ας τους πληρωνω λοιπον και κατι παραπανω..το αξιζουν στην τελικη αφου ειναι οι μονοι αξιοπιστοι θελουμε δε θελουμε!
lagman Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 εγω προλαβα και την εστειλα μαζι με τα αλλα παιδια..τους εχω ηδη ενημερωσει παντως οτι περα απο εκεινη τη γενικη καταγγελια, θα καταγγειλω και τη συμβαση μου μαζι τους για αναξιοπιστια και οτι αν τολμησουν να μου ζητησουν τα 70 ευρω για τη διακοπη (ουσιαστικα ενεργοποιηθηκε απο το σαβατο) θα τους στειλω εξωδικο (το οποιο να ξερετε κοστιζει μονο 50 ευρω να το συνταξει δικηγορος..οποτε και απο τα 70 παλι φθηνοτερο ειναι) για διαφυγοντα κερδη (και θα ζηταω πολλα παραπανω απο 70 ευρω) εξαιτιας των συνεχων αποσυνδεσεων απο το internet και αρα και της δευτερης voip γραμμης που την εχω για να λειτουργει fax και γενικα καθαρα για επαγγελματικους σκοπους και πραγματι δε μπορει να επικοινωνησει κανεις μαζι μου μεσω αυτης. πισω στον πΟΤΕ λοιπον που με το isdn παντα κλειδωνα σε οτι ταχυτητα επρεπε..δεν ειχα αποσυνδεσεις..παντα ειχα τις 2 μου τηλεφωνικες γραμμες..δεν ειχα προβλημα με pings και download. ας τους πληρωνω λοιπον και κατι παραπανω..το αξιζουν στην τελικη αφου ειναι οι μονοι αξιοπιστοι θελουμε δε θελουμε! Δυστιχώς το marketing της FORTHnet είναι καλο στα ψέματα και ο κόσμος δε ξέρει τι θα αντιμετωπίσει οταν θα βάλει FORTHnet οπως: Τα παλια dslam τα οποια δεν εχουν την δυνατότητα αλλαγη σε fast path ανα χρήστη , Τις ασυμβατότητες με τις τηλεφωνικές συσκευές ,Την ποιότητα της τηλεφωνίας, κλπ κλπ Η FORTHnet αυτο το διάστημα έχει σοβαρά προβλήματα και για αυτό το λόγο τα 70 ευρω δεν τα πληρώνουν όσοι κάνουν διακοπή .
lakosta Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Οποιοι παντως κατεβαζουν με rapidshare και εχουν premioum account ας βαλουν πολλα λινκ μαζι να κατεβαινουν.Μπορει το καθενα να ειναι με 100ΚΒ/sec αλλα συνολικα πιανουν μεγαλυτερη ταχυτητα.Αυτο συμβαινει με μενα τουλαχιστον.Ειτε κατεβαζω ενα λινκ ειτε 15 λινκ μαζι πανε με 100ΚΒ/sec.Στην δευτερη περιπτωση βεβαια εχω συνολικα και μεγαλυτερη ταχυτητα.Κατι ειναι και αυτο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.