geioannou Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 επειδη η σελιδα μου θελω να ειναι αυστηρα 800Χ600, οταν βαζω μεσα κειμενο το οποιο ειναι μεγαλυτερο απο αυτο που χωραει τοτε μου μεγαλωνη το μεγεθος που εχω δωσει (Χ600) ετσι θελω να κανω χρηση ενος scrollbar. πως θα το κανω αυτο ?
fromaz Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 >#container { width: 800px; height: 600px; overflow: auto; } Αν θέλεις να περιορίσεις το ύψος (=γραμμές) ενός table, κάνεις χρήση των thead/tfoot/tbody και χρησιμοποιείς το overflow στο tbody.
Uberalles_gr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Φίλε μου χρησιμοποιείς τον παρακάτω κώδικα πριν το table <div id="Layer" align="justify"> ......ΚΕΙΜΕΝΟ .......... </div> Και πάνω στο style γράφεις #Layer { scrollbar-base-color: #214571; scrollbar-arrow-color: #ffffff; scrollbar-face-color: #214571; scrollbar-track-color: #0b2b4c; width:510px; height:150px; line-height:150%; top:33%; z-index:1; vertical-align:top; visibility: visible; overflow:auto; font-family:Arial; font-size:13px; padding-right:10px; } ΒΕΒΑΙΑ εσύ ορίζεις τις παραμέτρους μέσα στο style για να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα
geioannou Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 ευχαριστω πολυ παιδια για τις απαντησεις αλλα το ειχα για πιο ευκολο. πιστευα οτι θα ηταν καποια επιλογη μεσα απο το dreamweaver... οχι για κανενα αλλο λογο αλλα με το κωδικα δεν ειμαι εξικοιομενος ακομα... any way θα προσπαθησω με αυτο που μου ειπατε και τα ξαναλεμε... -----Προστέθηκε 28/10/2008 στις 11 : 06 : 24----- με αρκετο κοπο τελικα καταφερα να το φτιαξω... σας ευχαριστω...
bill Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Φίλε μου χρησιμοποιείς τον παρακάτω κώδικα πριν το table <div id="Layer" align="justify"> ......ΚΕΙΜΕΝΟ .......... </div> Και πάνω στο style γράφεις #Layer { scrollbar-base-color: #214571; scrollbar-arrow-color: #ffffff; scrollbar-face-color: #214571; scrollbar-track-color: #0b2b4c; width:510px; height:150px; line-height:150%; top:33%; z-index:1; vertical-align:top; visibility: visible; overflow:auto; font-family:Arial; font-size:13px; padding-right:10px; } ΒΕΒΑΙΑ εσύ ορίζεις τις παραμέτρους μέσα στο style για να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα αυτό κάνει τη δουλειά: overflow:auto; τα υπόλοιπα είναι για σωστή εμφάνιση. απλά το αναφέρω πληροφοριακά γιατί τα είδε σκούρα ο φίλος. και όπως αναφέρθηκε : ΒΕΒΑΙΑ εσύ ορίζεις τις παραμέτρους μέσα στο style για να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.