Προς το περιεχόμενο

Επιλογη φορητου υπολογιστη οθονης 13.3'' με επιδοτηση

Modern_Guilt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια.

Δικαιουμαι επιδοτησης υψους 400 ευρω και σκεφτομαι να αγορασω φορητο υπολογιστη οθονης 13.3' (για πρακτικους λογους, ειναι το ιδανικο μεγεθος για μενα) που να εχει τα MS Office (το προεγκατεστημενο λογισμικο ειναι προυποθεση για να παρεις την επιδοτηση).

Θα ηθελα να κινηθω στα 1000 ευρω περιπου συνολικα, δηλαδη 600 εγω και 400 απο την επιδοτηση. Πανω κατω μιλαμε παντα, για να δωσω ενα γενικο πλαισιο.

Απο μια προχειρη ερευνα αγορας, επειδη δεν ειμαι ειδικος σε αυτα, εβαλα στο ματι το LG R310 που εφερε το πλαισιο, μου φαινεται καλη τιμη σε σχεση με αυτα που προσφερει.

Οποιαδηποτε γνωμη, συμβουλη κλπ ειναι παραπανω απο ευπροσδεκτη, εξαλλου εμειναν λιγες μερες ακομα για να ληξει η προθεσμια (31 οκτωβρη).

Ευχαριστω εκ των προτερων!

Δημοσ.

Παιδια σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας.

LG R 310 vs Toshiba M800-107

1. Καταρχας, το Toshiba κοστιζει 100 ευρω παραπανω. βεβαια, ειναι Toshiba.

2. Επιπλεον, το LG εχει καλυτερο επεξεργαστη, (2.4 αντι για 2.26) αλλα μικροτερη χωρητικοτητα δισκου (250 απο 320)

3. Στις καρτες γραφικων δεν ειμαι σχετικος, προφανως γνωριζετε καλυτερα τις διαφορες μεταξυ των Radeon HD3470 και GMA 4500MHD.

4. Επισης το Toshiba ειναι μισο κιλο περιπου ελαφροτερο, πολυ σημαντικο για την κατηγορια αυτη. Ας μη γελιομαστε, ο λογος που επιλεγω 13.3 (μια ακριβη κατηγορια) ειναι η μεταφορα, οποτε και αυτο μετραει.

Συμφωνα με τα παραπανω, και αν υποθεσουμε οτι η καρτα γραφικων του Toshiba ειναι καλυτερη απο του LG, αν και ο φιλος imr εχει αντιθετη γνωμη, και τον παρακαλω να με διαφωτισει αν θελει, πιστευετε οτι η μικρη διαφορα στον επεξεργαστη (υπερ του LG), συγκρινομενη με τις υπολοιπες αρετες του Toshiba, δικαιολογει τα 100 επιπλεον ευρω;;

Το Toshiba απο το πλαισιο εχει και το πλεονεκτημα οτι το ιδιο το πλαισιο αναλαμβανει την επισκευη.

Τελος, δεν ξεχναω ουτε υποτιμαω την Dell. Αλλα αξιζει κανεις, μονο και μονο για να ερθουν να του παρουν απο το σπιτι το laptop, να δωσει περιπου τα ιδια χρηματα, για να παρει ενα μηχανημα σαφως χαμηλοτερων επιδοσεων; Και αναφερομαι (κυριως) στο XPS 1330 αλλα και στο dell vostro 1310 που ανεφερε ο giorgos.

Thanks again, και σορρυ αν εγραψα καμια τεχνολογικη ανοησια, οπως ξαναειπα μονο καποια βασικα πραγματα γνωριζω και προσπαθω να κανω μια επιλογη που να εχει μια λογικη...

Δημοσ.

Αν δεν κανω λαθος η καρτα του toshiba ειναι built in στην μητρικη ενω η hd3470 ξεχωριστη και αρα πιο ισχυρη (μπορει να κανω λαθος βεβαια)

Ριξε μια ματια και στο http://www.notebookreview.com/ εχει αρκετες πληροφοριες και reviews για λαπτοπ

Εγω θα σου ελεγα να σκεφτεις και τα macbook αν βεβαια δεν εχεις προβλημα με το λειτουργικο

Δημοσ.
Γεια σας παιδια.

Δικαιουμαι επιδοτησης υψους 400 ευρω και σκεφτομαι να αγορασω φορητο υπολογιστη οθονης 13.3' (για πρακτικους λογους, ειναι το ιδανικο μεγεθος για μενα) που να εχει τα MS Office (το προεγκατεστημενο λογισμικο ειναι προυποθεση για να παρεις την επιδοτηση).

Να πω κάτι άσχετο... Την επιδότηση την δικαιούσαι και με OpenOffice....

Δες το φυλλάδιο του πλαισίου "Δες την ψηφιακά" και θα δεις ότι σε κάθε laptop λέει "Τιμή με επιδότηση" "Με MS Office" και "Mε OpenOffice"... Προφανώς η τιμή με OpenOffice είναι 80 ευρώ πιο κάτω...

Δημοσ.

Πραγματι μπορεις να παρεις και με open office, μως γλιτωνεις 50 ευρω ακριβως. Με αλλα λογια, απ' οτι μου ειπαν, η Microsoft συμφωνησε να δινει στα φοιτητικα laptop το Office standard 2007 στα 49 ευρω. Ποιος θα σκεφτοταν 49 ευρω για να εχει αυθεντικα office? Νομιζω ειναι ευκαιρια.

Κατα τα αλλα, το LG νομιζω ειναι απαιχτο. Εχει και αυτονομη μνημη η καρτα γραφικων... Τι αλλο να ζητησει κανεις σε αυτη την τιμη; Α, ναι, μπορει να ζητησει ενα πραγμα! Να το φερει το πλαισιο γιατι εχει εξαντληθει ακομα και στις αποθηκες τους!

Δημοσ.

Οντως τα LG ειναι απαιχτα, εχω ενα με pentium dula core και με 2 γίγκα μνήμη παει σφαίρα, ανοικτό πολλες ώρες την ημέρα και δεν ακούγεται καν ο ανεμιστήρας του..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...