Προς το περιεχόμενο

ερωτευμένος με τη κολλητή μου

xarhs133

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν εξαιρέσουμε το "διαχωρίζει",που όντως έκανα λάθος χρήση(ήθελα ενα ρήμα ώστε να πώ οτι δε παύουμε να είμαστε ζώα,απλα διαφοροποιούμαστε λόγω της κοινωνικής μας εξέλιξης)...δεν μπορώ να καταλάβω σε ποιο άλλο σημείο το χασα(εκτός αν το χασα όλο και γι'αυτό δε βλέπω τη διαφορά:lol:)...

Υγ:Aν έστω και με πμ μου εξηγούσες,θα σου ήμουν ευγνώμων;)

• Απαντ. 190
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Καλώδια και γκόμενες...Χτύπησες φετίχ τώρα,μιας και μια φορά μία που ζήταγε να τις βάλω χειροπέδες και φυσικά δεν είχα την έδεσα με τους ακροδέκτες μπανάνα κροκοδειλάκι που χρησιμοποιώ στην σχολή...

cxfi115113ql2gbr0zjs.jpg

Στείλε με τώρα,πες μου ότι στην άλλη άκρη του καλώδιου έβαλες 220V...:eek:

Δημοσ.
Στείλε με τώρα,πες μου ότι στην άλλη άκρη του καλώδιου έβαλες 220V...:eek:

Όχι βρε δεν σπουδάζω ηλεκτρολόγος.+5 volt DC έβαλα και 13mA.Σε τέτοια μεγέθη παίζουν οι ηλεκτρονικοί....:devil:

Υ.Γ. LOL @ tags...

Δημοσ.
Όχι βρε δεν σπουδάζω ηλεκτρολόγος.+5 volt DC έβαλα και 13mA.Σε τέτοια μεγέθη παίζουν οι ηλεκτρονικοί....:devil:

Ούτε καν εναλασσόμενο.πφφφ,ούτε για γαργαλητό....

Δώσε 36v ac,λίγα mA να γουστάρετε.Btw,καλού-κακού βάλ' τηνε πάνω σε πλαστικό υπόστρωμα...:devil:,γιατί άντε να καθαρίζεις μετά.

Δημοσ.

Λοιπον, φιλια μεταξυ αντρα και γυναικας δεν υπαρχει.

Εκτος αν : α)την εχει ηδη καβαλησει μια φορα και δεν τσουλαει το πραγμα

β)ο ενας απο τους 2 δε βλεπεται ουτε καν μετα απο οπεν μπαρ παρτυ

γ)ειναι πολυ μικροι

δ)ειναι πολυ μεγαλοι

Αν εισαι φιλος με καποια, δε σου εχει περασει ποτε απο το μυαλο να την σφιξεις και δεν ισχυει κανενα απο τα α,β,γ,δ τοτε μαλλον εισαι γκει και καλο θα ηταν να το πεις και στον κοινωνικο σου περιγυρο και να σταματησεις να κρυβεσαι.

Στο θεμα μας τωρα. Χωσου ρε. Καθε πιτα ειναι τιμητικη.

Δημοσ.

Και εσύ Βρούτε;

Συνδέετε τόσο γαμ... αυθαίρετα τη φιλία με τη σεξουαλική αγνότητα και τη σεξουαλική αγνότητα με κάτι θετικό. ΓΙΑΤΙ. ΓΙΑΤΙ.

ΓΙΑΤΙ.

Δημοσ.

Γιατι ρε λουσι, αν και θεωρητικα μπορει η φιλια και ο ερωτισμος να βαδιζουν παραλληλα, η πραξη μου εχει δειξει οτι απαξ και μπει, ολα αλλαζουν. Αναπτυσσεται ο γνωστος υφερπων ερωτισμος, υπουλο πραγμα.

Και ακομα και αν δεν αλλαξει για σενα, θα αλλαξει για την αλλη. Μπορει οχι αυριο, αλλα σε ενα μηνα. Ειναι τραιαλ εντ ερορ φαση.

υγ:επειδη δεν εχω διαβασει γρι απο τα προηγουμενα σχολια, θα περιμενα να σπερνεις φιλες συνειδητα, δηλ οκ τωρα μπαινουμε σε αλλη φαση...

Δημοσ.
Γιατι ρε λουσι, αν και θεωρητικα μπορει η φιλια και ο ερωτισμος να βαδιζουν παραλληλα, η πραξη μου εχει δειξει οτι απαξ και μπει, ολα αλλαζουν. Αναπτυσσεται ο γνωστος υφερπων ερωτισμος, υπουλο πραγμα.

Και ακομα και αν δεν αλλαξει για σενα, θα αλλαξει για την αλλη. Μπορει οχι αυριο, αλλα σε ενα μηνα. Ειναι τραιαλ εντ ερορ φαση.

υγ:επειδη δεν εχω διαβασει γρι απο τα προηγουμενα σχολια, θα περιμενα να σπερνεις φιλες συνειδητα, δηλ οκ τωρα μπαινουμε σε αλλη φαση...

Ε γενικά δεν μου 'χει τύχει ποτέ να χώσω ασυνείδητα =ρ

Αυτό που ρωτάω είναι γιατί δεν βαδίζουν παράλληλα. Σε φάση, τι είναι αυτό στον ορισμό της φιλίας που αποκλείει τον ερωτισμό; "Φιλία είναι μια ανθρώπινη σχέση που δε σε καυλώνει"; Τι;

Δημοσ.

Βασικα εξαρταται απο τι θεωρει ο καθεις φιλια. Δηλαδη οκ αν τις γκομενες με τις οποιες παω για ξυδια ή ταξιδια ή μιλαω στο τηλεφωνο τις θεωρω και φιλες, τοτε οκ τις βατευω και δεν τρεχει μια. Συνεχιζουμε να ειμαστε οπως πριν.

Επειδη ομως ο ερωτισμος και το μεσο εκπληρωσης του, το καβαλικεμα δηλαδη, προυποθετει και κτητικοτητα, ειδικα οταν εκτιμας τον αλλον, ενω η πραγματικη φιλια οχι, ε γιαυτο καπου τεμνονται αυτα.

Θεωρω.

Δημοσ.

@Luci: όταν ο έρμος ο Helm ωρυόταν - που είναι αυτή η ψυχή btw; - ότι οι λέξεις δεν έχουν νόημα κλπ, ζοριζόμασταν οι υπόλοιποι. Ε, άρπα την τώρα!

Δημοσ.
Σκεφτείτε τι θα γινόταν αν τον βάζατε σε ένα φίλο σας.Θα ήταν και μετά φίλος?

Οχι απλως φιλος.

(Πισω) κολλητος.

Δημοσ.
@Luci: όταν ο έρμος ο Helm ωρυόταν - που είναι αυτή η ψυχή btw; - ότι οι λέξεις δεν έχουν νόημα κλπ, ζοριζόμασταν οι υπόλοιποι. Ε, άρπα την τώρα!

Μεγαλουργεί και είναι καλά =)

Συνεχίζω να διαφωνώ με αυτό όμως, πιστεύω πάρα πολύ στην ισχύ των λέξεων γι' αυτό και επικαλούμαι εδώ ορισμούς και ακριβολογίες. Ένας όρος όπως η "φιλία" πχ δε μου λέει τίποτα χωρίς να ξέρω σε ποια έννοια αντιστοιχεί. Και όταν το μοναδικό πράγμα που λέγεται για έναν όρο εδώ, δεν είναι το τι είναι αλλά το τι δεν είναι, ε δεν έχουμε και πολύ μέλλον.

Πιο πριν είπα πως ο ερωτισμός είναι κάτι το πολύ διαφορετικό από αυτό που είθισται να θεωρείται πως είναι -μόνο η χρήστρια garnele έδειξε να αντιλαμβάνεται τι εννοούσα, ίσως επειδή με ξέρει ένα τικ παραπάνω. Αν λοιπόν εσείς θεωρείτε πως ανάμεσα σε σας και τη μάνα σας, εσάς και την αδερφή σας, εσάς και τον κολλητό σας και εσάς και τον εαυτό σας δεν υπάρχει ερωτισμός, κινούμαστε σε ένα πολύ διαφορετικό σύστημα αντίληψης. Ερωτισμός δεν υπάρχει ανάμεσα σε μας και οτιδήποτε θα θέλαμε να πηδήξουμε, το πήδημα είναι απλώς μία μορφή έκφρασης προς μία μερίδα ανθρώπων. Αυτή η μία μερίδα, είναι οι άνθρωποι με τους οποίους είναι κοινωνικά ή/και ηθικά αποδεκτό να πηδηχτούμε. Στην πλειοψηφία των ανθρώπων, αυτό σημαίνει απλώς μη-συγγενικά ετερόφυλα άτομα. Το να πηδήξω μια φίλη μου, είναι απλώς η έκφραση της τρυφερότητάς μου προς αυτήν (μεταξύ άλλων). Το να γίνουμε λιάρδα με τον κολλητό μου, το ίδιο, το να κάνω μια αγκαλιά και ένα δώρο στην αδερφή μου, επίσης.

Ο ερωτισμός είναι (για μένα) η δυναμική που υπάρχει ανάμεσα στον εαυτό μου και κάτι άλλο, άνθρωπο, γάτα, πόλη. Το πως αυτή θα εκφραστεί, εξαρτάται από το τι είναι το κάτι άλλο.

Μια φίλη μου που αντιλαμβάνεται πως το σεξ μπορεί να είναι κάτι τέτοιο, παραμένει φίλη μου. Αν θεωρεί πως είναι κάποιου είδους ερωτική δέσμευση, ε τότε το πράγμα περιπλέκεται -μα όχι στο δικό μου μυαλό.

Δημοσ.
Ερωτισμός δεν υπάρχει ανάμεσα σε μας και οτιδήποτε θα θέλαμε να πηδήξουμε, το πήδημα είναι απλώς μία μορφή έκφρασης προς μία μερίδα ανθρώπων. Αυτή η μία μερίδα, είναι οι άνθρωποι με τους οποίους είναι κοινωνικά ή/και ηθικά αποδεκτό να πηδηχτούμε. Στην πλειοψηφία των ανθρώπων, αυτό σημαίνει απλώς μη-συγγενικά ετερόφυλα άτομα. Το να πηδήξω μια φίλη μου, είναι απλώς η έκφραση της τρυφερότητάς μου προς αυτήν (μεταξύ άλλων). Το να γίνουμε λιάρδα με τον κολλητό μου, το ίδιο, το να κάνω μια αγκαλιά και ένα δώρο στην αδερφή μου, επίσης.

Well said, υποκλίνομαι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...