evabb Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 εγω ενα εχω να πω. ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑ....ΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΠΕΙΣ; ελεος
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Nαι αστο... ξεκαθαρη περιπτωση 'χανω το χρονο μου/ζωη μου'. Μονο κακο κανουν τετοιες περιπτωσεις... Στη καλυτερη τη κανεις γκομενα σου (απευθυνομενος στον τοπικ σταρτερ). Ε και? Μετα απο 1,2,3, 13 μηνες θα τη βαρεθεις... [και μην πεις οχι] Κρατα τη φιλια ή αν δε θες διαλυσε το... Κοπελιες εκει εξω υπαρχουν ουυυυυυυυυυυυυυυυυ, μια++ δε θα βρεθει και για σενα?
aledjo Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Ωραίος αυτός ο xarhs133 !!!Έγραψε το μηνυματάκι και εξαφανίστηκε!!! τον "εστειλα" αλλου.... οσο για το θεμα....... βαριεμαι να γραψω γιατι ειναι πολλα αυτα που θελω να πω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 thank god...boredom ftw
washcloud Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 εγω ενα εχω να πω.ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑ....ΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΠΕΙΣ; ελεος ...και να το 'χε πάρει ; ; ; Αφού μπήκε να ρωτήσει τί να κάνει....
Toufas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 οχι ειναι ωραια κοπελα, και δεν μενουμε και πολυ καιρο, απλα δεν ειμαι λιγουρης να μου αρεσει οτι εχει ωοθηκες -----Προστέθηκε 28/10/2008 στις 02 : 05 : 10----- seedbox ειναι στο HD
FarCry Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δεν υπάρχει φιλία μεταξύ των δύο φύλων. Εκτός από συγκεκριμένες περιπτώσεις (πολύ μεγάλες ηλικιακές διαφορές, να θεωρεί ο ένας τον άλλο τελείως αντιαισθητικό χωρίς έλξη, κλπ...) τα δύο φύλα are meant to be together (από σεξουαλική πλευρά). Friendship is what separates us from animals ...το τράβηγμα πάντως ΜΕΤΑ τον οργασμό, είναι πολύ fail σαν κίνηση... ενω πριν ειναι success?... Οτι Eτσι φερεσαι πολυ αντρικια ειναι αλη8εια.... Τωρα εμενα αν μ το κανε αυτο γκομενα δν 8α ελεγα οτι φερ8ηκε πολυ αντρικια η πολυ ενταξει αλλα 8α με εβαζε σε σκεψεις για το ποσο χρονων ειναι η γκομενα η μαλλον 8α εμπαινα σε σκεψεις για τον αν η γκομενα εχει μυαλο ηλικια δημοτικου... ναι γιατι εισαι αντρας. οι γυναικες ομως σκεφτονται αλλιως
Toufas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 farcry αν δεν ειρωνευεσαι στο πρωτο, δεν θα μπορουσες να εισαι πιο λαθος...
lak10 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 ρε παιδια ο τυπος ανοιιξε το thread και εξαφανιστηκε και εσεις φτασατε τις 9 σελιδες με αναλυσεις επι αναλυσεων. Βεβαια το θεμα ειναι αρκετα γαργαλιστικο και πιασαρικο.
FarCry Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 farcry αν δεν ειρωνευεσαι στο πρωτο, δεν θα μπορουσες να εισαι πιο λαθος... y? τα ζωα δεν πιανουν φιλιες και οταν τους πανε με οτι βρουν μπροστα τους. εμεις τα νοημων οντα δεν ειμαστε μονο instinct-driven ως προς το ετερο φυλο
Toufas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 οι πιθηκοι μια φορα κανουν παρεες και βοηθανε ο ενας τον αλλον οταν εχουν εναν κοινο στοχο... και αν εχω σκυλο , θελει να μου τον ριξει?
soturin Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 οι πιθηκοι μια φορα κανουν παρεες και βοηθανε ο ενας τον αλλον οταν εχουν εναν κοινο στοχο...και αν εχω σκυλο , θελει να μου τον ριξει? δίκιο έχεις αλλά αν έχεις/είχες σκύλο θα ξερες ότι τον πρώτο χρόνο (μέχρι να γνωριστείτε) θέλει να στον ρίξει
gf030 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Και δεν σου κάθονταν να υποθέσω ?? Μου καθονταν η οχι, εννοω οτι επεδιωκα να γινω φιλος για να... Ετσι κι αλιως φιλικη σχεση ποτε δεν υπηρχε, τελειωνε μολις καθονταν... τελειωνε βεβαια και με αυτες που δεν, εκ των πραγματων. Το θετικο της ολης υποθεσης ειναι οτι με καποιες απο αυτες εχω κρατησει σχεση... αραια και που βρισκομαστε για μια γρηγορη φιλικη συζητηση.
De@th L0rd Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 de@th lord θέλω να μου πληρώσεις δικαιώματα Σόρρυ αλλά δεν σε πιάνω ...Τι έκανα και θα πλακώσει η RIAA? δίκιο έχεις αλλά αν έχεις/είχες σκύλο θα ξερες ότι τον πρώτο χρόνο (μέχρι να γνωριστείτε) θέλει να στον ρίξει Τέτοια post έχει το thread και κοντεύω να πέσω από την καρέκλα
KaizerSoze Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 KaizerSoze είσαι εντελώς λάθος … υποθέτω ότι είσαι φοιτητής (?)Ξεκινώ από εδώ: Χαχα...ναι πως...φοιτητης ειμαι μονο στο κλειστο του ΟΑΚΑ οπου παραδιδει η Αρμαδα του Ζοτς μαθηματα μπασκετ30 χρονων μαντραχαλος ειμαι και μολις 7 μηνες πριν τον γαμο μου ξέρω πολλές γκόμενες που δεν γούσταραν και μετα όχι μόνο έκατσαν αλλά παντρεύτηκαν… Εσυ σοβαρα τωρα μου λες οτι στην πραξη εχεις δει τον αντρα να διαλεγει? Γιατι στα 30 μου, και εχωντας ζησει και εξω και εχωντας γυρισει-οχι τραγικα αλλα δεν ειμαι και παιδι της μαμας-εχω δει πολλους περισσοτερους φιλους και γνωστους να πηδανε μια που αρχικα δεν γουσταραν παρα φιλες και γνωστες να καθονται σε καποιον που δεν γουσταραν(οχι οτι δεν γινεται, αλλα μπεσα, εσυ θεωρεις οτι το κλασικο "αυτη την πηδαω, εκεινη την ξεκολλιαζω,την αλλη την εχω για την πλακα" παιζει για τον καθε φιτσουλα?Εγω το εχω δει να παιζει μονο για ωραιους ή μουρατους τυπους ενω αντιθετα εχω δει πολλους απο αυτους τους "αντρακλες" να κουτουπωνουν κανα μπαζιδι μονο και μονο για να μην μεινουν με το πουλι στο χερι) συνήθως οι άντρες δεν αφήνουν τις γκόμενες να κάνουν παρέα με αρσενικά. αν ήταν καλλονές, μου τα έριχναν ή έβλεπα ανταπόκριση ναι θα τις γαμούσα αλλιώς κινδυνεύεις να παρεξηγηθείς… Δεν μιλαω αν σου τα εριχναν, μιλαω χυμα, ετσι, ακομα και καλλονες να ηταν-οποτε σιγουρα θες να τις κουτουπωσεις-δεν μπορεις να κοντρολαρεις δηλαδη τον εαυτο σου?Δεν μπορεις να δεις σε μια κοπελα περα απο την ομορφια της?Θα την επεφτες σε γκομενα φιλου επειδη ειναι πολυ ομορφη?(δεν μιλαω να ειναι η γυναικα της ζωης σου σε ολους τους τομεις οποτε δεν μπορεις να συγκρατηθεις) Ξερεις ποσο μειωτικο ακουγεται αυτο και για σενα και για τις γυναικες? αφού μπορείς τότε γιατί να μην προχωρήσεις και παραπέρα? (εαν γουστάρεις βέβαια) Αν δεν γουστάρεις πως μπορείς να είσαι με έναν άνθρωπο που δεν γουστάρεις? Γιατι προφανως με ενα ανθρωπο δεν αρκει να ταιριαζουν τα ενδιφεροντα σας για να κανεις σχεση. Αν μιλας τωρα για pure sex τοτε εννοειται οτι αυτο θα πεσει στο τραπεζι αν και οι 2 ειναι ελευθεροι και γουσταρουν εμφανισιακα ο ενας τον αλλο Ομως δεν το περιορισαμε αρχικα σε τετοιες καταστασεις, σωστα? Το θεμα αρχισε με το "δεν υπαρχει φιλια μεταξυ αντρα και γυναικας" -Αν βγαλουμε την περιπτωση να μην γουσταρει ο ενας απο τους δυο ή και οι 2 εμφανισιακα τον αλλο -Αν βγαλουμε το ενδεχομενο της δεσμευσης με τριτο προσωπο οπου ο ενας απο τους 2 ειναι πιστος -Αν βγαλουμε τελος αυτο που προσπαθω να πω τοσα ποστς τωρα, οτι ποτε δεν ειπα οτι δεν θα υπαρχει η ερωτικη υπονοια, ειπα οτι δεν χρειαζεται να σταματαει μονο εκει και πως μπορεις να εισαι ΚΑΙ φιλος με μια κοπελα(και ας υπαρχει το ερωτικο απο πισω ειτε εχει προχωρησει ειτε οχι) Ε ναι, τοτε εχεις δικιο, δυο ομορφα παιδια, χωρις αλλες σχεσεις, που ταιριαζουν, λογικα θα πηδηχτουν και ας μην κανουν σχεση:lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.