imr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 +1000 στον kaizer Εχω περασει και εγω απο το ιδιο σκηνικο, τελικα δεν ειπα τπτ και ακομα το μετανιωνω Η βλακεια ειναι οτι την ''εχασα'' και απο φιλη μετα απο λιγο καιρο (φισιολογικα πραγματα, εφυγε σε αλλη πολη και κοψαμε επαφες σιγα σιγα) οποτε εμεινα χαμενος απο ολες τις πλευρες Για αυτο κανε κινηση, μην σκεφτεσαι αν θα χαλασει η φιλια σας δεν θα μπορεις να την βλεπεις σαν φιλη μετα απο λιγο καιρο ετσι και αλλιως αν την γουσταρεις
kfyros Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Αρρωστημένες απόψεις, εκφραζόμενες συνήθως, από λαμάκες. Πόσο χρονών είσαι είπαμε? 17 ?? Γιατί εγώ αυτές τις παπαριές που λες εσύ , τις έλεγα πριν 20 χρόνια Κόψε τη μαλακία πρώτα, και μετά έλα να μας πεις για αρρωστημένες ιδέες. Στις θεωρίες όλοι καλοί είσαστε. Μετά από 6 χρόνια γάμου και 2 χρόνια σχέσης πριν από αυτόν, σίγουρα είμαι κολλητός με τη γυναίκα μου αλλά μέχρι εκεί. Πλέον υπάρχουν φιλικά ζευγάρια και όχι φίλες σόλο (φίλοι επιτρέπονται). Αν θέλω να μη γίνει της πουτάνας στο σπίτι. Όσοι πιστεύουν τέτοιες μαλακίες προφανώς και δεν έχουν σοβαρή σχέση, γιατί αυτά δεν παίζουν στην πραγματική ζωή.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Συμφωνώ και με τα δύο ποστ του Κάιζερ. Ειδικά στο ότι αναγκαστικά κάποια στιγμή θα μιλήσεις και πρέπει, γιατί αλλιώς θα σε βασανίζει μια ζωή. Been there, done that και μάλιστα πάνω από μια φορά. Ναι, έτσουξε που έχασα φίλες μου, αλλά τουλάχιστον έμαθα και μπόρεσα σιγά σιγά να τις ξεπεράσω και να προχωρήσω παρακάτω. Όσον αφορά το δεύτερο ποστ του Κάιζερ, ο καλύτερος μου φίλος/φίλη (ανεξαρτήτου φύλου) είναι η κοπέλα μου. Και έχω και γυναίκες φίλες με τις οποίες προφανώς και υπάρχει το ερωτικό στοιχείο (άλλωστε η θεωρία λέει ότι το ερωτικό στοιχείο υπάρχει σε κάθε σχέση, ακόμα και σε αυτή ατόμων ιδίου φύλου ή γονιών - παιδιών), αλλά από τη στιγμή που δεν εκδηλώνεται ποτέ, παρά μόνο μέχρι το επίπεδο της αγκαλιάς, δε δημιουργούνται προβλήματα.
KaizerSoze Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Η συντριπτική πλειοψηφία των "φιλιών" αυτού του τύπου είναι του στυλ "είμαι μπάζο και αυτός/αυτή είναι τεκνό/πιπίνι, αλλά επειδή δεν πρόκειται να μου κάτσει ποτέ, ας το παίξω κολλητάρι"..Και το ανάποδο... Ερωτηση, δηλαδη δεν εχεις δει ποτε γυρω σου φιλους αγορι με κοριτσι??Επισης, με τις κοπελες των φιλων σου, αμα περασει πολυ καιρος κανετε παρεα κτλ θες να της γαμησεις και αυτες και αν ναι οι φιλοι σου το ξερουν? Εγώ με τους φίλους μου πάμε γήπεδο, για κοψίδια, σε στριπτηζάδικα, για μπύρες - ξίδια κλπ. Ποια "φίλη" τα κάνει αυτά?Κι αν τα κάνει , πιθανότατα να μην βλέπεται και να μη σου κάνει κούκου για αυτήν:-) Εγω προσωπικα εχω φιλη, οχι καλλονη αλλα ουτε και πατσαβουρα, και εχουμε παει γηπδεο, εχουμε παει για ξυδια, εχουμε φαει κοψιδια και αν συμφωνουσαμε στο μαγαζι μπορει να πηγαιναμε σε στριπτητζαδικο. Και δεν επιδιωκω να την πηδηξω. ΕΠΙΣΗΣ, ασχετα με μενα που ειμαι του γηπεδου και του αλκοολ κτλ ξερω πολυ κοσμο που ειναι του θεατρου και του κονσερτου και του επιτραπεζιου και του "ταινια, σπιτακι με φιλους". Αυτα τα ενδιφεροντα δηλαδη δεν μπορεις να τα μοιραστεις με μια κοπελα? Πρεπει ολοι να ειναι σαν και μενα και σενα και να βριζουν τον Τζιγγερ απο το πρωι μεχρι το βραδυ? Όταν είσαι σόλο όλες τις "φίλες" που αξίζει να τις πηδήξεις τις έχεις πηδήξει.. Ή εισαι παρα πολυ ωραιος Ή μας εχει φλομωσει στο φουμαρο, σορρυ κιολας υγ. Εντομεταξει λιωνω στο γελιο-μην το παρεις προσωπικα, μπορει να εισαι ο συνδιασμος βτρινα Γεωργουλης-ανθρωπος Φρεντυ Γερμανος και να μην σου αντιστεκεται γυναικα, δεν σε ξερω απλα αφορμη περνω-οταν ακουω το πηδαω και οποια θελω την πηδαω και το πηδαγα το γκομενακι κτλ που συνηθως τα λενε ατομα που δεν βλεπουν οτι η γυναικα διαλεγει και πως υπαρχουν περιπου 567 φανταστικομυρρια μεγαλυτερες πιθανοτητες να πηδηξει καποιος μια γκομενα που δεν ηθελε στην αρχη παρα μια γκομενα που δεν σε γουσταρει να σου κατσει εστω και μεθυσμενη -----Προστέθηκε 27/10/2008 στις 04 : 23 : 03----- Μετά από 6 χρόνια γάμου και 2 χρόνια σχέσης πριν από αυτόν Οκ, τοτε κανω εγω pause εδω που ειμαι με την δικια μου και σε 3 χρονακια που θα με φτασεις τα ξαναλεμε
afentiko7 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 (άλλωστε η θεωρία λέει ότι το ερωτικό στοιχείο υπάρχει σε κάθε σχέση, ακόμα και σε αυτή ατόμων ιδίου φύλου ή γονιών - παιδιών), αλλά από τη στιγμή που δεν εκδηλώνεται ποτέ, παρά μόνο μέχρι το επίπεδο της αγκαλιάς, δε δημιουργούνται προβλήματα. Tι γουστάρεις φίλους σου? Να το κοιτάξεις. Φιλαράκο αν είναι να γίνει κάτι θα 'ρθει μόνο του. Εγώ επειδή οι περισσότεροι φίλοι μου πήγαν επαρχία αναγκαστικά έβγαινα με φίλες μου. Ναι τις έβλεπα ανέκαθεν σεξουαλικά όπως κι αυτές έμαθα αργότερα με βλέπαν για υποψήφια σχέση στο σχολείο. Ημασταν πολύ κοντά και πριν τελειώσουμε το σχολείο αλλά διακοπές πήγαίναμε αγοροπαρέα για να τον ξεπετάξουμε. Ε σιγά σιγά ήρθαμε πιο κοντά και κάποια στιγμή το κάνα με τη μία. Οσο να 'ναι δεν το περίμενε κανείς από τους 2 και κάπως αποτραβηχτήκαμε. Ε μετά το μαθε κι η άλλη και να μην στα πολυλογώ σήμερα έχω πολύ καλές σχέσεις με όλες αλλά με 2 από αυτές βρισκόμαστε και ερωτικά. Πρόσεξε όμως.1, Κανείς από εμάς δεν έχει κάνει μόνιμη σχέση διαρκείας και 2 οι κολλητοί μου αποστασιοποιήθηκαν στην αρχή. Οπως και να το κάνουμε αν κάποιοι έχουν συνηθίσει σε μια de facto κατάσταση από το δημοτικό (από τότε γνωριζόμαστε) δύσκολα αλλάζεις.
liopyr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Tι γουστάρεις φίλους σου? Να το κοιτάξεις. Φιλαράκο αν είναι να γίνει κάτι θα 'ρθει μόνο του. Εγώ επειδή οι περισσότεροι φίλοι μου πήγαν επαρχία αναγκαστικά έβγαινα με φίλες μου. Ναι τις έβλεπα ανέκαθεν σεξουαλικά όπως κι αυτές έμαθα αργότερα με βλέπαν για υποψήφια σχέση στο σχολείο. Ημασταν πολύ κοντά και πριν τελειώσουμε το σχολείο αλλά διακοπές πήγαίναμε αγοροπαρέα για να τον ξεπετάξουμε. Ε σιγά σιγά ήρθαμε πιο κοντά και κάποια στιγμή το κάνα με τη μία. Οσο να 'ναι δεν το περίμενε κανείς από τους 2 και κάπως αποτραβηχτήκαμε. Ε μετά το μαθε κι η άλλη και να μην στα πολυλογώ σήμερα έχω πολύ καλές σχέσεις με όλες αλλά με 2 από αυτές βρισκόμαστε και ερωτικά. Πρόσεξε όμως.1, Κανείς από εμάς δεν έχει κάνει μόνιμη σχέση διαρκείας και 2 οι κολλητοί μου αποστασιοποιήθηκαν στην αρχή. Οπως και να το κάνουμε αν κάποιοι έχουν συνηθίσει σε μια de facto κατάσταση από το δημοτικό (από τότε γνωριζόμαστε) δύσκολα αλλάζεις. Παίρνεις τις προφυλάξεις σου? Δεν πιστεύω να τις φέρνεις σε οργασμό και να έχεις τραβήγματα μετά?
washcloud Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 ...το τράβηγμα πάντως ΜΕΤΑ τον οργασμό, είναι πολύ fail σαν κίνηση...
afentiko7 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 ...το τράβηγμα πάντως ΜΕΤΑ τον οργασμό, είναι πολύ fail σαν κίνηση... Καλά καλά αν βρεθείς μετά με κανά κουτσούβελο παραμάσχαλα θα βλέπεις το juno για να παρηγορηθείς Πάντως εγώ νομίζω πως για την περίπτωση του φίλου μας αν ήταν να συμβεί κάτι θα είχε γίνει. Αυτά δε γίνονται με το πιάστην και ρίχτα της. Πρέπει να έχετε φάει μαζί ψωμί και αλάτι να έχετε πολλές κοινές εμπειρίες για να ταιριάξετε.
gf030 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Θα επαναλαβω, και ειναι η γνωμη μου αυτη, πως ειναι αφυσικο να βγαινεις με μια γυναικα εστω και βου κατηγοριας ως εμφανηση, και να μη θελεις να την φυστικωσεις, εστω κι αν εχεις ηδη σχεση, η εισαι παντρεμενος... μα τελειως αφυσικο. Για οσους εχουν αντιθετη αποψη, περιμενετε πρωτα να μεγαλωσετε. ΥΓ: Φαινεται οτι μεγαλωσα σε αλιωτικη εποχη... οι καλυτερες μου φιλες, ηταν αυτες που ηθελα να πηδηξω περισσοτερο.
liopyr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 ...το τράβηγμα πάντως ΜΕΤΑ τον οργασμό, είναι πολύ fail σαν κίνηση... Παρεξηγήθηκε βίαια η λέξη τράβηγμα. Δεν εννούσα αυτό που κατάλαβε το βρώμικο μυαλό σου. Στην προκειμένη περίπτωση εννοούσα: "τραβήγματα=μπελάδες". Καλά καλά αν βρεθείς μετά με κανά κουτσούβελο παραμάσχαλα θα βλέπεις το juno για να παρηγορηθείς Μετά από αυτό να υποθέσουμε πως εμμένεις ακόμα στην άποψή σου πως μία γυναίκα μένει έγκυος μόνο όταν φτάνει σε οργασμό?
Houston Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Ερωτηση, δηλαδη δεν εχεις δει ποτε γυρω σου φιλους αγορι με κοριτσι??Επισης, με τις κοπελες των φιλων σου, αμα περασει πολυ καιρος κανετε παρεα κτλ θες να της γαμησεις και αυτες και αν ναι οι φιλοι σου το ξερουν? Εγω προσωπικα εχω φιλη, οχι καλλονη αλλα ουτε και πατσαβουρα, και εχουμε παει γηπδεο, εχουμε παει για ξυδια, εχουμε φαει κοψιδια και αν συμφωνουσαμε στο μαγαζι μπορει να πηγαιναμε σε στριπτητζαδικο. Και δεν επιδιωκω να την πηδηξω. ΕΠΙΣΗΣ, ασχετα με μενα που ειμαι του γηπεδου και του αλκοολ κτλ ξερω πολυ κοσμο που ειναι του θεατρου και του κονσερτου και του επιτραπεζιου και του "ταινια, σπιτακι με φιλους". Αυτα τα ενδιφεροντα δηλαδη δεν μπορεις να τα μοιραστεις με μια κοπελα? Πρεπει ολοι να ειναι σαν και μενα και σενα και να βριζουν τον Τζιγγερ απο το πρωι μεχρι το βραδυ? KaizerSoze είσαι εντελώς λάθος … υποθέτω ότι είσαι φοιτητής (?) Ξεκινώ από εδώ: υπαρχουν περιπου 567 φανταστικομυρρια μεγαλυτερες πιθανοτητες να πηδηξει καποιος μια γκομενα που δεν ηθελε στην αρχη παρα μια γκομενα που δεν σε γουσταρει να σου κατσει εστω και μεθυσμενη ξέρω πολλές γκόμενες που δεν γούσταραν και μετα όχι μόνο έκατσαν αλλά παντρεύτηκαν… συνήθως οι άντρες δεν αφήνουν τις γκόμενες να κάνουν παρέα με αρσενικά. αν ήταν καλλονές, μου τα έριχναν ή έβλεπα ανταπόκριση ναι θα τις γαμούσα αλλιώς κινδυνεύεις να παρεξηγηθείς… αφού μπορείς τότε γιατί να μην προχωρήσεις και παραπέρα? (εαν γουστάρεις βέβαια) Αν δεν γουστάρεις πως μπορείς να είσαι με έναν άνθρωπο που δεν γουστάρεις? Όσες φορές προσπάθησα να φερθώ με οικειότητα σε γυναίκες οι οποίες δεν μου άρεσαν , κοίταξαν να το εκμεταλλευτούν. Συνεπώς ή κρατάς απόσταση ή προχωράς …μέση λύση δεν υπάρχει.
dimpa16 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Ξεκοψε μαζι της. Οταν θα σε ψαχνει, αποφυγε την. Οταν καποια στιγμη σε πιεσει να της εξηγησεις, τοτε να της πεις οτι επαψες να την βλεπεις σαν φιλη και οτι την βλεπεις ερωτικα. Οτι ειναι να γινει ,θα γινει. Και θα το εκτιμησει και θα φερθεις αντρικια.
Pablo_Hasan Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 βασικά αν νοιώθεις χορτάτος σεξουαλικά (sic), μπορείς να έχεις όσες φίλες θες, αν είσαι ανικανοποίητος και τις πιο απαράδεκτες ακόμα καλοβλέπεις...
soturin Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Ξεκοψε μαζι της.Οταν θα σε ψαχνει, αποφυγε την. Οταν καποια στιγμη σε πιεσει να της εξηγησεις, τοτε να της πεις οτι επαψες να την βλεπεις σαν φιλη και οτι την βλεπεις ερωτικα. Οτι ειναι να γινει ,θα γινει. Και θα το εκτιμησει και θα φερθεις αντρικια. :confused:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.