tomasss Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Απο πότε οι άντρες πρέπει να φοβούνται να την πέσουν για να μην χάσουν μια φίλη? Aκριβώς! Αν η κολλητή σου είναι τόσο μόγγολο, θα σε παρατήσει και από φίλο. Ελληνική νοοτροπία. Να ξέρεις ότι αν η κοπέλα είναι σωστή, θα σε εκτιμήσει, θα σε κατανοήσει και θα σου εξηγήσει ότι της είναι αδύνατον να παρατήσει την υπάρχουσα σχέση της. Ευγενικά και ωραία. Και σε καμμιά περίπτωση δεν θα επιμείνεις στο να διαλύσεις την υπάρχουσα σχέση της. Τότε θα είσαι και εσύ gentleman, κάτι που θα το εκτιμήσει αυτή, ίσως αργότερα.
Toufas Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 ισως να γραφεις ολοκληρες λεξεις και οχι σαν cro magnon
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 IBT (in before thresh) oh god damn it...
gf030 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Κατ' αρχην για μενα δεν υπαρχει ποτε φιλικη σχεση αναμεσα σε αντρα-γυναικα, εκτος κι αν παιζει κατι αλλο. Παντα στο πισω μερος του μυαλου (και οχι μονο) υπαρχει το κουτουπωμα και ειναι πολυ φυσιολογικο. 4 χρονια??? αργησες πολυ, και αν θες τη συμβουλη μου, βουρ στον πατσα εδω και τωρα!:-D
Diablos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δεν υπάρχει φιλία μεταξύ των δύο φύλων. Εκτός από συγκεκριμένες περιπτώσεις (πολύ μεγάλες ηλικιακές διαφορές, να θεωρεί ο ένας τον άλλο τελείως αντιαισθητικό χωρίς έλξη, κλπ...) τα δύο φύλα are meant to be together (από σεξουαλική πλευρά). Η γνώμη μου: Πές της το να τελειώνεις. Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα να είσαι σίγουρος πως έκανες τη σωστή κίνηση.
KaizerSoze Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δεν υπάρχει φιλία μεταξύ των δύο φύλων. Μην γινεστε ρε πουστη μου "μΠΑΟΚ ρε μΠΑΟΚ κιας μην γαμησω ποτε" Δεν τ εχετε βαρεθει το κλισε? Μια χαρα υπαρχει φιλια σε ατομα αντιθετου φυλου απλα στο 90% των περιπτωσεων υπαρχει ΚΑΙ κατι αλλο. Οποτε κανεις την αξιολογηση σου και λες "Την γουσταρω αυτη να της την πεσω κιοτι γινει ή μηπως φιλοι ε και αμα κατσει καλα θαναι δεν τρεχει τιποτα???" Εγω και ενα καρο κοσμος εχουμε φιλιες του αντιθετου φυλου μια χαρα=ναι, μου εχει περασει απο το μυαλο κουτουπωμα με "φιλη" αλλα δεν το επεδιωξα για δικους μου λογους. Τι σημαινει αυτο, οτι χαθηκαν τα στοιχεια της φιλικης σχεσης?Οτι δεν λεμε τα προσωπικα ΄η δεν δανειζουμε ο ενας στον αλλο λεφτα σε αναγκη ή δεν κανουμε επισκεψεις ο ενας στον αλλο οταν ειναι αρρωστος? Επιπλεον 2 πραγματα για την συγκεκριμενη φραση "Δεν υπαρχει φιλια αντρα γυναικας" -Δηλαδη τις κοπελες σας δεν τις βλεπετε καθολου σαν φιλες?Δεν κανετε αλλα πραγματα μαζι, μονο για σεξ ρε παιδι μου?Δεν περνατε καλα, δεν συζητατε, δεν κανετε κοινα πραγματα, μονο πηδατε για να λετε στους φιλους σας τι γαματοι ειστε? -Ειναι πολυ 'state the obvious' αυτη η φραση. Αφου ολοι το ξερουμε-τουλαχιστον για μας τους αντρες ισχυει-οτι με το που γνωριζεις μια κοπελα το πρωτο που σου περναει απο το μυαλο με το "Χαρηκα" ειναι να την βαλεις στο συρταρι Fuckable/Not Fuckable. Οποτε θεωρω ελαχιστα αξιομνημονευτη αυτη την καραμελα περι φιλιας αντιθετου φυλου
Diablos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Ηρέμησε βρε. Πώς δεν υπάρχει φιλία. Απλά με αυτήν τη φράση εννοούμε πως δεν γίνεται να υπάρχει καθαρή φιλία, μόνο φιλία, πώς να το πω; Θα είσαι φίλος αλλά θα υπάρχουν και άλλα στοιχεία στον αέρα.
liopyr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Μην γινεστε ρε πουστη μου "μΠΑΟΚ ρε μΠΑΟΚ κιας μην γαμησω ποτε"Δεν τ εχετε βαρεθει το κλισε? Μια χαρα υπαρχει φιλια σε ατομα αντιθετου φυλου απλα στο 90% των περιπτωσεων υπαρχει ΚΑΙ κατι αλλο. Οποτε κανεις την αξιολογηση σου και λες "Την γουσταρω αυτη να της την πεσω κιοτι γινει ή μηπως φιλοι ε και αμα κατσει καλα θαναι δεν τρεχει τιποτα???" Εγω και ενα καρο κοσμος εχουμε φιλιες του αντιθετου φυλου μια χαρα=ναι, μου εχει περασει απο το μυαλο κουτουπωμα με "φιλη" αλλα δεν το επεδιωξα για δικους μου λογους. Τι σημαινει αυτο, οτι χαθηκαν τα στοιχεια της φιλικης σχεσης?Οτι δεν λεμε τα προσωπικα ΄η δεν δανειζουμε ο ενας στον αλλο λεφτα σε αναγκη ή δεν κανουμε επισκεψεις ο ενας στον αλλο οταν ειναι αρρωστος? Επιπλεον 2 πραγματα για την συγκεκριμενη φραση "Δεν υπαρχει φιλια αντρα γυναικας" -Δηλαδη τις κοπελες σας δεν τις βλεπετε καθολου σαν φιλες?Δεν κανετε αλλα πραγματα μαζι, μονο για σεξ ρε παιδι μου?Δεν περνατε καλα, δεν συζητατε, δεν κανετε κοινα πραγματα, μονο πηδατε για να λετε στους φιλους σας τι γαματοι ειστε? -Ειναι πολυ 'state the obvious' αυτη η φραση. Αφου ολοι το ξερουμε-τουλαχιστον για μας τους αντρες ισχυει-οτι με το που γνωριζεις μια κοπελα το πρωτο που σου περναει απο το μυαλο με το "Χαρηκα" ειναι να την βαλεις στο συρταρι Fuckable/Not Fuckable. Οποτε θεωρω ελαχιστα αξιομνημονευτη αυτη την καραμελα περι φιλιας αντιθετου φυλου +1000 Σκεφτομουν να κατσω να γραψω ακριβως τα ιδια πραγματα με λιγο διαφορετικα παραδειγματα. (ασχετα αν στην πορεια αρκεστηκα στο "χουσφτωστη-χουφτωστη" )
washcloud Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 2. δεν ειναι το καταλληλο φορουμ αυτο. πηγενε στα [...] [...]εδω ειναι τεχνολογικο φορουμ[...] ...Λοιπόνννν : Θες να κάνεις μια αναβάθμιση. Και φοβάσαι μη κρασάρει το σύστημα. Ωραία. Να ρωτήσω εγώ, ΠΟΣΟ καιρό ακόμα θα συνεχίσεις να τρως την ψυχή σου με αμφιβολίες; Κι αν στο μεταξύ συνειδητοποιήσεις ότι "στα καλά καθούμενα" άλλαξε provider ; Δε θα σου έρθει μια BSOD ; Δε θα πεις "μα Τι noob που ήμουνα ;". Κάθεσαι και προσπαθείς να κάνεις update τα XP, ενώ βγαίνουν τα 7. Wake On Lan, man. Τρέχει ο κόσμος, με περισσότερα MHz κάθε μέρα. Κι αν φοβάσαι να κάνεις το upgrade, θα μείνεις στα παλιά, με PSTN PCI modem. Aξίζει τον κόπο ; Κάτσε και πες της "θέλω να σου ανοίξω τον core μου". "Όποτε βλέπω το GUI σου το internal clock μου τρέχει σαν τρελλό". "Mια λέξη σου μου ανεβάζει το FSB, και μια σου λέξη μπορεί την CPU να κάψει". "Χωρίς εσένα τρέχω σε safe mode" "Σαν κάνεις disconnect, μπαίνω σε hibernation : Μαύρη μαυρίλα γύρω μου". "Είσαι το SP3 μου, αλλά μια μέρα θέλω να είσαι το Debian για 'μενα, και να σερφάρουμε μαζί". Αν μετά απ' όλ' αυτά σε κάνει ban από την friends list, τότε ρε φίλε δεν αξίζει. Στο κάτω-κάτω τα αισθήματά σου λες με τιμή = true. Δεν λέω να της κάνεις hack και take over, αλλά απλά ν' αφήσεις στα Windows της ένα @}-'-,-'-,----
liopyr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Ρε φουστη, μολις απεδειξες στο κοινο πως το ρητο της υπογραφης σου ειναι δικη σου εμπνευση...
antonl Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 [offtopic] +1000 Σκεφτομουν να κατσω να γραψω ακριβως τα ιδια πραγματα με λιγο διαφορετικα παραδειγματα. (ασχετα αν στην πορεια αρκεστηκα στο "χουσφτωστη-χουφτωστη" ) Με εκπλήσσεις. @washcloud: Εσύ βρίσκεσαι σε ποιητικό οίστρο. Αν και με "τρόμαξες" για λίγο. [...]Κάτσε και πες της "θέλω να σου ανοίξω τον co[...] [/offtopic]
washcloud Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Φίλε λιοπύρη, δεν το αρνήθηκα ποτέ... antonl , απλά με προκάλεσε ο aledjo ...και είσαι προστυχούλης κερατούκλη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.