Προς το περιεχόμενο

ερωτευμένος με τη κολλητή μου

xarhs133

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Βλέπεις εσύ κανά συναίσθημα σε αυτά? Εγώ βλέπω μόνο pure fun.

Δεν τρέφεις συναισθήματα για τους φίλους σου; Δεν ενδιαφέρεσαι αν πάθουν κάτι, δεν θέλεις το καλό τους;

Αν όχι, τότε ή είσαι το πρώτο (στα παγκόσμια ιατρικά χρονικά) φαινόμενο ανθρώπου που ο εγκέφαλός του δεν εκδηλώνει συναισθήματα, άρα είναι και διαφορετικό το build του εγκεφάλου σου μάλλον, άρα τώρα που το σκέφτομαι μάλλον ανήκεις σε κάποια φυλή-παρακλάδι της ανθρώπινης. Wow. :P

• Απαντ. 190
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αφεντικό7,δε νομίζω να πείθεις πολλούς πέρα απο τη πλάκα...αιμομιξιες γίνονται και παρ'όλα τα αποτελέσματα τους,αποτελούν μεγάλη πιθανότητα όταν δεν υπάρχει κοινωνική δομή,όπως αυτή των ανθρώπων π.χ.(πολύ απλά άμα απομονώσεις 2 ετερόφυλλα ζώα του ίδιου είδους ,κάποτε θα συνουσιαστούν...όταν υπάρχει ποικιλία συντρόφων,ίσως κάποιου είδους συναίσθημα τους αποτρέπει να πάνε με αδελφό/αδελφή,αλλά αν δεν έχουν την επιλογή,επικρατεί το ενστικτο)

Δημοσ.
Δεν τρέφεις συναισθήματα για τους φίλους σου; Δεν ενδιαφέρεσαι αν πάθουν κάτι, δεν θέλεις το καλό τους;

Αν όχι, τότε ή είσαι το πρώτο (στα παγκόσμια ιατρικά χρονικά) φαινόμενο ανθρώπου που ο εγκέφαλός του δεν εκδηλώνει συναισθήματα, άρα είναι και διαφορετικό το build του εγκεφάλου σου μάλλον, άρα τώρα που το σκέφτομαι μάλλον ανήκεις σε κάποια φυλή-παρακλάδι της ανθρώπινης. Wow. :P

Ναι εννοείται αλλά αυτά τα συναισθήματα τα τρέφω και για τους γονείς μου. Αλλά με τους γονείς δεν σπάω πλάκα. και τα συναισθήματα αυτα για να τα αποκτήσω πρώτα πέρασα κάποιες στιγμές μαζί τους να τους μάθω, να τους γνωρίσω κλπ. Αλλά ρε γμτ δεν θέλω να τους πηδήξω τι να κάνουμε. Ομως όταν βλέπεις το εξώφυλλο του μαξίμ λες τι ωραία κοπέλα κάτσε να τη γνωρίσω να κάνουμε σχέση ή λες τι ωραία που θα ταν αυτή να ήταν στο κρεβάτι μου? Τώρα αν υπάρχουν αδύναμοι άνθρωποι που γεμίζουν με μια σχέση πάω πάσο αλλά δεν πάυουν να είναι αδύναμοι συναισθηματικά.

Αφεντικό7,δε νομίζω να πείθεις πολλούς πέρα απο τη πλάκα...αιμομιξιες γίνονται και παρ'όλα τα αποτελέσματα τους,αποτελούν μεγάλη πιθανότητα όταν δεν υπάρχει κοινωνική δομή,όπως αυτή των ανθρώπων π.χ.(πολύ απλά άμα απομονώσεις 2 ετερόφυλλα ζώα του ίδιου είδους ,κάποτε θα συνουσιαστούν...όταν υπάρχει ποικιλία συντρόφων,ίσως κάποιου είδους συναίσθημα τους αποτρέπει να πάνε με αδελφό/αδελφή,αλλά αν δεν έχουν την επιλογή,επικρατεί το ενστικτο)

Δεν υπάρχει συναίσθημα. Υπάρχει η εξής ερώτηση "έχω ωραία αδερφή"? Και ανάλογα με την απάντηση παίζεις μπάλα. Πρόσεξε όμως αν η φύση ήθελε να ευνοήσει τα αιμομεικτικά ζευγάρια τότε δε θα υπήρχαν οι ομοζυγώτες και τα παιδιά αυτών δε θα είχαν κάποιες ασθένειες (νομίζω Μπράουν λέγεται αλλά παίζει και να κάνω λάθος). Αρα από τη στιγμή που η ίδια η φύση δεν εγκρίνει αυτόν τον τρόπο αναπαραγωγής δεν νομίζω ότι πρέπει να τον εξασκούμε.

Δημοσ.

Στείλε εικόνα να σου πω!Καλά υπήρξε περιπτωση που η εκκλησία επέτρεψε τον γάμο σε ξαδέλφια πρώτου βαθμού...μερικές φορές η φύση παίζει περίεργα παιχνίδια!

Αφεντικό...:shock::shock::shock::shock::shock::shock:(δεν υπάρχουν συναισθήματα?αν έχεις ωραία αδελφη της τον ρίχνεις,με προφυλακτικό για να μη κάνετε παιδί?)...λίγη λογική ρε φίλε...είπαμε,μέχρις ένα σημείο open-mind,αλλά εσύ μέσα σε 3 πόστ έχεις αναιρέσει καθε είδους ηθικούς φραγμούς!

PS:Μήπως εννοείς το σύνδρομο Ντάουν?

Δημοσ.

Δεν υπάρχει συναίσθημα. Υπάρχει η εξής ερώτηση "έχω ωραία αδερφή"? Και ανάλογα με την απάντηση παίζεις μπάλα. Πρόσεξε όμως αν η φύση ήθελε να ευνοήσει τα αιμομεικτικά ζευγάρια τότε δε θα υπήρχαν οι ομοζυγώτες και τα παιδιά αυτών δε θα είχαν κάποιες ασθένειες (νομίζω Μπράουν λέγεται αλλά παίζει και να κάνω λάθος). Αρα από τη στιγμή που η ίδια η φύση δεν εγκρίνει αυτόν τον τρόπο αναπαραγωγής δεν νομίζω ότι πρέπει να τον εξασκούμε.

facepalm3.jpg

Ντάααααααααααααξξξξ,καλά σε είπανε omniβλαξ πριν κανα 6μηνό.

Παίξε μπάλα, σκέτο, και μήν το τραβάς άλλο.Δέν μπορείς να εκτεθείς πιο πολύ.

Btw νά ένας Brown:good-grief-charlie-brown.jpg

Δημοσ.
Υπάρχει η εξής ερώτηση "έχω ωραία αδερφή"? Και ανάλογα με την απάντηση παίζεις μπάλα.

αν έχεις ωραία αδελφη της τον ρίχνεις,με προφυλακτικό για να μη κάνετε παιδί?

Και ΓΚΟΟΟΟΛ!! :devil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...