Προς το περιεχόμενο

ερωτευμένος με τη κολλητή μου

xarhs133

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@lomar δεν εννοώ τις τερατογενέσεις από παθολογικά αίτια.

[..]

@αγπρ ναι βλέπω τσόντες, συ και όλοι όσοι γράφουνε τις κόψατε από τα 10 γι' αυτό και η βιομηχανία φθίνει. Αλλά λύσε μου μια απορία? Καταρχήν ελπίζω να θεωρείς πως η jenna haze δν καταπιέζεται όταν τη βλέπουμε εν δράσει γιατί αλλιώς δεν έχει νόημα η κουβέντα. Κατά 2ον γιατί όλες οι πορνοστάρ συμμετέχουν σε λεσβιακά ενώ οι άντρες δε συμμετέχουν σε gay σκηνές? Μήπως δεν έχει ζήτηση?

Πάντως μ' αρέσει μου κάποιοι τα παίρνουν που τους λέω πως είμαι πολυγαμικός και αυτοί έχουν ακόμα τη σχέση τους από το σχολείο ή είναι παντρεμένοι κλπ.

Όμνι,

πας να το σώσεις και τα κάνεις χειρότερα. Υπάρχουν τερατογενέσεις που δεν οφείλονται σε παθολογικά αίτια; Επιμένεις ακόμα πως μια γυναίκα μπορεί να συλλάβει με σπέρμα από άλλο είδος;

Η Jena δεν καταπιέζεται, αλλά δεν το κάνει και για την ευχαρίστησή της. Το κάνει γιατί πληρώνεται. Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις; Οι λεσβιακές σκηνές σε straight τσόντες πουλάνε περισσότερο από τις αντίστοιχες gay γιατί απευθύνονται σε straight. Πουλάνε μια φαντασίωση ανδρών, όχι γυναικών.

Πραγματικά βρίσκω διασκεδαστικό τον υπαινιγμό σου. Μπαγασάκο, μας κατάλαβες όλους. Σε ζηλεύουμε για την πολυγαμικότητά σου. :lol:

Έλα, λοιπόν, πες μας και άλλα για τις τερατογενέσεις ;).

• Απαντ. 190
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Και εγώ δν καταλαβαίνω ένα πράγμα. Αφού όπως και τα ζώα έτσι χέζουμε, τρώμε, κοιμόμαστε επειδή μας το επιβάλλει ο οργανισμός μας γιατί εμείς έχουμε εφηυρει μια συναισθηματική κατάσταση που την καλούμε έρωτα για να πηδιόμαστε?

Kαι τα κινέζικα

(παράδειγμα είναι, βάλτε ό,τι θέλετε στον όρο κινέζικα, βάλτε κογκολέζικα, μήπως και κατα τύχη τα καταλαβαίνετε τα πρώτα, αλλά του *beep*, αποκλείω την περίπτωση να τα καταλαβαίνετε ΚΑΙ τα δυο)

δεν τα καταλαβαίνετε, είναι όμως αυτός λόγος να κάνει κάνεις...συνειρμούς περί "εφευρέσεων" ;

Για 'μενα έχει κάθε δικαίωμα να υπάρχει και να ζει όπως ζει, όπως ακριβώς έχει επίσης πχ κι ένας ομοφυλόφιλος που όμως αυτός τον θεωρεί λάθος της φύσης, η διαφορά είναι ότι δεν λυπάμαι τους ανθρώπους που συναναστρέφεται ένας ομοφυλόφιλος, αλλά λυπάμαι τους ανθρώπους που συναναστρέφονται αυτόν (...και δεν εννοώ τον ομοφυλόφιλο)

*η αναφορά σε ομοφυλόφιλους, μόνο και μόνο επειδή φαίνεται να είναι κάτι που τον "απασχολεί " έντονα.

Δημοσ.
Και εγώ δν καταλαβαίνω ένα πράγμα. Αφού όπως και τα ζώα έτσι χέζουμε, τρώμε, κοιμόμαστε επειδή μας το επιβάλλει ο οργανισμός μας γιατί εμείς έχουμε εφηυρει μια συναισθηματική κατάσταση που την καλούμε έρωτα για να πηδιόμαστε?

Κι εγώ δεν καταλαβαίνω. Αφού όπως και τα ζώα χέζουμε, τρώμε, κοιμάμστε επειδή μας το επιβάλλει ο οργανισμός, γιατί εμείς έχουμε εφέυρει την ομιλία και το γραπτό λόγο και παιδευόμαστε; (Πιο προχωρημένη σκέψη: γιατί έχουμε εφεύρει τους υπολογιστές και τα forums; )

Για πολλά και διάφορα φταίει ο καπιταλισμός, αλλά μην το ********* κιόλας... :X

Δημοσ.
λυπάμαι φίλε μου, ειλικρινά σου μιλάω εχω όλη τη καλή διάθεση να καταλάβω, αλλά δε μπορώ να βρω άλλη ερμηνεία σε αυτό που έγραψες, αν θέλεις ανέλυσέ το μου :-) btw συγνώμη αν σε πείραξαν αυτά που έγραψα :o

just for the record. υπάρχουν άνθρωποι που γουστάρουν την αυθυποβολή του έρωτα, και άνθρωποι που παριστάνουν οτι τους αρέσει και με συνειδητές προσπάθειες προσπαθούν να κοροϊδέψουν τον εαυτό τους. υπάρχουν βέβαια και οι άνθρωποι που λόγω άλλων παραγώντων είναι με τον σύντροφό τους γιατί στο κρεβάτι την βρίσκουν σε φάση s&m κτλ κτλ, έτσι είναι κάθε άνθρωπος βιώνει αυτό το είδος επικοινωνίας με διαφορετικό τρόπο και για διαφορετικό λόγο.

συγνώμη προς τον υπόλοιπο λαό για το άσχετο και μακροσκελές ποστ :o :-D

Λάθος κάνεις. Σου ξαναλέω το χέσιμο , το φαγητό και ο ύπνος είναι απαραίτητα για όλους μας. Ο έρωτας δεν είναι. Χωρίς έρωτα ζεις , χωρίς τα άλλα όχι. και χωρίς σεξ ζεις αλλά δεν παύει να ναι φυσική ανάγκη. Τώρα κοίτα τον κόσμο γύρω σου. Κάποιοι σε φέραν στον κόσμο με στόχο να σε σπουδάσουν, να βρεις δουλειά μια καλή γυναίκα που θα την παντρευτείς, θα κάνετε παιδάκια κλπ... Συνδετικός κρίκος όλων αυτών είναι η οικογένεια. Φαντάσου τώρα να μην υπήρχε η οικογένεια αλλά ο καθένας να τον έβαζε όπου έβρισκε αν θα μπορούσε να σταθεί αυτό το σαθρό οικοδόμημα. Οπότε αφού ο άνθρωπος είναι πολυγαμικό ον έπρεπε να τον φέρουμε στα μέτρα μας. Αρα λοιπόν επινοήσαμε τον έρωτα όπου παίζουν μόνο δυο πάντα και στους 2 ο τρίτος δεν χωρεί. Αλλά με τόση προπαγάνδα που γίνεται πλέον έχει εντυπωθεί καλά στο μυαλουδάκι του καθενός πως αν δεν παντρευτείς ή αν δεν κάνεις οικογένεια τότε η gay είσαι ή μαλάκας. Δεν ξέρω αν είσαι από χωριό αλλά δεν ακούς την έκφραση αυτός/η γεροντοκόρος θα μείνει.

@αγπρ ναι η jena κάνει το χόμπι της δουλειά. Δεν έχει ταμπού από τα 16 της πήγε σε στιπτιζάδικο επειδή γούσταρε να την παίρνουν και όχι σαν τις δικές μας ncljgjlxjxgjxj,x που θεωρούν πως το ddhhdfhdgh είναι κομμάτι της σχέσης (μαζί με τους καφέδες) και όχι αυτόσκοπός . Αλλά αν υπάρχουν μαλάκες άντρες, αυτές φταίνε? Βέβαια υπάρχει και η κατηγορία είμαι ξγχγηλκηψ αλλά πάω μόνο με το αγόρι μου γιατί αυτό με κανονίζει καλύτερα.

Δημοσ.
όχι σαν τις δικές μας [...] που θεωρούν πως το [...] είναι κομμάτι της σχέσης (μαζί με τους καφέδες) και όχι αυτόσκοπός

Δεν είναι αυτοσκοπός. Η σεξουαλική ικανοποίηση είναι κομμάτι και επακόλουθο της σχέσης, όπως επακόλουθό της είναι και π.χ. η τόνωση της αυτοεκτίμησης και της εικόνας που έχει το άτομο για τον εαυτό του μέσα στην κοινωνία (γιατί απολαμβάνει μια καλή επιβεβαίωση ότι είναι αποδεκτός --> κοινωνική ανάγκη).

Δημοσ.

ρε Κώστα,μπας κι είσαι εσύ πάλι ρε και κάνεις "άγρα πελατείας";

Είναι δυνατόν;Υπάρχει τέτοιος τρόπος σκέψης;Και δεν έχει καεί ακόμα;

Δημοσ.

Έλα ρε συ...αντι απλά είναι παλιάς αρχιτεκτονικής.Εμ,με ενα επιπεδο λανθάνουσας,ότι σφάλμα προλάβεις πρόλαβες...ε και απο οτι καταλαβαίνουμε,πρέπει να κάνει καμια 300αρια k,σε κυκλο...:P

Δημοσ.
Δεν είναι αυτοσκοπός. Η σεξουαλική ικανοποίηση είναι κομμάτι και επακόλουθο της σχέσης, όπως επακόλουθό της είναι και π.χ. η τόνωση της αυτοεκτίμησης και της εικόνας που έχει το άτομο για τον εαυτό του μέσα στην κοινωνία (γιατί απολαμβάνει μια καλή επιβεβαίωση ότι είναι αποδεκτός --> κοινωνική ανάγκη).

1. Εγώ απλά λέω πως δε χρειάζεται να υπάρχει σχέση για να κάνεις σεξ με μια κοπέλα και πως δε χρειάζεται να νιώθεις κάτι γι' αυτήν πέρα από το ένστικτο σού. Με τη δεύτερη περίοδο έρχεσαι στα λόγια μου. Πολλοί κάνουν σχέση για το λόγο που είπες ότι είναι ανασφαλείς. Γιατί όμως κάνουν σχέση. Μεταξύ μας αν κάποιος θέλει να γίνει αποδεκτός καλύτερα να βγάλει δίσκο. Αρα όλοι αυτοί τι είναι, άνθρωποι κομπλεξικοί για μένα. Και οκ στο σχολείο να το καταλάβω λένε ο τάδε τα φτιαξε με τη δείνα αλλά μετά ποιος σε ξέρει? Και προσωπικά καθόλου δεν επαίρομαι μετά από ένα κρεββάτι. Δεν το κάνω για να αυτοεπιβεβαιωθώ. Δεν έχω τέτοια ανάγκη. Είπαμε μιλάει το κάτω κεφάλι πάντα. Αλλά εσύ θα μου πεις σώπα ρε μεγάλε σου κάθονται όλες για μια αρπαχτή? 1/10 και πολλά λέω αλλά τι να κάνεις, από τη στιγμή που και μόνο στη σκέψη μιας μόνιμης σχέσης με πιάνει σύγκρυο τι να κάνω?

Δημοσ.
1. 1)Εγώ απλά λέω πως δε χρειάζεται να υπάρχει σχέση για να κάνεις σεξ με μια κοπέλα και πως δε χρειάζεται να νιώθεις κάτι γι' αυτήν πέρα από το ένστικτο σού.

2)Είπαμε μιλάει το κάτω κεφάλι πάντα.

3)Από τη στιγμή που και μόνο στη σκέψη μιας μόνιμης σχέσης με πιάνει σύγκρυο τι να κάνω?

1)Tότε είσαι απλά ζώο.Και τα ζώα κάνουν και αιμομιξίες που και που;)

2)Για σένα είναι γενικός κανόνας...

3)Μα με τη παλάμη,μόνιμη δεν είναι η σχέση σου?

Δημοσ.

Πάντως μια σχέση με γυναίκα μπορεί να είναι αρκετά διαφωτιστική για ζητήματα που αφορούν το γυναικείο φύλο. Βέβαια, υπάρχει και η εναλλακτική λύση, να ανοίξει κανείς ένα βιβλίο για να διαλευκάνει τέτοια ζητήματα, αλλά είναι φανερό ότι για ορισμένους αυτό είναι ακόμα πιο δύσκολο.

Άτιμη σύγχρονη ανθρώπινη κοινωνία. Με τις σοσιαλιστικές σου ιδέες έχεις αποδυναμώσει την πίεση της φυσικής επιλογής και επιβιώνουν κάθε λογής βλαμμένα γονίδια...

Τουλάχιστον λαμβάνουν κάποια φροντίδα και οι καρποί του διαστροφικού έρωτα των γυναικών με άλλα ζώα. Κάτι είναι κι αυτό.

Δημοσ.
Με τη δεύτερη περίοδο έρχεσαι στα λόγια μου. Πολλοί κάνουν σχέση για το λόγο που είπες ότι είναι ανασφαλείς.

Όχι ακριβώς. Η σεξουαλική ικανοποίηση είναι ένα μέρος της σχέσης. Η αυτοεπιβεβαίωση άλλο ένα. Υπάρχουν κι άλλα όμως. Απλά δεν έφερα εκείνα ως παραδείγματα, γιατί απ' ό,τι κατάλαβα απλά δε θα τα δεχόσουν.

Αν θες, θα μπορούσα να το διατυπώσω ως εξής: ο έρωτας υπάρχει ως μια μορφή φιλίας (σκέψου τι σημαίνει για σένα η φιλία με άτομα του ίδιου φύλου), μορφή που όμως εκδηλώνεται μόνο για μια συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων. Αυτό το συναίσθημα, μαζί με την προοπτική σεξουαλικής ικανοποίησης και διάφορα άλλα πράγματα, οδηγεί στην ανάγκη γι' αυτό που λέμε σχέση.

Νομίζω μπορείς να το δεις έτσι. Εκτός αν δεν πιστεύεις γενικά στα συναισθήματα (π.χ. θεωρείς ότι δεν τρέφεις συναισθήματα για τους φίλους σου), οπότε χρειάζεται άλλη προσέγγιση. Γενικά, όμως, δεν ξέρω κάποια θεωρία (χημική, βιολογική ή ψυχολογική) που να υποστηρίζει ότι δεν υπάρχουν συναισθήματα.

EDIT: FilipposMD, νομίζω ότι διακριτικά, και χωρίς πολλές τυμπανοκρουσίες, πολλαπλασίασες με ένα απλό ποστ την ποιότητα του thread.. :P

Δημοσ.
Όχι ακριβώς. Η σεξουαλική ικανοποίηση είναι ένα μέρος της σχέσης. Η αυτοεπιβεβαίωση άλλο ένα. Υπάρχουν κι άλλα όμως. Απλά δεν έφερα εκείνα ως παραδείγματα, γιατί απ' ό,τι κατάλαβα απλά δε θα τα δεχόσουν.

Αν θες, θα μπορούσα να το διατυπώσω ως εξής: ο έρωτας υπάρχει ως μια μορφή φιλίας (σκέψου τι σημαίνει για σένα η φιλία με άτομα του ίδιου φύλου), μορφή που όμως εκδηλώνεται μόνο για μια συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων. Αυτό το συναίσθημα, μαζί με την προοπτική σεξουαλικής ικανοποίησης και διάφορα άλλα πράγματα, οδηγεί στην ανάγκη γι' αυτό που λέμε σχέση.

Νομίζω μπορείς να το δεις έτσι. Εκτός αν δεν πιστεύεις γενικά στα συναισθήματα (π.χ. θεωρείς ότι δεν τρέφεις συναισθήματα για τους φίλους σου), οπότε χρειάζεται άλλη προσέγγιση. Γενικά, όμως, δεν ξέρω κάποια θεωρία (χημική, βιολογική ή ψυχολογική) που να υποστηρίζει ότι δεν υπάρχουν συναισθήματα.

EDIT: FilipposMD, νομίζω ότι διακριτικά, και χωρίς πολλές τυμπανοκρουσίες, πολλαπλασίασες με ένα απλό ποστ την ποιότητα του thread.. :P

@filipposmd δεν κατάλαβα την τελευταία πρόταση σου.

@ροττεν εκτός από την παλάμη έχω κι άλλη φίλη (όχι δεν είναι φουσκωτή), όσο για τις αιμομιξίες η φύση η ίδια τις απορρίπτει (αν και αφήνει παράθυρο).

Τώρα φιλία για μένα είναι το να παίρνω τηλέφωνο κάποιον και να σκεφτόμαστε τρόπους να κοροίδεψουμε κόσμο για να περάσουμε καλά. Πχ να μαζευόμαστε σε ένα αγροτικό 4 μαντραχαλαίοι και να πουλάμε τσαμπουκά σε φλωράδες με z3-z4 που τα κλάνουνε. Καφρίλα, ανωριμότητα και συμφωνώ μαζί σου, αλλά αφού περνάμε καλά ή να βάζουμε τον πιο ήσυχο της παρέας να την πέσει σε κάποια με κάποιον ματσο γκόμενο ο άλλος να αρχίζει τις μαγκιές και να τον βάζουμε εμείς στη θέση του ή να παίρνουμε το αμάξι ενός επαρχιώτη συμφοιτητή της κολλητής μου και να κάνουμε τους ανήξερους σε χαζογκόμενες (και καλά είμαστε από επαρχία δεν ξέρουμε καλά τους δρόμους κλπ) ή όταν πάμε βόλτα στο θησείο καταλαθος να ρίχνουμε το αναψυκτικό σε κάποιον άλλο και να τον κάνουμε λούτσα ή να βάζω κάποια από τις φίλες μου να την πέφτει σε κάποιον και μετά δήθεν να έρχεται ο συνοδός να ζητήσει το λόγο και πάρα πολλά άλλα. Βλέπεις εσύ κανά συναίσθημα σε αυτά? Εγώ βλέπω μόνο pure fun.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...