Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 πράγματι μας είχαν λείψει αυτοί οι συνειρμοί...
soturin Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 σκατά στην αστική τάξη των τοιούτων! ακούς εκεί... μας είχαν λείψει αυτοί οι συνειρμοί... (για να το λέτε εσείς έτσι θα 'ναι...) garnele φτου σου και δε σε γνώρισα, με γειές το μουστακί
Lomar Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Και άλλος κρυφοgay μας βγήκε. Ρε μπορείτε να χωνέψετε πως όποιος γουστάρει σκύλους, γάτες, μάνες κλπ είναι μύασμα και δεν κάνεις λογικές κουβέντες μαζί του. Και εξηγούμαι. Η φύση έχει ως σκοπό τη διαιώνιση του είδους. Οποιος διαφωνεί είναι βλάκας. Η διαιώνιση του είδους πραγματοποιειται μόνο με ετερόφυλα άτομα, όπως χέζουμε από τον κώλο έτσι και όχι από το στόμα. Οτιδήποτε άλλο είναι κατακριτέο και πρέπει να αποβάλλεται (gay κλπ). Προσοχή όμως. Είναι άλλη η σχέση μεταξύ αντρών και άλλη η σχέση μεταξύ γυναικών. Αν λοιπόν πάμε στο λήμμα hentai στη wikipedia θα δούμε τον πίνακα η γυναίκα του ψαρά που δείχνει ένα χταπόδι να τακτοποιεί μια γυναίκα. Κάποιοι θα αποδώσουν τον πίνακα στην πλούσια φαντασία του ζωγράφου άλλοι θα αρχίσουν τις φλωρίστικες αναλύσεις περί σεξισμού αλλά ο λογικός θα αναρωτηθεί "ρε μπας και ο ζωγράφος κάπου το δε αυτό"? Και με έναν συνειρμό φτάνουμε στους σάτυρους της αρχαίας Ελλάδας που και αυτοί τακτοποιούσαν τις γυναίκες. Συμπέρασμα, το ότι είναι εφικτό για μια γυναίκα να ικανοποιηθεί σεξουαλικά από άλλο είδος δε σημαίνει πως είναι αυτοσκοπός (βλ. τερατογενέσεις) αλλά είναι στη φύση της γυναίκας. Οπως και είναι στη φύση της γυναίκας οι ομοφυλοφιλικές σχέσεις χωρίς αυτές να καταργούν τον άνδρα. Τώρα σόρρυ που θα σας χαλάσω το παραμύθι αλλά δεν υπάρχει έρωτας. Ο έρωτας είναι εφεύρεση της αστικής τάξης γιατί χωρίς πατρίς, θρησκεία, οικογένεια πάει ο καπιταλισμός άρα και η αστική τάξη. Επομένως μάγκες το πήδημα δεν αποτελεί τρυφερή πράξη αλλά ικανοποιηση μιας ανάγκης όπως το χέσιμο. Ολοι όσοι νομίζουν ότι είναι ερωτευμένοι είναι θύματα της αυθυποβολής. ζητώ συγνώμη προς όλους για το τεράστιο quote, αλλά το κάνω για να μη ψάχνετε κανείς σε πιο ποστ αναφέρομαι. φίλε μου πιστεύω οτι αυτό που έγραψες είναι τραγικά άσχετο με αυτό που προσπαθούσε να πει ο lucifer (lucifer διόρθωσε με αν κάνω λάθος - προφανώς). επίσης τα ξαναπαμε για την ημιμάθεια.hentai σημαίνει ανώμαλο, διεστραμμένο. αν αυτό που λες εσύ είναι πως η απεικόνιση του cthulhu να το κάνει με μια γυναίκα είναι απλά η υλοποίηση της δυνατότητας του αιδοίου να ανταποκρίνεται - σε εργονομικό επίπεδο - με τα πλοκάμια (είναι λιγάκι ασαφές έτσι οπως το έγραψα, αλλά είπαμε less is more, μην ερμηνεύσω και τα λόγια σου όπως θέλω εγω και πέσω έξω στην analυση), τότε πέφτεις έξω. ps: ψήθηκα. μας είχαν λείψει αυτοί οι συνειρμοί...
afentiko7 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 @garnele καλή η φωτοσοπιά αλλά δν περνάει. Τώρα για τους συνειρμούς όπως ο κατακλυσμός εμφανίζεται σε πολλές μυθολογίες(?) έτσι και οι κτηνοβασίες (κτήνη εδώ είναι τα τέρατα) απαντώνται σε όλα τα μέρη του κόσμου. @lomar ναι άλλο ήθελα να πω αλλά και αυτά που έγραψα δεν πάνε στράφι. Ο lucifer είπε πως όταν αγκαλιάζει έναν άντρα το κάνει για να μην τον πηδήξει ή κάτι τέτοιο. Προσωπικά εγώ ποτέ δεν αγκαλιάζω κανέναν άντρα παρά μόνο δίνω χέρι και φιλικό χτύπημα στην πλάτη αν και δν νομίζω ότι όποιος το κάνει είναι gay. Πάντως εγώ προσωπικά όσες φορές και να έχω πηδήξει δεν τρέφω αισθήματα για την άλλη. Η τα αισθήματα που τρέφω δεν τα δείχνω κατ' ανάγκη με το πήδημα. Και ξανατονίζω πως όσοι δένονται τόσο πολύ με κάποιον έχουνε ανάγκη από κάποιο στήριγμα κλπ. Βέβαια αν με ρωτούσες αν θα συζούσα με κάποια από τις κολλητές μου θα σου λεγα ναι, όχι όμως γιατί είμαι "ερωτευμένος" αλλά γιατί τόσα χρόνια έχω μάθει να περνάω καλά μαζί τους και να αλληλοστηριζόμαστε. Κοινώς έχουμε φαει ψωμί και αλάτι και ξέρει ο καθένας τα θέλω και τις ανάγκες του άλλου
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 afentiko7, καλύτερα να μην κάνεις παιδιά. Θα τους φορτώσεις πολλά ψυχολογικά προβλήματα.
FarCry Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 lol …αν η τάση για αναπαραγωγή προϋποθέτει ερωτισμό θα μασταν δε θα μασταν το 1/10 τώρα σ αυτόν τον πλανήτη. ναι "γιαυτο" οι μισοί είναι εξώγαμα. αυτό είναι καλύτερο Πως μπορείς με έναν άνθρωπο να διεγείρεσαι εγκεφαλικά/πνευματικά και να τον θεωρείς φίλο σου όταν τον κατηγορείς για την εμφάνισή του? δεν τον κατηγορείς για την εμφάνιση του. απλά δε σου κάνει κούκου. αυτό δε σημαίνει ότι είναι απορριπτέος. η χάρι του καθενός δεν βρίσκεται μονο στην εμφάνιση οποτε είσαι φίλος με αυτή γιατί γουστάρεις την παρέα τις. τώρα ο lucifer αυτό το ονομάζει ερωτισμό εγώ θα το αποκαλέσω δέσιμο. για να μη γίνει μπέρδεμα με το ερωτικός. πως με κάποια άτομα κολλας και με αλλα δεν κολλας και τσακώνεσαι. αυτό δε σημαίνει ότι θέλεις να κανεις κάτι ερωτικό μαζί τους ΔΕΝ ΑΝΤΈΧΩ ʼΛΛΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΙΡΜΟΎΣ ΑΥΤΟΎΣ ΘΑ ΓΕΛʼΩ ΓΙΑ ΜΈΡΕΣ :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: το αφεντικό 7 με τα πολλά λεφτά είναι ΠΑΛΛΗΚʼΡΙ http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2365291&postcount=27 ΤΈΛΟΣ WASHCLOUD ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΌ7 ΓΙΑ ΠΡΌΕΔΡΟΙ -----Προστέθηκε 30/10/2008 στις 04 : 59 : 55----- afentiko7, καλύτερα να μην κάνεις παιδιά. Θα τους φορτώσεις πολλά ψυχολογικά προβλήματα. κοίτα με τόσα λεφτά δε θα τους νοιάζει και ας έχουν ψυχολογικά προβλήματα PS: ο κατακλυσμός δεν είναι μυθολογία αλλα μη το επεκτείνουμε σε επιστημονικές μελέτες και βγει offtopic
Lomar Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 [...] Και ξανατονίζω πως όσοι δένονται τόσο πολύ με κάποιον έχουνε ανάγκη από κάποιο στήριγμα κλπ. Βέβαια αν με ρωτούσες αν θα συζούσα με κάποια από τις κολλητές μου θα σου λεγα ναι, όχι όμως γιατί είμαι "ερωτευμένος" αλλά γιατί τόσα χρόνια έχω μάθει να περνάω καλά μαζί τους και να αλληλοστηριζόμαστε. Κοινώς έχουμε φαει ψωμί και αλάτι και ξέρει ο καθένας τα θέλω και τις ανάγκες του άλλου αυτό το ποστ είναι λιγάκι αντιφατικό με το προηγούμενο, δική μου εκτίμηση, μπορεί κατι να μη κατάλαβα. η δική μου άποψη είναι πολύ κοντά με το σκέλος του 2ου σου ποστ, που έκανα και quote, και σχεδόν ταυτίζεται με αυτό του lucifer.
agpr Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Και άλλος κρυφοgay μας βγήκε. Ρε μπορείτε να χωνέψετε πως όποιος γουστάρει σκύλους, γάτες, μάνες κλπ είναι μύασμα και δεν κάνεις λογικές κουβέντες μαζί του. Και εξηγούμαι. Η φύση έχει ως σκοπό τη διαιώνιση του είδους. Οποιος διαφωνεί είναι βλάκας. Η διαιώνιση του είδους πραγματοποιειται μόνο με ετερόφυλα άτομα, όπως χέζουμε από τον κώλο έτσι και όχι από το στόμα. Οτιδήποτε άλλο είναι κατακριτέο και πρέπει να αποβάλλεται (gay κλπ). Προσοχή όμως. Είναι άλλη η σχέση μεταξύ αντρών και άλλη η σχέση μεταξύ γυναικών. Αν λοιπόν πάμε στο λήμμα hentai στη wikipedia θα δούμε τον πίνακα η γυναίκα του ψαρά που δείχνει ένα χταπόδι να τακτοποιεί μια γυναίκα. Κάποιοι θα αποδώσουν τον πίνακα στην πλούσια φαντασία του ζωγράφου άλλοι θα αρχίσουν τις φλωρίστικες αναλύσεις περί σεξισμού αλλά ο λογικός θα αναρωτηθεί "ρε μπας και ο ζωγράφος κάπου το δε αυτό"? Και με έναν συνειρμό φτάνουμε στους σάτυρους της αρχαίας Ελλάδας που και αυτοί τακτοποιούσαν τις γυναίκες. Συμπέρασμα, το ότι είναι εφικτό για μια γυναίκα να ικανοποιηθεί σεξουαλικά από άλλο είδος δε σημαίνει πως είναι αυτοσκοπός (βλ. τερατογενέσεις) αλλά είναι στη φύση της γυναίκας. Οπως και είναι στη φύση της γυναίκας οι ομοφυλοφιλικές σχέσεις χωρίς αυτές να καταργούν τον άνδρα. Τώρα σόρρυ που θα σας χαλάσω το παραμύθι αλλά δεν υπάρχει έρωτας. Ο έρωτας είναι εφεύρεση της αστικής τάξης γιατί χωρίς πατρίς, θρησκεία, οικογένεια πάει ο καπιταλισμός άρα και η αστική τάξη. Επομένως μάγκες το πήδημα δεν αποτελεί τρυφερή πράξη αλλά ικανοποιηση μιας ανάγκης όπως το χέσιμο. Ολοι όσοι νομίζουν ότι είναι ερωτευμένοι είναι θύματα της αυθυποβολής. Άαχ ρε Όμνι, άαχ ρε Όμνι, πας και συ γυρεύοντας. Καλά εντάξει έχεις λιώσει στην τσόντα και θεωρείς πως ο λεσβιακός έρωτας είναι στη φύση της γυναίκας. Αλλά να πιστεύεις πως οι γυναίκες συλλαμβάνουν κάνοντας σεξ με ζώα :X:X!!!;;; Η δήλωση σου πως είναι στη φύση τους να κάνουν σεξ με άλλα είδη περνά πλέον απαρατήρητη. Ίσως να ξεπέρασες και τη δήλωση σου για τον οργασμό ως προϋπόθεση σύλληψης. Πραγματικά έχεις άγνοια σχετικά με τη γυναίκα. Μπορείς να νιώθεις κολακευμένος, εγώ τουλάχιστον διαβάζω ολόκληρες τις δημοσιεύσεις σου. Και εμένα μου αρέσουν οι συνειρμοί (σου) .
De@th L0rd Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Το τοπικ οργώνει πάντως και ο αυθεντικός εκθέτης δεν έχει ξαναγράψει...Λέτε να της έχει δώσει το νιμού στο χέρι;Γιατί εγώ κάτι τέτοιο υποψιάζομαι...
Lomar Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 [...] οι γυναίκες συλλαμβάνουν κάνοντας σεξ με ζώα [...] αν δεν έβαζες με bold το quote του αφεντικού δεν θα έπεφτε το μάτι μου στη λέξη τερατογένεση. afentiko7, σοβαρά πιστεύεις οτι για τις όποιες "τερατογενέσεις" η αιτία ήταν το ζευγάρωμα γυναίκας με ζώο; και πως η γυναίκα έκατσε και το γέννησε μετά αυτό που έχει 1 στο τίποτα πιθανότητα να γονιμοποιηθεί; εντάξει όλοι λιγο πολύ έχουμε ακούσει/δει για βίντεο/φάσεις/whatever με γυναίκες που πηδιούνται με σκύλους κτλ, αλλά μη μου πεις οτι αυτό που εννοούσες (once again), είναι οτι λόγο του οργασμού τους, κρατάνε μετά τον λυκάνθρωπο (κάτι είπαμε για αυτό το σημείο για τις πιθανότητες) αντί να κάνουν έκτρωση; δε το πιστεύω οτι θα ερχόταν ποτε η στιγμή που θα έγραφα τέτοια πράγματα ντουντ, μισογύνης, ομοφοβικός απόλυτος και αντιφατικός. do the math. οδηγήσε σε άσχημο δρόμο
Absinthe Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Ενταξει. Αυτο το τοπικ πρεπει να λινκαριστει στην αρχικη σελιδα σαν φειβοριτ. Αισθανομαι ευτυχης που το εζησα λαιβ. Θα το λεω στα παιδια μου σε 20 χρονια. Αυτο με το σεξ με το χταποδι και την τερατογενεση εξηγει πολλα πραγματα. Οπως πχ την καταγωγη του Ντοκτορ Οκτοπους στα κομιξ, πραγμα για το οποιο παντα αναρωτιομουν. Φαινεται η μαμα του ηταν πεταχτουλα. Ομνι μου ειχες λειψει. και οι συνειρμοι σου
FarCry Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Πάντως εγώ προσωπικά όσες φορές και να έχω πηδήξει δεν τρέφω αισθήματα για την άλλη you ANIMAL
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.