Προς το περιεχόμενο

ερωτευμένος με τη κολλητή μου

xarhs133

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον..καταρχας γεια σε ολους...θελω να ρωτησω κατι καπως προτοτυπο για αυτο το φορουμ αλλα δν ξερω π να απευθυνθω...θα το πω με 2 λογια μη σας κουραζω..λοιπον ειμαι ερωτευμενος με τη κολλητη μ εδω και 4 χρονια...αυτη εχει μια 2ετη σχεση αλλα δν μπορω αλλο πια να τη βλεπω με αυτον και θελω να της πω τι νιωθω..εσειςστη θεση μ τι θα κανατε?θα της το λεγατε με κινδυνο να χαλασει ακομη και η υπαρχουσα φιλια?

• Απαντ. 190
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι. Μπορεί να χαλάσει η φιλία αλλά Θα αποφύγεις συζητήσεις του στυλ "θέλει να πάρω χάπια για να μην χρησιμοποιούμε προφυλακτικά". :lol:

Δημοσ.

1. ποσο χρονων ειναι και εισαι?

2. δεν ειναι το καταλληλο φορουμ αυτο. πηγενε στα http://www.sxeseis.gr http://www.psep.net http://www.womenonly.gr http://www.cosmopolitan.gr

υπαρχουν και αλλα αν ψαξεις....

το ιντερνετ ειναι γεματο απο τετοια φορουμ, εδω ειναι τεχνολογικο φορουμ αλλα το 80% του Ελληνικου ιντερνετ ασχολειτε με θεματα οπως το δικο σου.

btw ειναι μεγαλη ευκαιρια αυτο που λες γιατι μετα απο 4 χρονια σχεσης θα εχει βαρεθει και θα θελει κατι καινουργιο. women rules!

Δημοσ.

Μην κανεις καμια κινηση....4 χρονια περασαν αρα εχεις μπει στην ζωνη...Οπως ελεγε και o joy απο τα friends...Το μονο που 8α κανεις ειναι να χαλασεις την μεταξυ σας φιλικη σχεση...Το ιδιο γινοταν με εναν φιλο μ και οταν της τα ειπε ακουσε το καλυτερο ΟΧΙ που ξερω...

Του ειπε ¨Απο το ενα αυτι μου μπαινουν οσα μου λες και απο το αλλο βγαινουν...και αυτο για να μην χαλασει η φιλια μας..."

Ενταξει οταν ξενερωσε με την κοπελα μου ο φιλος εφαγε τετοιο δουλεμα ακομα γελαωω...

Και γω το χω πα8ει αλλα δν ειναι παρα ενας εν8ουσιασμος για ενα ατομο του αλλου φυλου που το γνωριζεις καλα...Και μετα λενε εμας αναισ8ητους....Π****νες Γυναικες...

Δημοσ.
Του ειπε ¨Απο το ενα αυτι μου μπαινουν οσα μου λες και απο το αλλο βγαινουν...και αυτο για να μην χαλασει η φιλια μας..."

Damnit... μου έχει δωθεί υπερβολικά παρόμοια απάντηση.

Δημοσ.

ειναι θεμα drivers:p:-D

η αληθεια ειναι δυσκολη αλλα ειναι επισης και ο μονος δρομος για ουσιαστικες σχεσεις,ολα τα αλλα αργα η γρηγορα ερχονται στην επιφανεια με καταστροφικες συνεπειες αν δεν υπαρχει ειλικρινεια και συνειδητοποιηση των "πραγματων"

οταν την βλεπεις ερωτικα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΙΚΗ ΣΧΕΣΗ, λες αυτο που αισθανεσαι και πουλογλου για να αποφασισει πως αισθανεται

Δημοσ.

Εγώ σου εύχομαι περαστικά ...

Μα καλά 4 χρόνια θες εσύ για να καταλάβεις ότι γουστάρεις κάποια?

Πάντως αυτό μπορεί να το πάθουν όλοι αυτοί που έχουν αρκετές φίλες στην παρέα τους... ειδικά σε περιόδους ανομβρίας!

Εγώ πιστεύω ότι με κάνα δυο "μπαλοθιές" θα σου περάσει.... :lol:

Δημοσ.

Ξεφουρνισε το κανονικα και μην ακους αυτα τα "θα χαλασει η σχεση"

Να χαλασει. Δεν πειραζει.

Αλλιως μια ζωη θα σε τρωει το μαραζι και πιστεψε με, δεν προκειται να την ξαναδεις ποτε φιλικα αφου την ειδες σαν γκομενα μια φορα.Οποτε θα περιμενεις μια ζωη ποτε θα μεθυσει μπας και την πηδηξεις και μετα κανετε σχεση(στην φαντασια σου, γιατι στην πραγματικοτητα θα μεθυσει και θα πηδηχτει με ενα πρωην της)

Οι περιπτωσεις ειναι 2

-Ή το λες και την πιανεις γκομενα

-Ή το λες και τρως χυλοπιτα και χανεις και την φιλη

Η τριτη περιπτωση να μην μιλησεις και να συνεχισεις δεν παιζει. Ακομα και αλλη γκομενα να βρεις μια ζωη με την συγκεκριμενη θα στε τρωει το...να της την πεσεις και θαχεις αλλα προβληματα. ΕΞΑΙΡΕΤΑΙ η περιπτωση το ολο σκηνικο να ειναι γιατι εχεις πολυ καιρο χωρις γκομενα και απλα η τεστοστερονη σε χτυπησε στο κεφαλι με το πιο κοντινο σου θυληκο προσωπο

Δημοσ.

Λοιπόν θα πας σπίτι και θα τραβήξεις μια γερή,να αδειάσεις τις αποθήκες.Θα κάνεις ένα μπανάκι να μην σκυλοβρωμάς και θα πας να την πιάσεις να της το πείς.Προσοχή να μην περάσει πάνω από καμια ώρα.Αν σου βγαίνει ακόμα να θες να τις το πείς,τότε την σκέφτεσαι και με το πάνω κεφάλι,οπότε κάνεις την κίνηση και τις τα ρίχνεις.Αν δεν το σκέφθεσαι ή είσαι έτσι κι έτσι,τότε την σκεφτόσουν με το κάτω κεφάλι τόσο καιρό επομένως μην λές τίποτα και την χάσεις και από φίλη...

Δημοσ.
Λοιπόν θα πας σπίτι και θα τραβήξεις μια γερή,να αδειάσεις τις αποθήκες.Θα κάνεις ένα μπανάκι να μην σκυλοβρωμάς και θα πας να την πιάσεις να της το πείς.Προσοχή να μην περάσει πάνω από καμια ώρα.Αν σου βγαίνει ακόμα να θες να τις το πείς,τότε την σκέφτεσαι και με το πάνω κεφάλι,οπότε κάνεις την κίνηση και τις τα ρίχνεις.Αν δεν το σκέφθεσαι ή είσαι έτσι κι έτσι,τότε την σκεφτόσουν με το κάτω κεφάλι τόσο καιρό επομένως μην λές τίποτα και την χάσεις και από φίλη...

Δεν είναι κακό....

Δημοσ.

Απο πότε οι άντρες πρέπει να φοβούνται να την πέσουν για να μην χάσουν μια φίλη?Πιστεύω ο Death Lord τα λέει ψύχραιμα πάντως. (αντιπρoσvπευτικό Nick σε σχέση με το Avatar)

Δημοσ.
Ξεφουρνισε το κανονικα και μην ακους αυτα τα "θα χαλασει η σχεση"

Να χαλασει. Δεν πειραζει.

Αλλιως μια ζωη θα σε τρωει το μαραζι και πιστεψε με, δεν προκειται να την ξαναδεις ποτε φιλικα αφου την ειδες σαν γκομενα μια φορα.Οποτε θα περιμενεις μια ζωη ποτε θα μεθυσει μπας και την πηδηξεις και μετα κανετε σχεση(στην φαντασια σου, γιατι στην πραγματικοτητα θα μεθυσει και θα πηδηχτει με ενα πρωην της)

Οι περιπτωσεις ειναι 2

-Ή το λες και την πιανεις γκομενα

-Ή το λες και τρως χυλοπιτα και χανεις και την φιλη

....

Συμφωνώ σε όλα!

Και να προσθέσω και 3η περίπτωση,

το λες, σε βλέπει φιλικά, την ξεπερνάς κάπως και στο τέλος παραμένετε φίλοι...και πολύ καλοί μάλιστα!!!!(εμένα μου έτυχε όταν είμουν στο γυμνάσιο με μια κοπέλα αυτό και είμαστε ακόμα κολλητοί μετά από ~10χρόνια.....το ερωτικό στοιχείο υπάρχει πάντα αλλά η συγκεκριμένη φιλία είναι απίστευτα δυνατή.....;);););) )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...