dimitris2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 για σας, εχω καποια βιντεο σε flv απο youtube και θελω να τα περασω στο iphone 3g. δοκιμασα να τα μετατρεψω σε mp4 αλλα δεν αναγνωριζονται ως αρχεια. επισης δοκιμασα να τα μετατρεψω πρωτα σε avi αλλα παλι τιποτα. τα αρχεια που ειναι εξ αρχης σε avi δεν εχουν προβλημα στη μετατροπη...
kpartsi Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 για σας, εχω καποια βιντεο σε flv απο youtube και θελω να τα περασω στο iphone 3g. δοκιμασα να τα μετατρεψω σε mp4 αλλα δεν αναγνωριζονται ως αρχεια. επισης δοκιμασα να τα μετατρεψω πρωτα σε avi αλλα παλι τιποτα. τα αρχεια που ειναι εξ αρχης σε avi δεν εχουν προβλημα στη μετατροπη... Αν υπάρχουν ακόμα στο youtube και μπορείς να τα ξανακατεβάσεις είναι εύκολη η λύση... Κάνεις αντιγραφή το url που βρίσκεται δεξιά στο βίντεο που βλέπεις στο youtube και το κάνεις επικόλληση στο http://keepvid.com Πατάς μετά το κουμπάκι download, διαλέγεις να το κατεβάσεις σε μορφή mp4 και έτοιμο το βιντεάκι σερβιρισμένο να το φορτώσεις στο iphone. Επιπλέον να σου πώ ότι έτσι θα έχεις και πολύ καλύτερη ποιότητα απ' ότι έχει το flv. Από software converters δεν ξέρω να σου πώ γιατί δεν χρησιμοποιώ...
manolaskakis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Εγω παλι flv apo youtube που τα μετερεψα σε mp4 μια χαραπαιζανε στο iphone..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.