MasterMj Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Το συγκεκριμένο θέμα, δημιουργήθηκε μόνο για τα άτομα που δεν γνωρίζουν την διαδικασία για να περάσουν οι ενημερώσεις του [sP3]. Αναλυτικό στο κάθε τι, έτσι ώστε, να πηγαίνει ο καθένας βήμα βήμα εύκολα απλά και κατανοητά. Το κείμενο έχει τροποποιηθεί από εμένα. Σημείωση: Δεν γνωρίζω αν υπάρχει και άλλο τέτοιο θέμα, έτσι ώστε, να μην έχουμε διπλά θέματα. Αν ενοχλεί το συγκεκριμένο θέμα, μπορεί να διαγραφεί. Δεν υπάρχει πρόβλημα – δεν θα παρεξηγηθώ. Δύο Βήματα. Απαιτήσεις συστήματος: Προσοχή! Μόνο αν έχετε κάποια από τα παρακάτω λειτουργικά συστήματα, μπορείτε να φορτώσετε το Service Pack 3 για Windows XP. Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα: Windows XP Home Edition - Windows XP Professional Edition - Windows XP Service Pack 1 - Windows XP Service Pack 2. Έχετε κάποιο από τα παραπάνω λειτουργικά συστήματα? Ξεκινήστε το φόρτωμα του Service Pack 3 για Windows XP, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα. Βήμα1: Ανοίγουμε το Windows Update από το μενού έναρξη. Μας βγάζει ότι ενημερώσεις υπάρχουν, ανάμεσα σε αυτές, είναι και το Service Pack 3 για τα Windows XP. Σημείωση: Αν θέλετε να μεταφερθείτε αμέσως, στην σελίδα που θα κάνετε την λήψη του Service Pack 3, απλά κάντε κλικ εδώ: Windows XP Service Pack 3 - Πακέτο εγκατάστασης μέσω δικτύου για επαγγελματίες IT και προγραμματιστές Είναι η επίσημη σελίδα. Βήμα2: Πατάμε για να κατεβάσει το αρχείο. Τελείωσε το κατέβασμα? Θα σας ενημερώσει ότι, είναι έτοιμο να ανοίξει και να φορτώσει τα νέα αρχεία. Κάντε κλικ και αρχίζει να φορτώνει τα αρχεία. Στην διάρκεια του φορτώματος των αρχείων, δεν κάνουμε τίποτα στον υπολογιστή (μέχρι να ολοκληρώσει). Ολοκλήρωσε? Θα σας ζητηθεί να κάνετε επανεκκίνηση του υπολογιστή, ώστε να ισχύσουν οι νέες ενημερώσεις – τα αρχεία του Service Pack 3. Πατήστε ναι, δηλαδή, να γίνει επανεκκίνηση του υπολογιστή. Αν τυχών δεν σας ζητηθεί επανεκκίνηση (κάτι που δεν θα γίνει), απλά, κάντε τον υπολογιστή από μόνοι σας επανεκκίνηση. Πως μπορείτε να δείτε, αν όντος έχει φορτωθεί στον υπολογιστή σας το Service Pack 3. Επιφάνεια εργασίας > Ο υπολογιστή μου (δεξί κλικ) τέρμα κάτω λέει (Ιδιότητες), κάνετε αριστερό η δεξί κλικ και σας βάζει στο αρχικό μενού των ιδιοτήτων του υπολογιστή. Όπως θα παρατηρήσετε κι εσείς, βρίσκεστε στην πρώτη ενότητα που ονομάζεται (Γενικά). Πάνω πάνω, έχει ως πρώτη παρουσίαση την λέξη (Σύστημα). Στην λέξη (Σύστημα) από κάτω, σας λέει τι έχετε στον υπολογιστή σας αναλυτικά. Είναι 4ρα διαφορετικά στοιχεία. Στο τέταρτο στοιχείο (το οποίο είναι το τελευταίο), θα πρέπει να δείτε κανονικά την λέξη: Service Pack 3 (αν έχετε φορτώσει το Service Pack 3 και έχετε επανεκκινήσει τον υπολογιστή σας.
povelidi Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 SORRY ρε φίλε αλλά εχω μια απορία. λειτουργεί και σε όσους έχουν σπασμένα xp με sp2 ή εσύ έχεις αυθεντικά και δεν ξέρεις;
_BASSstarlet_ Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Το Windows Update δύσκολο να δουλέψει σε σπασμένα XP. Μία έκδοση ξέρω που κατεβάζει updates κανονικά,αλλά στο SP3 δημιουργεί πρόβλημα.
povelidi Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Έχω ψάξει αρκετά για sp3 αλλά τα περισσότερα link έχουν κλείσει.Ξέρεις εσύ κανένα;
_BASSstarlet_ Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Aς μην χαλάσουμε το Θέμα. Το SP3 δεν είναι warez.Βρίσκεται πανεύκολα με το google...
Vatos_locos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 sorry ρε μαν αλλά τώρα και με pstn να είναι κάποιος θα έχει κατέβει το SP3 από τότε που βγήκε btw nlite > slipstream και δεν μπλέκεις με σπασμένα ραγισμένα άσπαστα γύψους κλπ κλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.