Προς το περιεχόμενο

Το subs4u επέστρεψε !!!!

anax111

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η δημοφιλέστερη ελεύθερη σελίδα με ελληνικούς υπότιτλους για ταινίες η subs4u.gr ανέβηκε σε server του εξωτερικού στη διεύθυνση http://www.subs4free.com και είναι πλήρως λειτουργική !:-) Thanks Great God .

Δημοσ.
Άντε μπράβο, ας ελπίσουμε ότι και το GreekTvSubs θα ακολουθήσει αυτήν την τακτική.

@firewalker: Εγώ πάντως τώρα το έμαθα :o

Ανακοίνωσε ήδη οτι σταματάει τη λειτουργία ομάδων υποτιτλισμού.

Δημοσ.

Βασικά χτες μου ρθε και μένα mail για το καινούριο site. Και σήμερα μου ρθε ένα άλλο που λέει ότι : " Οι διαχειριστές του subs4u.gr δεν έχουν καμία σχέση και ούτε διαχειρίζονται το site subs4free.com."

Δημοσ.
Βασικά χτες μου ρθε και μένα mail για το καινούριο site. Και σήμερα μου ρθε ένα άλλο που λέει ότι : " Οι διαχειριστές του subs4u.gr δεν έχουν καμία σχέση και ούτε διαχειρίζονται το site subs4free.com."

Λογικο δεν ειναι? ;):-)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πάντως όλα αυτά καταδεικνύουν την ανοησία και την ηλιθιότητα ορισμένων, αφού ήταν προφανές πως θα δημιουργούνταν sites σε server του εξωτερικού, με άλλη διεύθυνση κι ενδεχομένως ξένο όνομα υπευθύνου, ή απλώς θα ανεβαίνουν στο εξής οι ελληνικοί υπότιτλοι σε ξένα sites του εξωτερικού...

Δημοσ.

Γιατί ποιος σου είπε ότι κατέχουν το σπορ; Ακόμα με cds ασχολούνται όταν οι πάντες ασχολούνται με mp3...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...