Eredhion Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 προς το παρον με 1,40 στο bios 1,35 cpuz το εχω στα 3,8 και τις μνημες 1:1 δοκιμαζω orthos και επανερχομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotos 1 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Επ κι εσυ τι χαλια ειν αυτα? ΜΟΝΟ 3,6GHz τον 8400 με την IP35PRO? Φιλε Erehdion αναμενω ενημερωση αν περνανε οι μνημες. θα τον κρατησω καιρο χωρις degrade Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Εγω του χρονου τον ιουλη αλλαζω, και να σου πω την αληθεια στα @@@ μου αν χειροτερεψει κι αλλο (που αποκλειεται, αφου τοσους μηνες δε χειροτερεψε), τι 4GHz, τι 3,8...Θα χασω 2 frames στα games? Σιγα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eredhion Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Φιλε GeorgeMan (γραφω απο το 2ο pc τωρα) ποση ωρα η ποσα loop να αφησω το memtest για να ειμαι σιγουρος? Αν βγαλει εστω και 1 λαθος παιζει να φταιει και αυτο για τα restart? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Ναι παιζει να φταιει κι αυτο εστω και με 1 λαθος, αν και εμφανιζονται κατα δεκαδες... Αφησε το να κανει 2-3 λουπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eredhion Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Φιλε μου το memtest τελειωσε χωρις λαθη... και τα restart συνεχιζουν στο orthos μετα απο 5 λεπτα...:eek: τι αλλο μπορω να κανω?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Τι εννοείς τελείωσε το memtest χωρίς λάθη; Πόσα loop το άφησες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eredhion Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 3 loop, περιπου 3 ωρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 3 loop, περιπου 3 ωρες 3 ώρες μόνο 3 loops? αποκλείεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Οντως για 3 loops εμενα ηθελε κανα 20-30λεπτο αν θυμαμαι καλα. Τελειωσε φιλε phanispal μαλλον εννοει τα 3 λουπς. Αρα οι μνημες δε φταινε ουτε στο ελαχιστο. Αρα το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να δωσεις ρευμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eredhion Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 στα 2 giga ram που ειχα ηθελε λιγοτερο. Εδωσα λιγο παραπανω ρευμα 1,4 στο bios και τρεχω stable εδω και 3 ωρες το orthos. ερωτηση 1η να το αφησω 8ωρο που λενε? ερωτηση 2η να δωσω λιγο ακομα με τις ram 1 1 και να παω 4mhz? αν και το φοβαμαι λιγο ερωτηση 3η το ρευμα ειναι πολυ για τα 3,8? αν ειναι να μην το ρισκαρω για τα παραπανω αυτη την στιγμη που τρεχει εχει full load 59-60 Τhanks για ολη την βοηθεια μεχρι στιγμης guys :-D:-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Κοιτα μεχρι 1,4 (real) δεν εχει αναγκη, απο τη στιγμη που δεν εχεις και θερμοκρασιακο προβλημα Ναι αφησε τον 8ωρες, και αν τις βγαλει ειναι 100% stable!! Και οντως τωρα που το λες εγω 2GB ραμ εχω, γιαυτο παιρνει τοση ωρα. (λιγοτερη σε σχεση με σενα). Αν θες παιξε κι αλλο (αφου δεις οτι ειναι σταθερος εκει), και στα 4Ghz (οχι Mhz ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eredhion Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 GeorgeMan εισαι κορυφη φιλε απλα φοβαμαι για 4Ghz γιατι εχω το rev.C0 και δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα σε σχεση με το Ε0. Ποσο ρευμα θα χρειαστω για τα 4? 1,45? Μην Καψω και τιποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Κανεις δε ξερει ποσο θα θες...! Ε0 εχεις? Οντως ηταν ελαχιστα πιο μουφα αυτοι... Εγω εχω C0, αλλα και παλι δεν ειναι το stepping του Ε8600 (πιο καλο ακομα!). Να καει κατι δε παιζει με τιποτα, απλα σε βαααθος χρονου μπορει να μη μπορει να δουλεψει στα ιδια GHz (4,0), ή ν θελει ολοενα και περισσοτερο ρευμα για να παει εκει. Δωσε 1,42 και πανε τον 4. Αν βγαλει orthos σφαλμα, δωσε κατι τις παραπανω και αν ξαναβγαλει, ξανα και ξανα... Να μην ξεπερασει τα 1,42-1,43 real (την ωρα του load ε, οχι σε idle), συμφωνα με αυτο που σου δινει το CPU-Z. Επισης να μην ξεπερασει (που αποκλειεται) τους 70 βαθμους. Το ποσο θα δινεις στη μητρικη για να σου εχει εως 1,42 real σε load το ξερει η μητρικη σου και κανεις αλλος Π.χ. εμενα θελει 1,5325 για να δειξει 1,43 real σε load. Εσενα μπορει να θελει πολυ πιο λιγο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eredhion Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 C0 εχω και εγω. Μετα απο 6 ωρες..ακομα το καιω με orthos το cpuz διχνει 1.36v ενω στο bios manual εχω δωσει 1,40:devil: θα περιμενω 2 ωρες ακομα και μολις βεβαιωθω θα επιχειρησω να το παω στα 4Ghz με max 1,43v στο bios ευχαριστω για ολο το help και καλη συνεχεια:p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.