Προς το περιεχόμενο

E8400 Stabilizing problem...

Eredhion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Εγω του χρονου τον ιουλη αλλαζω, και να σου πω την αληθεια στα @@@ μου αν χειροτερεψει κι αλλο (που αποκλειεται, αφου τοσους μηνες δε χειροτερεψε), τι 4GHz, τι 3,8...Θα χασω 2 frames στα games? Σιγα... ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φιλε GeorgeMan (γραφω απο το 2ο pc τωρα) ποση ωρα η ποσα loop να αφησω το memtest για να ειμαι σιγουρος? Αν βγαλει εστω και 1 λαθος παιζει να φταιει και αυτο για τα restart?

• Moderators

Ναι παιζει να φταιει κι αυτο εστω και με 1 λαθος, αν και εμφανιζονται κατα δεκαδες...

Αφησε το να κανει 2-3 λουπ.

• Moderators

Οντως για 3 loops εμενα ηθελε κανα 20-30λεπτο αν θυμαμαι καλα.

Τελειωσε φιλε phanispal μαλλον εννοει τα 3 λουπς.

Αρα οι μνημες δε φταινε ουτε στο ελαχιστο.

Αρα το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να δωσεις ρευμα.

στα 2 giga ram που ειχα ηθελε λιγοτερο. Εδωσα λιγο παραπανω ρευμα 1,4 στο bios και τρεχω stable εδω και 3 ωρες το orthos.

ερωτηση 1η να το αφησω 8ωρο που λενε?

ερωτηση 2η να δωσω λιγο ακομα με τις ram 1 1 και να παω 4mhz? αν και το φοβαμαι λιγο

ερωτηση 3η το ρευμα ειναι πολυ για τα 3,8? αν ειναι να μην το ρισκαρω για τα παραπανω

αυτη την στιγμη που τρεχει εχει full load 59-60

Τhanks για ολη την βοηθεια μεχρι στιγμης guys :-D:-D:-D

• Moderators

Κοιτα μεχρι 1,4 (real) δεν εχει αναγκη, απο τη στιγμη που δεν εχεις και θερμοκρασιακο προβλημα :P

Ναι αφησε τον 8ωρες, και αν τις βγαλει ειναι 100% stable!! :-)

Και οντως τωρα που το λες εγω 2GB ραμ εχω, γιαυτο παιρνει τοση ωρα. (λιγοτερη σε σχεση με σενα).

Αν θες παιξε κι αλλο (αφου δεις οτι ειναι σταθερος εκει), και στα 4Ghz (οχι Mhz :P )

GeorgeMan εισαι κορυφη φιλε:-) απλα φοβαμαι για 4Ghz γιατι εχω το rev.C0 και δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα σε σχεση με το Ε0. Ποσο ρευμα θα χρειαστω για τα 4? 1,45? Μην Καψω και τιποτα:devil:

• Moderators

Κανεις δε ξερει ποσο θα θες...!

Ε0 εχεις? Οντως ηταν ελαχιστα πιο μουφα αυτοι...

Εγω εχω C0, αλλα και παλι δεν ειναι το stepping του Ε8600 (πιο καλο ακομα!).

Να καει κατι δε παιζει με τιποτα, απλα σε βαααθος χρονου μπορει να μη μπορει να δουλεψει στα ιδια GHz (4,0), ή ν θελει ολοενα και περισσοτερο ρευμα για να παει εκει.

Δωσε 1,42 και πανε τον 4.

Αν βγαλει orthos σφαλμα, δωσε κατι τις παραπανω και αν ξαναβγαλει, ξανα και ξανα...

Να μην ξεπερασει τα 1,42-1,43 real (την ωρα του load ε, οχι σε idle), συμφωνα με αυτο που σου δινει το CPU-Z. Επισης να μην ξεπερασει (που αποκλειεται) τους 70 βαθμους.

Το ποσο θα δινεις στη μητρικη για να σου εχει εως 1,42 real σε load το ξερει η μητρικη σου και κανεις αλλος :P

Π.χ. εμενα θελει 1,5325 για να δειξει 1,43 real σε load. ;)

Εσενα μπορει να θελει πολυ πιο λιγο...

C0 εχω και εγω. Μετα απο 6 ωρες..ακομα το καιω με orthos το cpuz διχνει 1.36v ενω στο bios manual εχω δωσει 1,40:devil: θα περιμενω 2 ωρες ακομα και μολις βεβαιωθω θα επιχειρησω να το παω στα 4Ghz με max 1,43v στο bios ευχαριστω για ολο το help και καλη συνεχεια:P:p

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...