Προς το περιεχόμενο

απο vodafone cu σε cosmote whats up

vasilis123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

mhπος ξερει κανεις να μου πει αν γινεται να αλαξω το κρτοκινητο μου απο vodafone cu se whats up αλλα να κρατισω το ιδιο ασριθμο?

ξερει κανεις αν γινεται αυτο???

thanks

Δημοσ.

παρε σε ενα oteshop κια ρωτα πως γινετε να αλαξεις το νουμερο σου απο αλλη εταιρια στην cosmote με το ιδιο νουμερ το εκανε ενας φιλος μου..γινετε

Δημοσ.

αν δεν κανω λαθος ο Γερμανος συνεργαζεται με τιν cosmote e?

αν παω σε ενα καταστημα θα μπορων να μου το αλαξουν ή να μου πουν τι πρεπει να κανω??

• Moderators
Δημοσ.

Ειναι δωρεαν η φορητοτητα του αριθμου τωρα πια.

Δε φτανει που θες να γινεις πελατης σε μια εταιρεια, θα τη πληρωνεις κιολας? :-)

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Ειναι δωρεαν η φορητοτητα του αριθμου τωρα πια.

Δε φτανει που θες να γινεις πελατης σε μια εταιρεια, θα τη πληρωνεις κιολας? :-)

αν και μετά από 2 χρόνια ξεθάβω το θέμα αυτό , πήγα και εγώ στον γερμανό για μετατροπή του καρτοσυμβολαίου μου από cu σε whats up και απο τα λεγόμενα τους κατάλαβα ότι καλύτερα να πάρω μια νέα κάρτα με νέο αριθμό ! θέλει χίλια δυο καλούδια για να το αλλάξω , α.φ.μ. , τον ίδιο που μου δήλωσε το κινητό , όταν το δήλωσα το έκανε η μάνα μου , τώρα μένω στην πάτρα και η μάνα μου στην θεσσαλονίκη , επομένως πρέπει να την εξουσιοδοτήσω ή να της στείλω την κάρτα sim από τ κινητό μου στην θεσσαλονίκη , επομένως ας αγοράσω μια νέα κάρτα , γά@@@@σετα και άφησε τα δλδ !!! ζώα τελείως !

Δημοσ.

αν το τηλέφωνο είναι στα στοιχεία σου τότε δεν έχει να κάνει τπτ η μητέρα σου. Πας εσύ με την ταυτότητα σου και το ΑΦΜ σου και κάνεις την δουλεία σου :)

Δημοσ.

Όντως,για να αλλάξεις από cu σε what's up σε κατάστημα Γερμανός πας με την ταυτότητα σου και το ΑΦΜ σου. Πολύ απλά, η διαδικασία δεν κρατάει ούτε 3 λεπτά. Αρκεί βέβαια να είναι στο ονομά σου ο αριθμός στη Vodafone. Από κει και έπειτα περιμένεις 3 μέρες και έχεις το ίδιo νούμερο σε What's up.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...