beastgr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Ρε παιδιά έχω την υποψία ότι κάθε φορά που ξεκινάω τον Χ ο υπολογιστής κολλάει εξαιτίας του. Δεν ανταποκρίνεται καθόλου (το ποντίκι δεν κουνιέται) και πρέπει να το κλείσω και να τον ανοίξω πάλι. Αυτό γίνεται κάθε φορά άλλοτε λίγο μετά αφού ανοίξω τον Χ ή αρκετά αργότερα (δεν έχει συγκεκριμένο χρόνο). Τρέχω το fluxbox Οσο ειμαι σε command prompt δεν τον έχω δει να κολλάει. Έχω δοκιμάσει άλλες αναλύσεις έχω κάνει comment διάφορα πράγματα αλλά τα ίδια. Έχω τον driver i810 Πάω να δω τα logs του Χ στο var/log/ αλλά δε λέει τπτ ιδιαίτερο. Είδα όλα τα αρχεια εκει μπας και υπάρχει logged τπτ πριν το κόλλημα αλλα πάπαλα. πως μπορώ να βρω που κολλάει το όλο πράγμα; Δεν ειναι δυνατόν κάθε φορά να κάνω forced shutdown θα τον διαλύσω το σκληρό. Υπάρχει περίπτωση να Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 το πιο απλό που μπορείς να κάνεις, είναι να bootάρεις από ένα livecd, π.χ. ubuntu, να σώσεις το xorg.conf που θα δημιουργηθεί, και να το χρησιμοποιήσεις στο arch. Άν δουλέψει, τότε μπορείς να πάρεις το παλιό σου xorg.conf και να το συγκρίνεις με το νέο ώστε να καταλήξεις στη ρίζα του προβλήματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geopoul Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Κάνε login σε κονσόλα και δώσε >X για να ξεκινήσει μόνο το X χωρίς το fluxbox. Μπορείς επίσης να δώσεις >X -config /path/to/xorg.conf για να κάποιο δοκιμάσεις εναλλακτικό xorg.conf. Τέλος, δίνοντας >X -configure θα δημιουργηθεί αυτόματα ένα καινούριο xorg.conf. Όπως πάντα, για να σκοτώσεις το X δίνεις Alt+Ctrl+Backspace Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetrojan01 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Ρε παιδιά έχω την υποψία ότι κάθε φορά που ξεκινάω τον Χ ο υπολογιστής κολλάει εξαιτίας του. Δεν ανταποκρίνεται καθόλου (το ποντίκι δεν κουνιέται) και πρέπει να το κλείσω και να τον ανοίξω πάλι. Αυτό γίνεται κάθε φορά άλλοτε λίγο μετά αφού ανοίξω τον Χ ή αρκετά αργότερα (δεν έχει συγκεκριμένο χρόνο). Τρέχω το fluxbox Οσο ειμαι σε command prompt δεν τον έχω δει να κολλάει. Έχω δοκιμάσει άλλες αναλύσεις έχω κάνει comment διάφορα πράγματα αλλά τα ίδια. Έχω τον driver i810 Πάω να δω τα logs του Χ στο var/log/ αλλά δε λέει τπτ ιδιαίτερο. Είδα όλα τα αρχεια εκει μπας και υπάρχει logged τπτ πριν το κόλλημα αλλα πάπαλα. πως μπορώ να βρω που κολλάει το όλο πράγμα; Δεν ειναι δυνατόν κάθε φορά να κάνω forced shutdown θα τον διαλύσω το σκληρό. Υπάρχει περίπτωση να είσαι σίγουρος/η ότι ακολούθησες την wiki του Arch; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.