katsouras Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Εχω ενα 360 που κλασσικα παρουσιασε το περιβοητο δαχτυλιδακι...!Δοκιμασα ψαχνωντας καποια απλη λυση το κολπακι με την κουβερτα..Ολα καλα λοιπον για λιγο και ενω επαιζα PES2009 πριν καλα καλα τελειωσω το 1ο ημιχρονο μαυρισε η εικονα και πλεον ανοιγει,εχει ηχο,εχει πρασινη ενδειξη αλλα δεν εχω εικονα...Το 360 το ειχε ανοιξει και ειχε κανει καινουργια συγκοληση ενας φιλος αλλα μαλλον δεν ηταν αρκετη..!!Δεν τηθεται θεμα εγγυησης διοτι ειναι flashαρισμενο και αν δεν φτιαχνεται σκεφτομαι να παρω αλλο καθως ειναι μισο χρονο και χαλασμενο και δεν την παλευω χωρις games..1)Φτιαχνεται το προβλημα μου? 2)Σε περιπτωση που παρω καινουργιο τι πιθανοτητες εχω να ξαναπαθω τα ιδια?Οι καινουργιες κονσολες ειναι το ιδιο προβληματικες??Την core εκδοση λεω να παρω μιας και εχω ηδη σκληρο.. 3)μολις το παρω αν σκατζαρω τα drives με το παλιο που ειναι ηδη flashαρισμενο θα το αναγνωριζει κανονικα?
v0rtex Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 γεια χαρά... με το φλασάρισμα δεν χάνεις την εγγυηση ..αμα τα κανεις σωστα και εχεις κρατήσει το αυτοκολλητο σε αψογη κατάσταση. Το towel-trick είναι μουφα ... x-clamp replacement μπορείς να κάνεις αλλα και αυτό ειναι 50-50% αμα θα δουλέψει ..και να δουλέψει δε θα κρατήσει για πολύ. Δε ξερω τι ακριβως "συγκόλησε" ο φίλος σου και σε τι κατάσταση ειναι το 360 ..αλλα η καλύτερη λύση ειναι να το στείλεις γερμανία για επισκευή..στην χειρότερη να μην στο φτιάξουν. Διαφορετικά κανεις το x-clamp replacement. Να σκατζάρεις τα drive δεν γίνεται. Καθε κονσόλα εχει ενα μοναδικό "κλειδί" που υπάρχει μεσα στο dvd drive και στην μητρική του 360 ..που βοηθάει στην κωδικοποιηση/αποκωδικοποιηση των δεδομένων...αμα δεν εχει το σωστό κλειδί το dvd drive δεν θα παίζει τα παιχνίδια ..μονο ταινίες θα μπορείς να βλέπεις και να ακούς μουσικά cd.
katsouras Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Μαλιστα...Στην περιπτωση που παρω λοιπον καινουργιο μηχανημα ειναι ευκολο να το flashαρω?Υπαρχει καποιος οδηγος στα ελληνικα?Με τον παλιο σκληρο αν τον βαλω στο καινουργιο 360 θα λειτουργει κανονικα? Οι καινουργιες κονσολες στην περιπτωση μου η arcade εκδοση εχουν διαφορα με τις πρωτες που ειχαν κυκλοφορησει?Οσο αναφορα το προβλημα της υπερθερμανσης εκανε τιποτα η microsoft η θα κλαψω τα λεφτα μου σε λιγο καιρο παλι..???
Socratis_g Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 κατά πάσα πιθανότητα θα έχει drive LiteOn το οποίο δεν μπορείς να φλασάρεις. http://www.360-gr.com/
katsouras Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Μπορεις να με παραπεμψεις σε καποιο site να το παραγγειλω ωστε να ειμαι σιγουρος πως flashαρεται και να μην την πατησω??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.