Προς το περιεχόμενο

Toutou Linux

DIMITRISG

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

ελα gtroza αστα τωρα αυτα :DD

....αλλα ειχες δικιο οταν ρωταγαν μερικοι τι να βαλω σε παλιο pc και τους ελεγες το puppy.

Πολυ πορωση τελικα και κανεις την δουλεια σου μια χαρα. Βρηκα και πακετο .pup, java runtime για τον seamonkey, και το παλιομηχανημα μπορει να εχει ολες τις νεες web τεχνολογιες ;)

συν ενα και απο μενα και απο την εμπειρια μου αυτη συνιστω puppy και γιατι οχι σε πιο καινουργιο pc

Το μονο που δεν ξερω αν προκαλει προβληματα ειναι οτι εισαι συνεχεια root :fear:

-----Προστέθηκε 28/10/2008 στις 11 : 15 : 51-----

gtroza δεν πιστευω να εισαι απο windows τωρα !! :lol: :lol:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το μονο που δεν ξερω αν προκαλει προβληματα ειναι οτι εισαι συνεχεια root

βγάζεις ρίζες με το puppy !

τα 3 pc μου, είναι χύμα, πάνω σε κομάτια κόντρα πλακέ, στο γραφείο

έχω ένα δίσκο με win xp και τον χρησιμοποιώ για 2 προγράμματα

σχεδίαση και αμοιβές για την δουλειά μου

μετά βγαίνει, απο την ταινία, και πάει συρτάρι, ενώ περιμένουν 3 δίσκοι με Mandriva 9 10 11 και ένας με ubuntu 6.06

στο 2ο χύμα υπάρχει ένα ubuntu 7.10 και 2 Ζen αλλά δουλεύω το ubuntu, κυρίως κείμενα mail internet

το 3ο τρέχει puppy 2.13 ή 2.17 (δεν θυμάμε), απο live cd +hd, ενώ στον δίσκο έχω (deli) αλλά για δοκιμή

σπίτι σένα presario έχω vector και pclos (με παράθυρα ζελέ και κύβους !)

σένα partition είχα βάλει reactos αλλά δεν μπόρεσα να τρέξω κάτι και το άφησα για άλλη φορά

τελικά σε καθημερινη βάση, δουλεύω το puppy που κάνει σχεδόν τα πάντα, έχει πολύ καλή υποστήριξη, παραλλαγές άπειρες για όλα τα γούστα και είναι ταχύτατο και προσαρμόζεται σχετικά πολύ εύκολα

τα υπόλοιπα άλλη φορά

έμαθα και πως μπαίνει το spoiler !

μάλλον και αυτή η επιλογή (απουσία update) είναι μέσα στην φιλοσοφία του

αλλά νομίζω κάτι γίνεται προς αυτή την κατεύθυνση, όταν βάλεις μιά καινούργια έκδοση

δεν το ξέρω σε λεπτομέρειες

DIMITRISG δες αυτό

http://puppylinux.com/flash-puppy.htm

How to upgrade flash-Puppy

The Puppy Universal Installer can also be used to upgrade an existing installation.

However, if you wish you can also do it manually. If you look at the installation of Puppy on the USB pen drive, you will see very few files. Most importantly, the files initrd.gz, vmlinuz, pup_xxx.sfs and zdrv_xxx.sfs:

vmlinuz

The Linux kernel. This is the Linux operating system. It is the first thing that loads into RAM in the PC.

initrd.gz

The initial ramdisk. The ".gz" means that it is compressed. Uncompressed, the file contains a complete Linux system, all the files needed to start Linux running. Immediately after the kernel is loaded, the initial ramdisk is loaded into RAM.

pup_xxx.sfs

These are all the files that constitute Puppy. The "xxx" is the version number -- for example, Puppy 2.10 will be "210". This is a very large file, typically 50 - 65M and is compressed with Squashfs. Normally, this also loads totally into RAM and execution transfers to it from the initial ramdisk.

zdrv_xxx.sfs

This has the complete collection of kernel drivers and associated firmware.

To update to a new version of Puppy, all you need to do is replace those four files. That's it, very simple, and that's all that the Puppy Universal Installer does.

"If it's so simple, can I just do it manually?" Yes, just left-click on the .iso file to mount it, then manually copy them to the USB pen drive. Don't forget to click on the .iso file to unmount it, and also unmount the pen drive. Voila, next time you boot the pen drive, it's upgraded!

Voila ! :mrgreen:

και αυτό

http://puppylinux.org/wiki/how-tos/general/upgradingpuppy

.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

το εβαλα και σε άλλο pc με pentium II -ATI 3d Radeon και 128 mb RAM

τα αναγνωρισε ολα και εκκινησε στο πιτ φυτιλι !! (εδω κολλαει το γεια σου gtroza :D )

επίσης και το sagem wifi με chip Zydas που στο αλλο pc ειχα προβλημα , εδω το ενεργοποιησε με 3-4 κλικ.

Κατι που δεν εχω καταλαβει, λειτουργει ο καδος ανακυκλωσης; οταν εσβησα ενα αρχειο απο τον rox δεν το εβαλε εκει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...