sabino Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 μπορει καποιος να μου πει ποσο κοστιζει περιπου ενα ζευγαρι γυαλιων θαλασσης?ευχαριστω
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Εξαρταται την ποιοτητα. Αν πας στο σουπερμαρκετ (θερινους μηνες) μπορεις να βρεις και με κατω αποο 5?. Εγω που πηγαινα κολυμβητηριο και απαιτουσα να μη μπαινει σταγονα πηρα με σφουγγαρι (αντι για το λαστιχο που εχουν ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑ μα ολα). Αποτελεσμα? Απολυτη στεγανοτητα. Τιμη? 70κατι ευρω (με αντιθαμβωτικο κρυσταλλο συν τοις αλλοις). Δε θυμαμαι ακριβως, με δραχμες τα ειχα παρει (25χιλιαρικα περιπου). Απλα καποια στιγμη μετα απο καποιους αιωνες χρησης χαλασαν και δεν εχω ξαναβρει απο τοτε
The_Judas Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Κολυμβητικά εννοείς? Εγώ είχα πάρει ενα ζευγάρι της Nike με 9-10?. Σε γενικές γραμμές μπορείς να πάρεις με 10-25? ενα σχετικά καλό ζευγάρι. Μπορείς να πάρεις και με 5 ευρώ απο σουπερμαρκετ αλλά δεν είναι οτι καλύτερο. Προτίμησε κάποια επώνυμη μάρκα και πάρε εστω και το πιο φθηνό (speedo-nike).
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Εννοώ απο ενα οπτικάδικο που ειχε στο κεντρο του Ν.Ηρακλειου που εμενα τοτε, μαλιστα μπορουσα να κανω και προσαγμογη για το βαθμο της μυωπιας μου αλλα ανεβαινε ΠΟΛΥ η τιμη. Το αντιθαμβωτικο το καταλαβα σε σχεση με τα προηγουμενα γυαλια μου οτι μετα απο 2-3 γυρισματα στην 25ρα πισινα δεν θολωναν, σε μεγιστη αντιθεση με τα προηγουμενα που χρησιμοποιουσα. Αλλα εκανα το λαθος να τα παρω ενα καλοκαιρι στη θαλασσα (~50 μπανια) και ξεκολλησε το αφρολεξ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.