Thail Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 'Εισέλθετε πάλι. Προκειμένου να προστατέψουμε τις προσωπικές πληροφορίες σας, πραγματοποιείται περιοδικά έξοδος σας (για παράδειγμα, μετά από 24 ώρες ή όταν εισέρχεστε με διαφορετικό λογαριασμό). Πραγματοποιήστε νέα είσοδο " ...αυτο μου λεει το windowslive συνεχεια και δε μπορω να δω τα email μου.... πραγματοποιω νεα εισοδο και παλι τα ιδια!πως λυνεται αυτο???:confused:
gherudos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Κάποιος προσπάθησε να μαντέψει τον κωδικό σου,τον έγραψε αρκετές φορές λάθος και γι αυτό σου εμφανίζει αυτό το μήνυμα.Θα πρέπει να περιμένεις.
Thail Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Κάποιος προσπάθησε να μαντέψει τον κωδικό σου,τον έγραψε αρκετές φορές λάθος και γι αυτό σου εμφανίζει αυτό το μήνυμα.Θα πρέπει να περιμένεις. ...μα εδω και μια βδομαδα μου το βγαζει αυτο.......πως γινεται?
Safe_chef Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 μήπως έχεις απενεργοποιημένα τα cookies???
Thail Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 μήπως έχεις απενεργοποιημένα τα cookies??? βσκ εχω και αλλο λογαριασμο αλλα δε αντομετωπιζω το ιδιο προβλημα...δε θα υπηρχε για ολους τους λογαριασμους αυτο?
cosmos000 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 και σε μενα συμβαίνει αυτό.Όταν μπαίνω απο firefox και πρέπει συνέχεια να κάνω login.Όταν όμως μπαίνω απο i.e ή κατευθείαν πατώντας το φακελάκι στο msn δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο.Να προσθέσω ότι αυτό το κάνει ΜΟΝΟ στο δεύτερο λογαριασμό hotmail που έχω....στον πρώτο και βασικό που χρησιμοποιώ όλα καλά με όποιον τρόπο και να μπώ.Οπότε με τον ff κάτι γίνεται και τα cookies των 2 λογαριασμών!!
Thail Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 και σε μενα συμβαίνει αυτό.Όταν μπαίνω απο firefox και πρέπει συνέχεια να κάνω login.Όταν όμως μπαίνω απο i.e ή κατευθείαν πατώντας το φακελάκι στο msn δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο.Να προσθέσω ότι αυτό το κάνει ΜΟΝΟ στο δεύτερο λογαριασμό hotmail που έχω....στον πρώτο και βασικό που χρησιμοποιώ όλα καλά με όποιον τρόπο και να μπώ.Οπότε με τον ff κάτι γίνεται και τα cookies των 2 λογαριασμών!! δοκιμασα με i.e και παλι τιποτα!:cry::cry:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.