Προς το περιεχόμενο

Resume from standby με remote control

Haros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το remote control της pctv συνδεδεμένο στην com1. Υπάρχει κάποιος τρόπος για να κάνω resume από standby; Πήγα να δω μήπως απο device manager υπάρχει επιλογή για την com1 να μπορεί να επαναφέρει τον υπολογιστή από standby αλλά δεν υπάρχει τίποτα.

Όποιος γνωρίζει...

Δημοσ.

Γνωρίζω για τις επιλογές όμως όντως δεν λέει τίποτα για com, και για να πω την αλήθεια σε κανένα BIOS μητρικής που έχω δει ως τώρα δεν θυμάμαι να υπήρχε επιλογή για com... :-/

Δημοσ.

Έψαξα λίγο για λύσεις, και βρήκα το τηλεκοντρολ της ΑΤΙ το οποίο συνδέεται σε USB, δουλεύει σε ραδιοσυχνότητα και δεν χρειάζεται να "σημαδεύεις". Και ένα review ΕΔΩ.

Έτσι θα μπορείς να κάνεις USB Wake Up και δεν χρειάζεται να έχεις οπτική επαφή με τον δέκτη ή το pc.

Υπάρχουν επίσης και αντάπτορες από serial σε usb. Ίσως αν συνδέσεις το remote σε usb να μπορέσεις να κάνεις αυτό που θέλεις.

Τέλος, σε μια MSI παλιότερης τεχνολογίας, έχει κάτι επιλογές για resume από κάποιο irq. Δεν ξέρω για την δικιά σου.

Δημοσ.

Βασικά έλεγα να αξιοποιήσω το remote της pinnacle και να μην πάρω κάτι άλλο...

Ίσως να γίνεται και αυτό με τον adaptora... αν και πιστεύω ότι και adaptoras να μπει υποθέτω ότι στο device manager πάλι σαν serial Port θα το βλέπει και όχι σαν usb device (αν κάνω λάθος διορθώστε με δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει adaptor).

Για αυτό με το irq θα το τσεκάρω.

tnx για τις απαντήσεις.

*edit: το τσέκαρα όντως το δείχνει σαν σειριακή θύρα "USB to RS232 converter cable your computer shows it like a standard COM port!"

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...