Προς το περιεχόμενο

service se dell και αλλαγή δίσκου

afentiko7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω τον inspiron 6400 και κατά πάσα πιθανότητα ο δίσκος τα φτυσε. Ποια διαδικασία ακολουθώ ώστε να το στείλω στη dell για service? Πόσο περίπου θα πάρει η διαδικασία και πόσο θα κοστίσει ο νέος σκληρός (σκέφτομαι για κανά 500άρι)

Δημοσ.

θα πάρεις τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία... και έρχεται τεχνικός την άλλη μέρα στο σπίτι σου (εφόσον ισχύει η εγγύηση ακόμα)

Τηλέφωνο δεν ξέρω αλλά λογικά θα υπάρχει μέσα στα έγγραφα του pc,

http://support.euro.dell.com/support/index.aspx?c=gr&l=el&s=gen&~ck=pn

Δημοσ.
θα πάρεις τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία... και έρχεται τεχνικός την άλλη μέρα στο σπίτι σου (εφόσον ισχύει η εγγύηση ακόμα)

Τηλέφωνο δεν ξέρω αλλά λογικά θα υπάρχει μέσα στα έγγραφα του pc,

http://support.euro.dell.com/support/index.aspx?c=gr&l=el&s=gen&~ck=pn

Η εγγύηση δν νομίζω να ισχύει. Πέρισυ τον Ιούνιο τον πήρα. Δλδ αν δεν ισχύει τον πούλο? :-(

Δημοσ.

εχω την εντυπωση οτι τον τελευταιο καιρο οι εγγυησεις ειναι 2 χρονια ...

παρε τηλ dell ελλας και τσεκαρε το αυτο ...

αν δεν εισαι στην εγγυηση δεν ειναι απαραιτητο να πας στο σερβις της dell

μπορεις ειτε αν πιανουν ελαχιστα τα χερια σου να τον αλλαξεις και να βαλεις αλλον (αν και για να λες οτι θες να βαλεις 500αρη μαλλον δεν εισαι και τοσο σχετικος ) ειτε να πας σε καποιο μαγαζακι πληροφορικης εκει που μενεις (σιγουρα κατι θα υπαρχει ) και να στον αλλαξουν εκει

Δημοσ.
εχω την εντυπωση οτι τον τελευταιο καιρο οι εγγυησεις ειναι 2 χρονια ...

παρε τηλ dell ελλας και τσεκαρε το αυτο ...

αν δεν εισαι στην εγγυηση δεν ειναι απαραιτητο να πας στο σερβις της dell

μπορεις ειτε αν πιανουν ελαχιστα τα χερια σου να τον αλλαξεις και να βαλεις αλλον (αν και για να λες οτι θες να βαλεις 500αρη μαλλον δεν εισαι και τοσο σχετικος ) ειτε να πας σε καποιο μαγαζακι πληροφορικης εκει που μενεις (σιγουρα κατι θα υπαρχει ) και να στον αλλαξουν εκει

Kοίτα ο σκληρός δεν έχει εμφανές πρόβλημα. Απλά βγάζει disk overloaded στο μτορρεντ (χωρίς να ναι γεμάτος και με όλα τα πιθανά tweaks για λύση στο πρόβλημα) και γενικά αργεί να ανοίξει το καθετί. Από τα my documents μέχρι servers (apache κλπ). Aυτό συνέβη διότι έμενε ανοιχτός 24/7 εδώ και κανά χρόνο. Αλλά οι τύποι της dell δε νομίζω να το δουν έτσι. Η είμαι εγώ απαισιόδοξος. Τώρα για τον 500άρη εννοείς ότι είναι λίγος ή πολύς? Και έχουν διαφορά οι δίσκοι των desktop από τα laptop? Γιατί το πήρα μόνο για εργασίες και μετά προέκυψε κατεβαστήρι.

Δημοσ.

φυσικά, των λάπτοπ οι δίσκοι είναι 2.5' και είναι πανάκριβοι αντίστοιχα με τους 3.5' των desktop

Και έχω την εντύπωση οτι δεν θα βρεις πάνω απο 250-320gb σκληρό για laptop.

Δημοσ.

Ok άρα τσεκάρω από εδώ και σε σχετικά μαγαζιά? Και όλοι αυτοί είναι συμβατοί φαντάζομαι?και αφότου τον βάλω (εκτός από ξανά μανά τα win) θέλει και κανά παιξιματάκι το bios μην και δεν τον εβλέπει? Τέλος από θόρυβο πάλι και εδώ η wd έχει τα πρωτεία? Η όλοι τον ίδιο κάνουνε?

Δημοσ.

Λοιπόν πριν λίγες μέρες πέθανε και εμένα o σκληρός στο XPS μου. (Toshiba μέσα σε 4 μήνες νεκρός..τι να πεις μου δώσαν τώρα hitachi)

Οπότε πάρε τηλέφωνο στο 2108129810 και από εκεί και πέρα συζητάς το θέμα με τον τεχνικό

ΑΛΛΑ πριν το κάνεις κλείσε το laptop και ξεκίνα το κρατώντας πατημένο το πλήκτρο Fn και μετά πάτα το power. Το laptop θα μπεί αυτόματα σε self-test mode (ελπίζω να το έχει το μοντέλο σου) και θα τσεκάρει τα πάντα σε σχέση με hardware. Αν βγάλει κάποιο σφάλμα (πχ σε μένα είχε βγάλει error 0142) γράφτο και πες το στον τεχνικό έτσι θα είσαι μια ώρα αρχύτερα ΟΚ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...