nikS Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Θέλω να κάνω cloning το partition με τα windows ώστε να είμαι εξασφαλισμένος σε περίπτωση που πάει κάτι στραβά. Αποφάσισα να χρησιμοποιήσω το Acronis Disk Director ύστερα από σχετική έρευνα. Το πρόγραμμα αυτό θεωρητικά κάνει ατό που θέλω. Στην πράξη όμως όχι. Και περιγράφω το πρόβλημα για να γίνω πιο σαφής: Έχω 2 δίσκους, έναν ide (A) κι έναν sata (. Έχουν και οι 2 από 3 partitions. Θέλω να αντιγράψω το 1ο partition από τον (Α) που είναι και το C: drive όπου υπάρχει η εγκατάσταση των Windows στο 1ο partition του (Β), το οποίο έχω αφήσει κενό (unallocated). Επιλέγω από το πρόγραμμα Copy Partition και ακολουθώ τις επιλογές που μου δίνει (φυσικά το ορίζω σαν primary αφού θέλω σε περίπτωση που πάθει τίποτε ο (Α), να εκκινώ από τον (Β)). Μετά από τα σχετικά reboot κι ενώ δε μου εμφανίζει κανένα μήνυμα λάθους, ξαναμπαίνει στα windows και ο (Β) δίσκος ήταν ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΡΙΝ. Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με το γεγονός ότι είναι SATA και ίσως να μην τον βλέπει το πρόγραμμα παρά μόνο μέχρι να μπει στα windows.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.