dimipap Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Παδιά κάναμε format στο pc του φίλου μου και έχει χάσει το cd από τους drivers την μητρικής. Επάνω στην μητρική είναι ONboard η κάρτα δικτύου και η κάρτα ήχου (soynd 8.1 channel). Μπορεί να μου πει κάποιος από που μπορούμε να κατεβάσουμε τους drivers της μητρικής μια ματιά που έριξα στο google δεν μπόρεσα να βρω κάτι. η μητρική είναι M/B ASUS P5LD2-DELUXE775
Silok Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Παδιά κάναμε format στο pc του φίλου μου και έχει χάσει το cd από τους drivers την μητρικής. Επάνω στην μητρική είναι ONboard η κάρτα δικτύου και η κάρτα ήχου (soynd 8.1 channel). Μπορεί να μου πει κάποιος από που μπορούμε να κατεβάσουμε τους drivers της μητρικής μια ματιά που έριξα στο google δεν μπόρεσα να βρω κάτι. η μητρική είναι M/B ASUS P5LD2-DELUXE775 Το site της asus το δοκίμασες? http://support.asus.com/download/download.aspx
dimipap Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Φίλε μου ευχαριστώ για την απάντηση σου τα βρήκα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.