Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με ΙΕ και Αdobe Flash!

Antwni

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο youtube δεν μπορώ να δω βίντεο (εξαιτία του Αdobe Flash) και μου λέει αυτό!!

Τι μπορώ να κάνω??

Δημοσ.
Τι μπορώ να κάνω??

Προς το παρόν, μπορείς να κάνεις αυτό που λέει το μήνυμα: Εγκατάσταση ενός 32μπιτου browser και χρήση του Flash plugin από αυτόν...

Δημοσ.

Αυτό το κατάλαβα αλλά θέλω να παίζει και ο ΙΕ 8!!Οι άλλοι browser παίζουν μια χαρά απλώς θέλω να παίζει και αυτός !!Και όταν απεγκατέστησα το ΙΕ8 ο ΙΕ7 μου έκανε και αυτός τα ίδια!!Αλλά η μεγάλη απορία μου είναι ότι ο ΙΕ7 (πριν εγκαταστήσω τον ΙΕ8) έπαιζε μια χαρά!!!!!Δηλαδή δεν υπάρχει λύση???

Δημοσ.
Αυτό το κατάλαβα αλλά θέλω να παίζει και ο ΙΕ 8!!

Πάμε πάλι: Αν έχεις 64μπιτα Windows και εγκατέστησες την 64μπιτη έκδοση του Internet Explorer 8, το Flash ξέχνα το. Θα πρέπει να βάλεις την 32μπιτη έκδοσή του IE. Είτε αυτήν αν έχεις τρέχεις WinXP είτε αυτήν αν τρέχεις Vista.

Δημοσ.

Λες να μην το έχω δοκιμάσει!!Μόνο που στα Vista που έχω μου λέει αυτό!!Μπορείς να βρεις τη λύση???

Δημοσ.

Δεν σου λέω!!Εκεί να μην μπορείς να το βρεις!!:P:p:p:lol:

-----Προστέθηκε 26/10/2008 στις 09 : 18 : 15-----

Γιατί ρωτάς θες να με κοροϊδέψεις??Λοιπόν θα σου πω......αυτά!!!Κατάλαβες??

Εντάξει, Εντάξει!!Είχα κάνει μια βλακεία είχα κάνει μετονομασία (πριν πολύ καιρό, φαίνεται ήμουν στον κόσμο μου) ενός αρχείου που ονομαζόταν μμμ....περίμενε λίγο να το βρω.. Internet Explorer (64-bit)......... (εντάξει θες συνέχεια) λοιπόν κατάλαβες, ε και έτσι άνοιγα αυτόν συνέχεια νομίζοντας ότι ήταν ο 32bit Browser:o:o:o:o

Τον έβαλα στην επιφάνεια εργασίας (διότι δεν ήθελα να βάλω το Κλασικό μενού Έναρξης)

ε και έτσι έγινε όλο αυτόB):cool: Ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια!!!:-):-)

Δημοσ.

Εδώ δεν έχουμε σκοπό να χλευάσουμε τον οποιονδήποτε, όλοι έχουμε κάνει γκάφες. Οι περισσότερο «γνώστες» μάλιστα έχουν κάνει τις μεγαλύτερες και τις περισσότερες, έτσι έμαθαν.

Όπως και να 'χει: Τέλος καλό, όλα καλά!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...