Προς το περιεχόμενο

σκληρος απο 2 σε 1...πως το κανω?

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον.....τον σκληρο μου σε ενα παιδι που μου ειχε κανει format που χωρισε τον σκληρο σε c: κ σε e:...............πως μπορω να τον κανω να ειναι ενας παλι????????δλδ μονο c:?????:-)

Δημοσ.

Αν δε σε ενδιαφέρουν τα δεδομένα στο δεύτερο partition (e:) κάνε το εξής:

Δεξί κλικ στο my computer->manage->disk management

Από εκεί θα διαγράψεις το e: partition και στη συνέχεια θα κάνεις extend το c: μέχρι να πιάσει όλο τον διαθέσιμο χώρο του σκληρού.

Αν θέλεις να κρατήσεις τα δεδομένα του e: τότε χρησιμοποίησε κάποιο πρόγραμμα για διαχείριση partition (όπως το Partition Magic ή Acronis) ώστε να ενώσεις το c: με το e: χωρίς να χαθεί τίποτα.

Δημοσ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΜΗΠΩς ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕς ΝΑ ΜΟΥ ΠΠΕΙς ΠΩς ΤΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΑ....ΣΤΟΝ Ε¨ΕΧΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ Κ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ...ΟΠΟΤΕ ΣΕ ΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΙ ΚΑΝΩ???????????????????????ΑΝ ΘΕΛΕΙς ΓΙΝΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟς..............ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ:-)

Δημοσ.

φυσικα κ να ακουσω την συμβουλη σου αλλα γιατι αυτο?..ποιο τπ οφελος??????????

Δημοσ.

Γιατί αν πχ χρειαστεί να κάνεις format,θα κάνεις τον C και ο Ε θα μείνει απείραχτος με τα αρχεία σου όπως και πριν.

Καλό είναι να έχεις partitions

Δημοσ.
Γιατί αν πχ χρειαστεί να κάνεις format,θα κάνεις τον C και ο Ε θα μείνει απείραχτος με τα αρχεία σου όπως και πριν.

Καλό είναι να έχεις partitions

Ηe said it all......:-)

(εκτός αυτού, ΠΟΙΟΣ ο λόγος να θες "την ένωση" ; Εγώ αν δεν είναι κάθε δίσκος σε τουλάχιστον 3-4 partition, παθαίνω αναφυλαξία. Αν πχ πάθει κάτι το file system ΕΝΟΣ partition, ΔΕΝ θα χρειάζεται να προσπαθώ να κάνω ανάκτηση ΟΛΩΝ των αρχείων του δίσκου...Μόνο του partition. Κι απ τη στιγμή που τη σήμερον μιλάμε για μέση χωρητικότητα δίσκων στα 500Gb, κλαίω αυτόν που θα χρειαστεί ΚΑΙ νέο 500άρη δίσκο για να δεχτεί τα ανεκτημένα αρχεία, ΚΑΙ τον χρόνο που θα του πάρει, και ΑΝ -καμμιά φορά- είναι πλήρως επιτυχής.

Γι' αυτό, "Διαίρει και Σερφάριζε" (επαναλαμβάνομαι...)

Άσε που ένα partition, δεν είναι παρά ένας ΦΑΚΕΛΟΣ με fancy εικονίδιο...Oύτε ψωμί σου ζητάει, ούτε νερό...(αυτή τη στιγμή, έχω στο "My Computer", oύτε ένα, ούτε δύο, αλλά ENTEKA partitions.. Και για του λόγου το αληθές : )

sshot1wi0.jpg

w823.png

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...