Επισκέπτης Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 λοιπον.....τον σκληρο μου σε ενα παιδι που μου ειχε κανει format που χωρισε τον σκληρο σε c: κ σε e:...............πως μπορω να τον κανω να ειναι ενας παλι????????δλδ μονο c:?????
kx5 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Αν δε σε ενδιαφέρουν τα δεδομένα στο δεύτερο partition (e:) κάνε το εξής: Δεξί κλικ στο my computer->manage->disk management Από εκεί θα διαγράψεις το e: partition και στη συνέχεια θα κάνεις extend το c: μέχρι να πιάσει όλο τον διαθέσιμο χώρο του σκληρού. Αν θέλεις να κρατήσεις τα δεδομένα του e: τότε χρησιμοποίησε κάποιο πρόγραμμα για διαχείριση partition (όπως το Partition Magic ή Acronis) ώστε να ενώσεις το c: με το e: χωρίς να χαθεί τίποτα.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΜΗΠΩς ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕς ΝΑ ΜΟΥ ΠΠΕΙς ΠΩς ΤΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΑ....ΣΤΟΝ Ε¨ΕΧΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ Κ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ...ΟΠΟΤΕ ΣΕ ΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΙ ΚΑΝΩ???????????????????????ΑΝ ΘΕΛΕΙς ΓΙΝΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟς..............ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
washcloud Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 take my advice, και άσε τον E: στη θέση του...(και αποθήκευε ΕΚΕΙ όλα τ' αρχεία σου). Περεταίρω ΜΟΝΟ αν ρωτήσεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 φυσικα κ να ακουσω την συμβουλη σου αλλα γιατι αυτο?..ποιο τπ οφελος??????????
gnsX Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Γιατί αν πχ χρειαστεί να κάνεις format,θα κάνεις τον C και ο Ε θα μείνει απείραχτος με τα αρχεία σου όπως και πριν. Καλό είναι να έχεις partitions
washcloud Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Γιατί αν πχ χρειαστεί να κάνεις format,θα κάνεις τον C και ο Ε θα μείνει απείραχτος με τα αρχεία σου όπως και πριν.Καλό είναι να έχεις partitions Ηe said it all...... (εκτός αυτού, ΠΟΙΟΣ ο λόγος να θες "την ένωση" ; Εγώ αν δεν είναι κάθε δίσκος σε τουλάχιστον 3-4 partition, παθαίνω αναφυλαξία. Αν πχ πάθει κάτι το file system ΕΝΟΣ partition, ΔΕΝ θα χρειάζεται να προσπαθώ να κάνω ανάκτηση ΟΛΩΝ των αρχείων του δίσκου...Μόνο του partition. Κι απ τη στιγμή που τη σήμερον μιλάμε για μέση χωρητικότητα δίσκων στα 500Gb, κλαίω αυτόν που θα χρειαστεί ΚΑΙ νέο 500άρη δίσκο για να δεχτεί τα ανεκτημένα αρχεία, ΚΑΙ τον χρόνο που θα του πάρει, και ΑΝ -καμμιά φορά- είναι πλήρως επιτυχής. Γι' αυτό, "Διαίρει και Σερφάριζε" (επαναλαμβάνομαι...) Άσε που ένα partition, δεν είναι παρά ένας ΦΑΚΕΛΟΣ με fancy εικονίδιο...Oύτε ψωμί σου ζητάει, ούτε νερό...(αυτή τη στιγμή, έχω στο "My Computer", oύτε ένα, ούτε δύο, αλλά ENTEKA partitions.. Και για του λόγου το αληθές : )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.