ba_eas Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Εγώ έχω την: 3.0.669.0 3.0.672.0 είναι η τελευταία.... Τεσπα δε γαμ...ται... δεν κάνω επανεκκίνηση για τέτοια πράματα...
Sadman Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Tο Nod32 εμενα μου φενεται βαρυ. Το kapersky θελει δουλιτσα με τις ρυθμισεις του. Προτεινε το bitdefender,το χρησιμοποιω 2 χρονια και απλα ειναι ολα τα λ7.
MasterMj Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Tο Nod32 εμενα μου φενεται βαρυ. Αν έχεις υπολογιστή που κάνει και φραπέ κανένα φρέντο εσπρέσο, θα νομίσεις ότι είναι άδειο σαν πρόγραμμα το Nod32. Προς θεού, δεν κατακρίνω αυτούς που έχουν Kaspersy, απλά, επειδή το ζω για αυτό στο λέω. Πάντα φιλικά.
NOPSTRIM Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 All softwareʼs were tested using full capabilities settings, including heuristic behavior and riskware defense. WE DONʼT cult any software and WE DONʼT receive funds in order to rate a product “high”. Our test is based on impartiality and equal conditions to every application tested. The tests were conducted under VMWare virtual environment and Windows XP SP2 fully updated. We used a malware sample package containing 564.820 items, including almost all of the malware categories such as:Worms, Trojans, Backdoors, Macro Viruses, Dos Viruses, Boot Viruses, Polymorphic Viruses, Metamorphic viruses, Constructor Tools, Riskware, Flooders, Nukers, Sniffers, Spoofers, Droopers, Spam Tools, Adware, Rootkits, Malicious Scripts, Hack Tools, Exploits and other types of malware. The Results (Anti-Virus Name/Detection Rate) 1. G-Data AntiVirusKit 99.14% 2. Avira AntiVir Personal Edition Premium 99.08% 3. Kaspersky Antivirus 98.64% 4. F-Secure Client Security 98.38% 5. BitDefender Antivirus 97.91% 6. Zone Alarm Security Suite 97.89% 7. Sophos Antivirus 97.43% 8. Nod32 Antivirus (Eset) 95.81% 9. Avast! 95.11% 10. Panda Antivirus 94.58% 11. F-Prot Antivirus 93.67% 12. McAfee VirusScan 93.44% 13. AVG Antivirus 92.83% 14. Rising Antivirus 90.47% 15. Norton Antivirus (Symantec) 90.04% 16. Norman VirusControl 89.99% 17. Dr.Web Workstation 88.68% 18. TrendMicro Internet Security 87.24% 19. Moon Secure Antivirus 84.61% Από πολύ καλό και αξιόπιστο site...
MasterMj Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Αυτό το τεστ είναι παμπάλαιο φίλε Πέρα από αυτό, ότι έχει να κάνει με στατιστικά και τέτοια και όχι μόνο για Antivirus, δεν τα πιστεύω με τίποτα. Για να καταλάβετε, είχα δει παλιά ένα που είχε πρώτο το Kaspersky, δεύτερο το Norton Antivirus και 3 το Nod32. Όχι ρε παιδιά, από μόνη της η σειρά που έδωσα εδώ, κάνει μπαμ ότι είναι ανώμαλη. Jesus δηλαδή.
darksoho33 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 ενταξει οχι και βαρυ το nod32 εγω εχω kaspersky 2008 αγορασμενο και 1 χρονο δεν ειχα κανενα προβλημα μεταξυ τους ποιο βαρυ ειναι το kaspersky και με διαφορα αλλα ομως νιωθεις οτι εισαι προστατευμενος. με το nod που εχω στο λαπτοπ ειναι παρα πολυ ελαφρη αλλα νιωθω σαν να μην εχω antivirus
MasterMj Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 ενταξει οχι και βαρυ το nod32 Χμμμ.. μεταξυ τους ποιο βαρυ ειναι το kaspersky και με διαφορα αλλα ομως νιωθεις οτι εισαι προστατευμενος. Αυτό με μπέρδεψε λίγο με το nod που εχω στο λαπτοπ ειναι παρα πολυ ελαφρη αλλα νιωθω σαν να μην εχω antivirus Χαχαχα
NOPSTRIM Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Καλά δεν είναι και τόσο παλιό... Άμα θες μπορείς να βρεις στο internet samples και να κανείς το test μόνος σου να δεις ότι αληθεύει...!
flik Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Το nod32 η αλήθεια είναι οτι δεν είναι όπως πριν δυο χρόνια. Παραμένει όμως ένα πολύ καλό antivirus. Το Kaspersky πιστεύω σε προστατεύει λίγο καλύτερα. Πάντως μου έκανε εντύπωση το γεγονός, οτι είδα στο virusbulletin, οτι το Kaspersky έχασε τον δεκέμβριο και τον ιούνιο του 2007 τα βραβεία vb100, όχι λόγω 1 false positive, αλλά λόγω 1 wildlist miss. Και αναρωτιέμαι, αυτό είναι σπυδαιότερο, ή οι 4-5 μονάδες % που παίρνει πάνω απο το nod32 σε όλα τα τεστ. Απο πολύ πριν μέχρι και σήμερα. Τώρα επέστρεψα στο Nod, μου είχε λείψει. Επαναλαμβάνω, στο Kaspersky υπάρχει πιο έντονη αίσθηση προστασίας.
MasterMj Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Επαναλαμβάνω, στο Kaspersky υπάρχει πιο έντονη αίσθηση προστασίας. Εντάξει βρε παιδιά, καταλαβαίνω ότι, δεν γίνεται να συμφωνούμε σε όλα. Για το Kaspersy έχω ακούσει πολύ μεγάλα λόγια υποτίμησης του προϊόντος. Έτοιμος ήμουν να το βάλω και εγώ και μιλάω πολύ σοβαρά τώρα. 4 ώρες πριν κάνω την κίνηση για να το βάλω, επειδή το θυμάμαι αυτό, πάω με ένα φίλο για καφέ έξω και εκεί που καθόμασταν στο καφέ, μου λέει χαρακτηριστικά: Άσε μλκα, το έβγαλα, τον κοιτάω παράξενα και δεν πήγε το μυαλό μου, νόμισα ότι θα μου πει κάτι άσχετο και μου κάνει μια ξαφνικά, Nod και πάλι Nod. Του λέω, γιατί βρε μλκα ; Τι έγινε ; Μου έχει μαμίσει τον υπολογιστή μου, μου λέει, δηλαδή του κάνω ; Πολύ βαρύ πράμα ρε φίλε μου λέει, έχω βάλει το Nod πάλι και ο υπολογιστής σαν να είχε χάσει 250 Mb. Εεε ρε παιδιά, από τότε, ούτε που μπήκα στον κόπο να το βάλω. Προσωπικά, δεν έχω δοκιμάσει ποτέ μου το Kaspersky. Τότε πήγα μια φορά και μου έκοψε την φόρα ο φίλος. Εντωμεταξύ, σκέφτεσαι και λες, τώρα τι να κάνω Unistall και Install και βάλε πάλι ενημερώσεις κλπ, όταν στο καπάκι, ακούς να σου λέει έτσι ο άλλος. Εεε, δεν νομίζω να μου έλεγε και μλκίες.
flik Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Ναι, δεν αντιλέγω. Το Nod είναι μακράν το πιο ελαφρύ antivirus που έχω δοκιμάσει. Απλά το kaspersky έχει βελτιωθεί αρκετά με την νέα του έκδοση, τουλάχιστον στο σύστημα μου (πάλι υπάρχουν παράπονα απο αρκετούς, αλλά εμφανώς λιγότερα), και πλέον είναι πολύ μεγαλύτερο το δίλημμα. Δεδομένης της ελαφρότητας του nod, και αυτό που είπα παραπάνω, μάλλον θα καθίσω στο nod.
MasterMj Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Ναι, δεν αντιλέγω. Το Nod είναι μακράν το πιο ελαφρύ antivirus που έχω δοκιμάσει. Απλά το kaspersky έχει βελτιωθεί αρκετά με την νέα του έκδοση, τουλάχιστον στο σύστημα μου (πάλι υπάρχουν παράπονα απο αρκετούς, αλλά εμφανώς λιγότερα), και πλέον είναι πολύ μεγαλύτερο το δίλημμα. Δεδομένης της ελαφρότητας του nod, και αυτό που είπα παραπάνω, μάλλον θα καθίσω στο nod. Η νέα έκδοση του Nod v3, είναι και μαμώ τα προγράμματα. Εγώ προσωπικά έχω το Eset Smart Security v3 εννοείται και το έχω σπίτι για ένα χρόνο και στην δουλειά μου για δύο. Του ενός χρόνου, το κέρδισα από ένα άλλο φόρουμ υπολογιστών και τα γνωστά και το έχω βάλει σπίτι και των δύο χρόνων, το έχω βάλει στο γραφείο μου. Και τα δύο είναι Eset Smart Security v3. Στο σπίτι μάλιστα, με έσωσε και από ένα ίο, πρώτη φορά με το καινούριο πολύ προστατευτικό Eset. Αν και έχω μιλήσει σε άλλο θέμα για αυτό, εε, να, απλά το επαναλαμβάνω. Να σημειώσω ότι, καλό θα είναι εδώ το φόρουμ, να βάζει τέτοια δωράκια που και που για τα μέλη του, όπως Nod η Eset Smart Security πχ, η Kaspersky, για να μην αδικώ κανένα. Εκτός και αν γίνονται ήδη τέτοια πράματα εδώ, δεν έχω ψάξει τα θέματα καλά και τσάμπα κάνω τύπου ενημέρωση – παρατήρηση.
flik Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Ρε συ, λες να βάλω κι εγώ smart security; Το απλό έχω, είναι στα ίδια απο θέμα βαρύ-ελαφρύ; Απλά δεν πίστευα ποτέ οτι μου χρειάζοταν firewall. Και στο kaspersky δεν το έκανα καν εγκατάσταση
MasterMj Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Ρε συ, λες να βάλω κι εγώ smart security; Το απλό έχω, είναι στα ίδια απο θέμα βαρύ-ελαφρύ; Απλά δεν πίστευα ποτέ οτι μου χρειάζοταν firewall. Και στο kaspersky δεν το έκανα καν εγκατάσταση Εσύ ξέρεις, άμα θέλεις βάλτο. Αλλά, σου συνιστώ αγορασμένο [όπως έχω εγώ]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.